The Presbyterian University of East Africa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE SCHOOL VAN ONDERWIJS Welkom bij de School of Education wiens doel het is om te trainen en te produceren professionals die zal handhaven en creatief te tonen hoge moraal en ethiek op het werk en in de samenleving. Zij zullen hun taken vervullen aan God en de mensheid te dienen. Onze afgestudeerden zullen relevante kennis en bekwaamheid als opvoeders, begeleiders, sociologen, managers, consultants in diverse instellingen, waaronder scholen, hogescholen en in de maatschappij te tonen. De aspirant-opvoeders, begeleiders en leerkrachten wordt verwacht dat zij de samenleving te beïnvloeden door middel van positieve morele en spirituele waarden. De School of Education zich daarmee heeft gepositioneerd om deze grote behoefte tot het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van kwaliteit, flexibel en gevarieerd curricula en specifieke programma's te voldoen.

Onze filosofie De School of Education filosofie is om onderwijs dat maakt afgestudeerden self-directed, creatieve en transformerende in lijn met de universiteit motto 'Het vinden van nieuwe wegen bieden. Wij geloven in het principe dat onderwijs wholistic individuen die God en de mensheid kan dienen en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving zou moeten produceren.

Ons aanbod Wij bieden een breed scala van graad en diploma's, waaronder Bachelor of Education in Arts (B. Ed. (Arts)) en Bachelor of Education in Science (B. Ed. (Science)), Diploma van Onderwijs in Kunst, Wetenschap, Early Childhood Education en speciaal onderwijs (Dip. Ed. (Arts) / Dip Ed. (Science), Dip. Ed. (ECE) en Dip. Ed. (GND). De school zal ook opleidingen in de Early Childhood Education (B. Ed. (ECE) en speciaal onderwijs (B. Ed. (SNE) alsook postdoctorale opleidingen in Educational Management (M. Ed. (Ed. Management), en Curriculum (M. Ed. (Curriculum studies). Doel Onze graden en diploma's voor te bereiden studenten voor op de arbeidsmarkt in het onderwijs en daarbuiten. Ze verwerven van kennis, vaardigheden en educatieve strategieën die hen voor te bereiden op de uitdagende rollen en verantwoordelijkheden in de steeds veranderende en modernisering van het onderwijs en de maatschappij.

Locaties

Kikuyu

Address
Presbyterian University of East Africa
PO Box 387-00902 Kikuyu, Kenya

Kikuyu, Kiambu County, Kenia

Opleidingen

Deze school biedt ook: