International Leadership University - ILU

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE visie, missie en filosofie van de UNIVERSITEIT Visie De visie van de universiteit is om "een universiteit van wereldklasse voor het bevorderen van bijbelse waarden door middel van academische uitmuntendheid en transformationeel leiderschap."

Missie De missie van de universiteit is "om het opleiden en trainen van Christus-achtige visionaire leiders om holistische transformatie speerpunt in Afrika en de wereld." Deze missie wordt uiteengezet in de volgende verklaringen:

a. Doel Verklaring Het doel van de universiteit is het opleiden en trainen van mannen en vrouwen om hen toe te rusten om leiding te geven aan de Kerk en de samenleving op basis van bijbelse prioriteiten, en om geestelijke, sociale en culturele transformatie in Afrika en de wereld speerpunt.

b. Zakelijke Verklaring Het International Leadership University is een non-profit instelling, toegewijd aan kwaliteit van het onderwijs en die zichzelf duurzaam bieden.

c. Waarde Verklaring

Afhankelijkheid van God: Op zoek naar Gods leiding en Hem te vertrouwen in alle inspanningen. Passie voor de Grote Opdracht: gevangenneming tot gehoorzame discipelen van Christus te maken in alle onderwijs- en opleiding inspanningen. Morele integriteit: Een bijbelse levensstijl en de praktijk van eerlijkheid, rechtvaardigheid en gerechtigheid. Bijbelse Stewardship: Verantwoordelijk, eerlijk en transparant gebruik van middelen, gaven en talenten. Passion for Excellence: Uitoefening van de hoogste normen van de prestaties in het onderwijs en het leren, onderzoek, praktische bediening, het bestuur en de levering van diensten. Contextuele Relevantie: Commitment en de uitoefening van bijbels consistente relevant zijn voor de Kerk en de samenleving. Filosofie

Het International Leadership University - Kenia is een evangelische Christian University, wiens filosofie bestaat uit de verklaring van geloof zoals vermeld in rubriek 5 van de statuten. Christelijke geestelijke waarden vormen de basis van alle objecten, functies en programma's van de universiteit het. De bepaling van het curriculum; de selectie van studenten, docenten en beheerders; de vereisten voor het afstuderen; het karakter verwachtingen van medewerkers, studenten, bestuurders en docenten; en de middelen die worden gebruikt voor de financiering en ontwikkeling zijn allemaal gebaseerd op bijbelse waarden.

Locaties

Nairobi

International Leadership University

Address
International Leadership University
Mtito Andei Rd
P. O. Box 60954

00200 Nairobi, Nairobi County, Kenia
Telefoonnr.
+254 20 2720837