Central Asian Studies Institute (AUCA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Centraal-Aziatische Studies Institute is een onderzoeks- en academische eenheid van de Amerikaanse Universiteit van Centraal-Azië, opgericht met de missie van de studie van Centraal-Azië het bevorderen van lokaal en internationaal. Het Instituut streeft dit doel te bereiken door het stimuleren en individuele en collectieve onderzoeksprojecten ondersteunen, het organiseren van seminars en conferenties, het publiceren van een wetenschappelijk tijdschrift en door het ontwikkelen van academische programma's gericht op Centraal-Azië.

Eeuwenlang Centraal-Azië is een kruispunt voor de beweging van de volkeren, goederen en ideeën tussen Europa, West-Azië, Zuid-Azië en Oost-Azië. Met het einde van de Sovjet-regel heeft de regio de politieke, economische en culturele diversiteit herwonnen en staat weer als een belangrijke speler in een hechte wereldwijde gemeenschap. Door lokale en internationale onderzoekers samen te brengen, het bevorderen van een synergie tussen studenten, docenten en het bezoeken van geleerden en door bevoorrechtend multidisciplinaire en vergelijkende onderzoeken, de Centraal-Aziatische Studies Institute streeft naar innovatieve en verantwoorde kennis over lopende processen te produceren in de vijf Centraal-Aziatische republieken ( Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan).

Opgericht in 2011, de Centraal-Aziatische Studies Institute is een non-profit academisch onderzoek eenheid verantwoording verschuldigd aan de voorzitter van de Amerikaanse Universiteit van Centraal-Azië. De directeur van het Instituut werkt nauw samen met de leden van de internationale adviesraad van academische partnerschappen te ontwikkelen op alle gebieden van onderzoek met betrekking tot Centraal-Azië en met de leden van de stuurgroep om aan te moedigen en het wetenschappelijk onderzoek binnen de American University te vergemakkelijken van Centraal-Azië.

Klik hier om te zien CASI's Facebook-pagina voor nieuws en updates!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master of Arts in de Centraal-Aziatische studies

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Kirgizië Bisjkek

Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een kritisch inzicht in het verleden en heden van sociale, politieke, economische en culturele processen in Centraal-Azië en een overzicht van de verschillende academische disciplines die de productie van kennis hebben gevormd op de regio. Afgestudeerden van het programma zal worden opgesteld in te schrijven in de sociale wetenschappen PhD-programma's met een focus op Centraal-Azië of om naadloos te verplaatsen naar een loopbaan in de overheid, diplomatie, internationale organisaties, de ontwikkeling, journalistiek, of in enig ander gebied dat vaste gebied expertise en kennis vereist van een lokale taal. [+]

Studie Centraal-Azië in Centraal-Azië met de CASIDe Centraal-Aziatische Studies Institute (CASI) aan de American University is momenteel het aanvaarden van aanvragen voor de Master of Arts in de Centraal-Aziatische Studies (Macas) in Bishkek, Kirgizië. Master of Arts in de Centraal-Aziatische Studies Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een kritisch inzicht in het verleden en heden van sociale, politieke, economische en culturele processen in Centraal-Azië en een overzicht van de verschillende academische disciplines die de productie van kennis hebben gevormd op de regio. Afgestudeerden van het programma zal worden opgesteld in te schrijven in de sociale wetenschappen PhD-programma's met een focus op Centraal-Azië of om naadloos te verplaatsen naar een loopbaan in de overheid, diplomatie, internationale organisaties, de ontwikkeling, journalistiek, of in enig ander gebied dat vaste gebied expertise en kennis vereist van een lokale taal. Het Programma De Master of Arts in de Centraal-Aziatische Studies biedt studenten een unieke kans om een ​​diploma dat de westerse normen van het onderwijs voldoet aan zonder ooit het verlaten van Centraal-Azië te verwerven. Cursussen zijn volledig in het Engels gegeven en begeleid door westerse faculteit. Degenen die met succes het programma compleet zal een solide basis in West-wetenschappelijk schrijven, onderzoek, en kritisch denken, vaardigheden die zeer worden gewaardeerd in elke context hebben. Neem de volgende stap in het bouwen van uw toekomst vandaag door op het programma. ... [-]