Universiteiten in Kirgizië

Top Scholen in Kirgizië 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Kirgizië. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Kirgizië. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Kirgizië en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Kirgizië en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Kirgizië rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Kirgizië

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Kirgizië Bisjkek September 2018

De Centraal-Aziatische Studies Institute is een onderzoeks- en academische eenheid van de Amerikaanse Universiteit van Centraal-Azië, opgericht met de missie van de studie van Centraal-Azië het bevorderen van lokaal en internationaal. Het Instituut streeft dit doel te bereiken door het stimuleren en individuele en collectieve onderzoeksprojecten ondersteunen, het organiseren van seminars en conferenties, het publiceren van een wetenschappelijk tijdschrift en door het ontwikkelen v… [+] an academische programma's gericht op Centraal-Azië. Eeuwenlang Centraal-Azië is een kruispunt voor de beweging van de volkeren, goederen en ideeën tussen Europa, West-Azië, Zuid-Azië en Oost-Azië. Met het einde van de Sovjet-regel heeft de regio de politieke, economische en culturele diversiteit herwonnen en staat weer als een belangrijke speler in een hechte wereldwijde gemeenschap. Door lokale en internationale onderzoekers samen te brengen, het bevorderen van een synergie tussen studenten, docenten en het bezoeken van geleerden en door bevoorrechtend multidisciplinaire en vergelijkende onderzoeken, de Centraal-Aziatische Studies Institute streeft naar innovatieve en verantwoorde kennis over lopende processen te produceren in de vijf Centraal-Aziatische republieken ( Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan). Opgericht in 2011, de Centraal-Aziatische Studies Institute is een non-profit academisch onderzoek eenheid verantwoording verschuldigd aan de voorzitter van de Amerikaanse Universiteit van Centraal-Azië. De directeur van het Instituut werkt nauw samen met de leden van de internationale adviesraad van academische partnerschappen te ontwikkelen op alle gebieden van onderzoek met betrekking tot Centraal-Azië en met de leden van de stuurgroep om aan te moedigen en het wetenschappelijk onderzoek binnen de American University te vergemakkelijken van Centraal-Azië. Klik hier om te zien CASI's Facebook-pagina voor nieuws en updates! [-]