International Leadership University - ILU

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE visie, missie en filosofie van de UNIVERSITEIT Visie De visie van de universiteit is om "een universiteit van wereldklasse voor het bevorderen van bijbelse waarden door middel van academische uitmuntendheid en transformationeel leiderschap."

Missie De missie van de universiteit is "om het opleiden en trainen van Christus-achtige visionaire leiders om holistische transformatie speerpunt in Afrika en de wereld." Deze missie wordt uiteengezet in de volgende verklaringen:

a. Doel Verklaring Het doel van de universiteit is het opleiden en trainen van mannen en vrouwen om hen toe te rusten om leiding te geven aan de Kerk en de samenleving op basis van bijbelse prioriteiten, en om geestelijke, sociale en culturele transformatie in Afrika en de wereld speerpunt.

b. Zakelijke Verklaring Het International Leadership University is een non-profit instelling, toegewijd aan kwaliteit van het onderwijs en die zichzelf duurzaam bieden.

c. Waarde Verklaring

Afhankelijkheid van God: Op zoek naar Gods leiding en Hem te vertrouwen in alle inspanningen. Passie voor de Grote Opdracht: gevangenneming tot gehoorzame discipelen van Christus te maken in alle onderwijs- en opleiding inspanningen. Morele integriteit: Een bijbelse levensstijl en de praktijk van eerlijkheid, rechtvaardigheid en gerechtigheid. Bijbelse Stewardship: Verantwoordelijk, eerlijk en transparant gebruik van middelen, gaven en talenten. Passion for Excellence: Uitoefening van de hoogste normen van de prestaties in het onderwijs en het leren, onderzoek, praktische bediening, het bestuur en de levering van diensten. Contextuele Relevantie: Commitment en de uitoefening van bijbels consistente relevant zijn voor de Kerk en de samenleving. Filosofie

Het International Leadership University - Kenia is een evangelische Christian University, wiens filosofie bestaat uit de verklaring van geloof zoals vermeld in rubriek 5 van de statuten. Christelijke geestelijke waarden vormen de basis van alle objecten, functies en programma's van de universiteit het. De bepaling van het curriculum; de selectie van studenten, docenten en beheerders; de vereisten voor het afstuderen; het karakter verwachtingen van medewerkers, studenten, bestuurders en docenten; en de middelen die worden gebruikt voor de financiering en ontwikkeling zijn allemaal gebaseerd op bijbelse waarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Toelating & toelatingseisen

Academic Qualification and Requirements

Applicants for Certificate Program

Applicants holding a mean grade of D+ (Plus) at KCSE qualify to enroll for a certificate program in the various disciplines of study at the University.

Applicants for Diploma Program

Applicants holding a mean grade of C- (Minus) at KCSE qualify for either Regular or Open, Distance – Learning mode (ODLM) specifically for the Diploma and Certificates students. Credits from a Diploma with good grades (B (Plain) and above may be transferable into a relevant Bachelors program, depending on the content equivalency in relation to bachelors’ program requirements.

The K.C.S.E mean grade of C (Plain) qualifies an applicant to take either a pre- university or bridging course of 28 credits of 7 subjects at 4 credit hours per subject.

Applicants for Bachelors’ Degrees

Applicants holding a mean grade of C+ (Plus) at K.C.S.E or equivalent with at least C+ (Plus) in English and Mathematics or mean grade of C (Plain) with a diploma (Passed with credit) in any field of study with two (2) years working experience in a relevant field e.g. Counseling, Religion, Social Work, Welfare, Psychology and HIV/AIDS, may apply.

Applicants for Masters Degrees

Applicants for Master’s degree should have earned recognized first (1st) degree with at least second (2nd) upper class honors in a related field from an accredited University or college with a minimum grade point average (G.P.A) of 2.75 on a scale 4.0 scale.

A second class honors lower division or G.P.A of 2.5 may be considered for admission if they have at least 2 years experience in a related field, and if accepted, will be placed under academic probation during the 1st semester of study.

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master of Arts in de begeleiding

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De MA-programma is een tweejarig programma, ontworpen om te trainen en uit te rusten studenten op een gevorderd niveau in Counseling en Psychologie aan professionele adviseurs die competent kan dienen hun gemeenschappen zijn. [+]

Master of Arts in Counseling (MA Counseling)

De Master of Arts programma is een tweejarig programma, ontworpen om te trainen en uit te rusten studenten op een gevorderd niveau in Counseling en Psychologie aan professionele adviseurs die competent kan dienen hun gemeenschappen zijn. Met een sterke basis van theorie en praktische vaardigheden, Studenten worden opgeleid tot conceptualiseren en client te evalueren, behandeling plannen te ontwikkelen en te benutten gepaste interventie vaardigheden, allemaal vanuit een bijbels consistente perspectief in het licht van de psychologische theorie, alsook om onderzoek te doen.

[-]

Master of Arts in de bijbelse en theologische studies (mabts)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De MABTS graad is een opzettelijk geïntegreerd tweejarig programma dat is ontworpen om de kern bijbels, theologie, geestelijke vorming en bediening competenties voor de leiders van de kerk. [+]

Master of Arts in de bijbelse en theologische studies (MABTS)

De MABTS graad is een opzettelijk geïntegreerd tweejarig programma dat is ontworpen om de kern bijbels, theologie, geestelijke vorming en bediening competenties voor de leiders van de kerk, para-kerk, en leg ministeries, maar ook voor professionals in de markt. Bovendien, het programma bereidt studenten voor onderzoek en analyse, het geven van een solide basis voor geavanceerde Masters en doctorale studies. Samen met academische discipline, de MABTS legt bijzondere nadruk op het ontwikkelen van een visie en passie voor de Grote Opdracht en beweging-gebouw door middel van de ontwikkeling van de vaardigheden van evangelisatie, discipelschap en het uitrusten van anderen als leiders.... [-]


Master of Arts in leiderschap studies (mals)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De Master of Arts in Leadership Studies is een tweejarig programma dat de leerling met de theorie, kritisch-denken en besluitvorming vaardigheden uitrust. [+]

Master of Arts in Leadership Studies (MALS)

De Master of Arts in Leadership Studies is een tweejarig programma dat de leerling met de theorie, kritisch-denken en besluitvorming vaardigheden en het vermogen om strategisch te leiden en teams en organisaties, zowel bedrijfsleven, de overheid, de kerk, de NGO's uitrust, of community-based organisaties. Inhoud van de cursus integreert theorie met de ontwikkeling van leiderschap principes, vaardigheden en karakter, om leiders voorbereiden om zo transformationele agenten dienen in lijn met bijbelse waarden en prioriteiten, in een verscheidenheid van contexten.

[-]

MSc

Master of science in governance (msg)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

Het programma legt de nadruk op de principes van goed bestuur, alsook de processen van transformationeel leiderschap, het produceren van leiders die het algemeen welzijn te bevorderen. [+]

Master of Science in Governance (MSG)

De Master of Science in Governance is een tweejarig programma dat is ontworpen voor degenen die werkzaam zijn in of het voorbereiden om te dienen in rollen van bestuur, met name in de publieke sector, maar ook voor NGO's en particuliere instellingen. Het is bedoeld voor te bereiden en uit te rusten leerlingen om kritisch te analyseren maatschappelijke vraagstukken en actief deel te nemen in de formulering en uitvoering van de overheid en bedrijven beleid. Het programma legt de nadruk op de principes van goed bestuur, alsook de processen van transformationeel leiderschap, het produceren van leiders die het algemeen welzijn te bevorderen. Christelijk geloof en bijbelse waarden worden opzettelijk geïntegreerd in elke cursus.... [-]


Master

Meester van de goddelijkheid (MDiv)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De Master of Divinity graad is een driejarig programma speciaal ontworpen voor mensen in of in de voorbereiding van een life-time van de christelijke bediening. [+]

Master of Divinity (MDiv)

De Master of Divinity graad is een driejarig programma speciaal ontworpen voor mensen in of in de voorbereiding van een life-time van de christelijke bediening. Samen met bediening vaardigheden, het programma biedt de noodzakelijke basis in de bijbelse talen, bijbel en theologie voor geavanceerde master of doctor graden in de Bijbel, theologie of specifieke ministerie studies. In overeenstemming met het mandaat van de Kerk om het Goede Nieuws van verlossende transformatie om de hele wereld te brengen, het programma legt de nadruk op discipelschap en vermenigvuldiging van goddelijke, bekwame leiding als de meest effectieve middel om aan dit mandaat.

[-]