EFST Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, Split presenteert met trots de tweede International Summer School met als thema ' Regionale ontwikkeling en beleid - Een nieuwe conceptualisatie en realiteitscheck ' van 10 - 14 juni 2019 in het prachtige Split, Kroatië .

De Summer School is afgestemd op de bachelor van het hoger onderwijs, afgestudeerde studenten, Ph.D. studenten en professionals van over de hele wereld (sociale, humanistische, natuurwetenschappen en technische wetenschappen).

Georganiseerd door Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, Split en ondersteund door The Regional Science Academy (TRSA), biedt de Summer School "Regionale ontwikkeling en beleid - Een nieuwe conceptualisatie en reality check" een unieke gelegenheid om te leren en te discussiëren over structuren, actoren , processen, uitdagingen en toekomstperspectieven van de regionale ontwikkeling en het EU-beleid in dialoog met vooraanstaande internationale academische experts en praktijkmensen.

De zomercursus biedt twee cursussen over het onderwerp "Regionale ontwikkeling en beleid - Een nieuwe conceptualisatie en realiteitscheck" (studenten kiezen er slechts één):

  • Cursus 1: Regionale ontwikkeling in post-crisis- en post-globalewereld die het brede veld van regionale ontwikkeling bestrijkt.

  • Cursus 2: (EU) Regionaal beleid - Reality Check and Perspective waarin meer nadruk ligt op regionale opties, resultaten en toekomstperspectief.

Betrokkenheid bij wereldkampioenen op het gebied van regionale ontwikkeling en beleidsontwikkeling, evenals netwerkmogelijkheden, zijn uniek voor de Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, Split Summer School.

Kom naar de Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, Universiteit van Split, gelegen in de prachtige stad Split; het hart van de kust van Kroatië, en ervaar een inspirerende International Summer School "Regionale ontwikkeling en beleid - Een nieuwe conceptualisatie en reality check".

108900_108812_regionalpolicypixabay.jpg

Universiteit van Split

Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme

Met zijn lange geschiedenis uit 1971, faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, is Split de grootste faculteit van economische wetenschappen in Dalmatië en de op een na grootste in Kroatië. Met het indrukwekkende gebouw is het een van de mooiste, meest moderne en best uitgeruste kennistempels in het land.

De schoonheid, functionaliteit en gratie van dit witte en blauwe gebouw verspreid over zes niveaus, is gewoon prachtig. Met ultramoderne klaslokalen, computerlokalen, amfitheaters en kantoren, de Faculteit der Economische Wetenschappen Business en Toerisme, biedt Split ook een restaurant, twee coffeeshops, een tabakswinkel, een boekenwinkel, enz.

De bibliotheek verspreidt zich over meer dan 1.000 m² en biedt meer dan 30.000 publicaties.

Het gebouw is volledig uitgerust met de nieuwste technische apparatuur en kan zelfs voldoen aan de meest veeleisende vereisten voor het organiseren van zakelijke en sociale bijeenkomsten en het wordt vaak verhuurd als een uitbesteed evenement voor vele evenementen.

Universiteit van Split, Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme is perfect gelegen op slechts 10 minuten rijden van de ingang van de stad, op 10 minuten rijden van het stadscentrum en op 10 minuten rijden van de stranden en andere bezienswaardigheden van de stad.

Faculteit Economie, Bedrijfskunde en Toerisme, Split verwelkomt je voor een onvergetelijke Summer School-ervaring!

108899_108813_regionaldevelopmentpixabay.jpg

Locaties

spleet

Address
Cvite Fiskovića 5
21000 spleet, Split-Dalmatië, Kroatië

Opleidingen

Deze school biedt ook: