University of Nairobi

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Nairobi, een rechtspersoon in het kader van de universiteiten Act 2012 van de wetten van Kenia en de Universiteit van Nairobi Charter opgericht, is de pionier instelling voor universitair onderwijs in Kenia en de regio.

De enige instelling voor hoger onderwijs in Kenia voor een lange tijd, de Universiteit van Nairobi gereageerd op de nationale, regionale en een hoog niveau van Afrika mankracht opleidingsbehoeften door het ontwikkelen en evolueren sterke, gediversifieerde academische programma's en specialisaties in fundamentele wetenschappen, toegepaste wetenschappen, technologie, menswetenschappen, sociale wetenschappen en de kunsten.

Door middel van module II (voortgezet onderwijs) programma's, waardevolle kans is opengesteld voor honderden Kenianen en non-Kenianen, op een betaalde basis, die voldoen aan de universiteit toelatingseisen, maar die hebben geen toegang tot het universitair onderwijs als gevolg van beperkte instroom in de reguliere programma's die bepaald wordt door een beperkte toewijzing van middelen door de regering.

In deze inspanning, de locatie van de zeven campussen van de universiteit in de hoofdstad en haar omgeving en het vergemakkelijken van gemakkelijke toegang, heeft een actief dat de universiteit steeds meer heeft gezien uitgegroeid tot het drukke centrum en de citadel van academische activiteit te allen tijde geweest.

In aanvulling op de reguliere en 's avonds en in het weekend programma's, worden de klassen uitgevoerd aan de Universiteit van Extra Muurschildering Centres gevestigd op provinciaal hoofdkwartier van het land. De universiteit is trots op zijn voorname record van prestaties in het onderwijs, onderzoek, ontwikkeling en consultancy, terwijl strategievorming voor een betere toekomst als het centrum van de academische, onderzoek en professionele excellentie.

Land: Kenia

Kenia onafhankelijk werd in december 1963. De republiek is ongeveer 582.644 vierkante kilometer en ligt schrijlings op het equat6r aan de oostkust van Afrika. kust van Kenia aan de Indische Oceaan strekt zich uit van de Somalische grens in het noorden, naar Tanzania in het zuiden, over een afstand van 620 kilometer 'Kenia ligt tussen Somalië naar het Oosten, Ethiopië naar het noorden, Soedan in het noordwesten, Uganda naar het Westen en Tanzania naar het zuiden. Het land wordt dwars door de Great Rift Valley, die loopt van noord naar zuid en waarvan de diepte is tussen de 610 en 914 meter onder de rest van het landschap.

Altitude regelt het klimaat van de verschillende delen van Kenia. Het land boven de 1609 meter heeft een klimaat met goede regenval. Omdat op de evenaar, er geen uitgesproken seizoensgebonden veranderingen. In de meeste delen van het land zijn er twee regenseizoenen - "lang" en "kort" regens.

De economie van Kenia, op dit moment, is vooral afhankelijk van de landbouw (thee, koffie, zuivel, vlees, sisal, pyrethrum) en het toerisme. Er is vrij uitgebreid lichte industrie in Nairobi en in mindere mate ook in andere grote steden. Een toeristische attractie is de grote verscheidenheid aan flora en fauna te vinden in de Nationale Parken. Kenia's bevolking is ongeveer 38 miljoen met een concentratie in de centrale en westelijke delen van het land. De noordelijke en oostelijke delen van het land hebben schaarse bevolking als gevolg van de semi-woestijn klimatologische omstandigheden daar heersen.

Plaats: Nairobi

De universiteit is gevestigd in Nairobi, een snel groeiende stad met een bevolking van meer dan 3,5 miljoen. Het centrum heeft een oppervlakte van meer dan 700 vierkante kilometer en bevindt zich op een hoogte van 1675 meter boven de zeespiegel. Het is 140 kilometer ten zuiden van de evenaar en ongeveer 480 kilometer ten westen van de Indische Oceaan Deze mooie stad ervaart geen echte winter of zomer, want het is in de buurt van de evenaar en op grote hoogte. De dagen in Nairobi zijn warm en de nachten koel voor het grootste deel van het jaar. Waarbij de temperatuur nauwelijks stijgt boven 80 graden F (27 graden C) in het midden van de dag of onderschrijden 50 graden F (10 graden C) 's nachts, Nairobi heeft een gematigd klimaat. De warmste periodes echter plaatsvinden tussen januari en maart en augustus en oktober met de coolste periode in juli. De lange regens vallen van eind maart tot eind mei, terwijl de korte regens zijn ervaren van eind oktober tot december. De gemiddelde jaarlijkse neerslag is ongeveer 2000 mm.

Nairobi is de hoofdstad, commerciële, administratieve en culturele centrum van Kenia. In Nairobi zijn gevonden de parlementsgebouwen, het hoofdkwartier van de ministeries en departementen. Ook de stad is de thuisbasis van het stadhuis, State House, National Museums of Kenya, Snake Park, Volière, Arboretum, moskeeën, Gemeentelijk Markets, Art Galleries, Kenyatta International Conference Centre, dat één van de grootste conferentie Halls huizen in de wereld, over een tiental bioscopen, talrijke hotels, koffiehuizen en prachtige parken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk Master » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Diplomatie

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

Het doel van de Master of Arts Degree in Diplomatie is om te voorzien in de behoeften aan personen die op het gebied van diplomatie. De cursus is bedoeld voor diegenen die van plan om en reeds werkzaam zijn in de verschillende regionale ministeries van Buitenlandse Zaken en Regionale Zaken, die in de afdelingen en parastatale wier werk diplomatieke communicatie, de Verenigde Naties personeel en medewerkers van non-gouvernementele organisaties. [+]

Het doel van de Master of Arts Degree in Diplomatie is om te voorzien in de behoeften aan personen die op het gebied van diplomatie. De cursus is bedoeld voor diegenen die van plan om en reeds werkzaam zijn in de verschillende regionale ministeries van Buitenlandse Zaken en Regionale Zaken, die in de afdelingen en parastatale wier werk diplomatieke communicatie, de Verenigde Naties personeel en medewerkers van non-gouvernementele organisaties. Het programma zal een voortrekkersrol opleiding in de regio en zullen deelnemers uit extra-continentale staten en de regio aan te trekken. Cursus doelstellingen De Master of Arts Degree in Diplomatie heeft tot doel: Vertrouwd te maken deelnemers met nieuwe ontwikkelingen in de praktijk van de diplomatie Vertrouwd studenten met geavanceerde vraagstukken van de diplomatieke en -praktijk Over een hoog niveau opgeleid personeel in de diplomatie tot het nemen van management en leidinggevende posities, zowel in Kenia en in de regio Stimuleer onderzoek in Diplomacy Toelatingseisen De gemeenschappelijke regelingen van de Masters Degree in alle faculteiten, instituten en scholen zijn van toepassing. De minimumeisen voor in aanmerking te komen in de Master of Arts in Diplomacy zijn: Houders van een eerste graad van ten minste Upper Second Class Honours van de Universiteit van Nairobi of een equivalent van een andere instelling erkend door de Senaat; Houders van een eerste graad van de lagere divisies Second Class Honours, met minimaal drie jaar relevante werkervaring en / of een Post-Graduate Diploma of een gelijkwaardige kwalificatie erkend door de Senaat van een andere instelling Houders... [-]

March Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

De Vakgroep Architectuur biedt een tweejarige Postgraduate Master of Architecture programma. Het programma bestaat uit cursussen, studio projecten, onderzoek en de scriptie. [+]

De Vakgroep Architectuur biedt een tweejarige Postgraduate Master of Architecture programma. Het programma bestaat uit cursussen, studio projecten, onderzoek en de scriptie. Toelatingseisen voor Masters of Architectural Studies: Toelating tot de Master of Architecture graad is open voor houders in: - Architectuur, van ten minste Upper Second Class Honours, van de Universiteit van Nairobi of een gelijkwaardige kwalificatie erkend door de Senaat. Elke Discipline met betrekking tot architectuur, van ten minste Upper Second Class Honours van de Universiteit van Nairobi of andere universiteit erkend door de Senaat. Architectuur of een discipline die verband houden met de architectuur van ten minste lagere tweede klasse Honours met minstens drie jaar professionele ervaring en een gecertificeerde Portfolio [-]

MSc

MSc Finance

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

De Master of Science (M.Sc) diploma in Finance is ontworpen om te helpen studenten hun effectiviteit van managers op het gebied van Finance, Accounting, Investments, Bank- en Verzekeringswezen verbeteren. Het programma is praktisch en carrière-georiënteerd, met behoud van een hoog niveau van nauwkeurigheid en wetenschap. [+]

De Master of Science (M.Sc) diploma in Finance is ontworpen om te helpen studenten hun effectiviteit van managers op het gebied van Finance, Accounting, Investments, Bank- en Verzekeringswezen verbeteren. Het programma is praktisch en carrière-georiënteerd, met behoud van een hoog niveau van nauwkeurigheid en wetenschap. Het biedt nieuwe vaardigheden, analytische instrumenten en perspectieven, die een solide basis voor financieel beheer, boekhouding, investeringen, bank- en verzekeringswezen bieden. De studenten zijn afkomstig uit Oost- en Centraal-Afrikaanse regio en daarbuiten worden getrokken. De M.Sc graad in Finance biedt een unieke kans voor studenten om een ​​appreciatie van de oorzaken en de betekenis van de huidige ontwikkelingen in de financiële en zakelijke sectoren te ontwikkelen, en om geavanceerde theorie studie en praktijk met betrekking tot de financiering, boekhouding, verzekeringen, bank- en verzekeringswezen . Het programma is geschikt voor degenen die voorafgaande training hebben ondergaan in Finance, Accounting, Banking, Verzekeringen, economie, wiskunde, statistiek en engineering. Teaching gaat verder dan de theoretische concepten om praktische kennis op basis van cases en ervaringen; vandaar gedeelde ervaringen door de diverse studenten zijn een integraal onderdeel van het M.Sc programma. De kracht van de M.Sc graad in Finance is gebaseerd op de lange geschiedenis van de UON School of Business sinds 1972, ervaren docenten met een grote verscheidenheid aan achtergronden en diversiteit in de studentenpopulatie in termen van achtergronden en nationaliteiten. De School of Business staat bekend om zijn werk in de managementstrategie, international business, marketing, finance en accounting. Sterker nog, zijn afgestudeerden van de school van het bedrijfsleven... [-]

Msc Milieuchemie

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

Dit is de chemie die kijkt naar de effecten van chemische stoffen op de bodem, lucht en water. Nieuwe gebieden geïntroduceerd zijn voorzien van chemie, geologie van het milieu, industriële ecologie, biotechnologie, brandstof wetenschap, risicobeoordeling management en project management.The doel van dit postdoctorale programma is om afgestudeerden die goed zijn geworteld in milieukunde, projectmanagement en onderzoeksvaardigheden te produceren. [+]

Dit is de chemie die kijkt naar de effecten van chemische stoffen op de bodem, lucht en water. Nieuwe gebieden geïntroduceerd zijn voorzien van chemie, geologie van het milieu, industriële ecologie, biotechnologie, brandstof wetenschap, risicobeoordeling management en project management.The doel van dit postdoctorale programma is om afgestudeerden die goed zijn geworteld in milieukunde, projectmanagement en onderzoeksvaardigheden te produceren. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden komen terecht op verschillende ministeries, parastatale, non-gouvernementele organisaties (NGO's) en intergouvernementele organisaties die betrokken zijn bij het milieubeheer, onderzoek en ontwikkeling. In de industrie, kansen bestaan ​​in product marketing, proces controle, kwaliteitsborging, product design, afvalwaterbeheer, risicobeoordeling in verschillende industrieën (zoals de bouw, luchtvaart, het looien, textiel, cement, verf), forensische wetenschap, water en afvalwaterzuivering, toxicologie , oceanografie, om er maar een paar te noemen. Cursus Structuur en duur Het programma duurt een minimum van twee academische jaar en wordt aangeboden door cursussen, onderzoek en thesis. Cursussen bestaat uit hoorcolleges, werkcolleges, practica en seminars. In het eerste jaar alle studenten zijn verplicht om acht cursussen te volgen. Zes daarvan zijn fundamenteel en de resterende twee gekozen uit de keuzevakken. Na succesvolle afronding van het eerste jaar, studenten besteden het tweede jaar van onderzoek en het schrijven van een MSc Thesis. In het eerste jaar alle studenten zijn verplicht om tien eenheden te nemen. Acht daarvan zijn de core eenheden en de resterende twee gekozen uit de electieve eenheden. Na succesvolle afronding van het eerste jaar, studenten besteden het tweede jaar tot onderzoek in een bepaald gebied en het schrijven van een MSc... [-]

Msc Voedselveiligheid En Kwaliteit

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

Voedselveiligheid en kwaliteit is een kwestie van hoge prioriteit nationaal en internationaal geworden als gevolg van de globalisering van de markt voor levensmiddelen. Voedselveiligheid staat centraal in de volksgezondheid, armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling. [+]

Voedselveiligheid en kwaliteit is een kwestie van hoge prioriteit nationaal en internationaal geworden als gevolg van de globalisering van de markt voor levensmiddelen. Voedselveiligheid staat centraal in de volksgezondheid, armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling. De toegang tot veilig voedsel een mensenrecht is. Recente gevallen gepubliceerd in de Keniaanse media hebben aangetoond dat onveilige en / of slechte kwaliteit eten nadelige gezondheidseffecten, politieke, sociale en economische gevolgen kunnen hebben. In dit besef heeft de World Health Organization (WHO) haar leden op aangedrongen Staten om de voedselveiligheid te integreren in hun openbare gezondheid en voeding functies en voldoende middelen om vast te stellen en hun programma voor voedselveiligheid te versterken. Priority interventies opgenomen, onder anderen, formulering en uitvoering van het voedselveiligheidsbeleid, regelgeving en capaciteitsopbouw. Training onder vele andere, de potentieel meest nuttige en kosteneffectieve interventie ter verbetering van de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen. De ontwikkeling van de MSc. programma in voedselveiligheid en kwaliteit was sterk gebaseerd op één van de resultaten van een evaluatie van de behoeften, dat beperkingen in de capaciteit van human resource is een belangrijke belemmering voor de voedselveiligheid operaties in de verschillende organisaties in opdracht van de voedselveiligheid uit te voeren. Deze beperkingen zijn vooral in het aantal personeelsleden en vaardigheden; verbetering van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de huidige personeel aan nieuwe ontwikkelingen in de voedselveiligheid en kwaliteit te werken; huidige training curricula in onze instellingen voor hoger onderwijs zijn niet afdoende reageren op de wereldwijde veranderende trends in veiligheid en voedsel geweest; Er... [-]

Master

Med Onderwijstechnologie

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Kenia Nairobi

Aan de steeds stijgende vraag naar Educational Technologen te voldoen, heeft het ministerie van Onderwijs Communicatie en Technologie een Master of Education in Educational Technology ontwikkeld. [+]

Aan de steeds stijgende vraag naar Educational Technologen te voldoen, heeft het ministerie van Onderwijs Communicatie en Technologie een Master of Education in Educational Technology ontwikkeld. Technologie is alomtegenwoordig raken elk deel van ons leven, onze gemeenschappen en onze huizen, maar de toepassing ervan blijft achter in schoolsysteem in Kenia. Gezien de hartelijke relatie met de belanghebbenden, deze cursus heeft de potentie om docenten, kwaliteitsborging officieren, technologie kampioenen en experts op te leiden om leiding te geven in de efficiënte integratie van de technologie in het onderwijs in Kenia. Dit programma wordt leerlingen toe te rusten om: Verwerven van geavanceerde kennis en vaardigheden in Educational Technology. Onderzoek kritisch problemen en uitdagingen in de pedagogische technologie. Ontwikkelen van de bevoegdheid voor het verrichten van onderzoek in Educational Technology. Solliciteer theorieën en principes van de pedagogiek aan de aanneming van technologie in het onderwijs Verwerven van vaardigheden in de opleiding van onderwijstechnologie beoefenaars. Ontwerpen en produceren Instructional materialen Toelatingsvoorwaarden De gemeenschappelijke regels voor de Master graden in de Universiteit van Nairobi en de School of Education van toepassing. Een houder van Bachelor of Education graad met ten minste Upper Second Class graad van de Universiteit van Nairobi of het equivalent daarvan wordt erkend door de Senaat. Een houder van een andere bacheloropleiding van de Universiteit van Nairobi met tenminste een bovenste tweede klasse eert en postgraduate diploma in het onderwijs (PGDE) van de Universiteit van Nairobi of een gelijkwaardige opleiding erkend door de Senaat. Een houder van een lagere tweede klasse graad... [-]

Contact
Bezoekadres
Nairobi, KE