Kenyatta University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer kom je naar Kenyatta University komen, ontdek je dat je bent aangekomen op Main Campus een speciale plaatsvinden.Het Universiteit ligt op meer dan 1.000 acres met een aangename en rustige omgeving bevorderlijk is voor academische en intellectuele groei.

Kenyatta University is de thuisbasis van enkele van 's werelds beste wetenschappers, onderzoekers en deskundigen op diverse terreinen. Wij zijn trots op het leveren van hoogwaardige programma's die mensen die willen wereldwijd concurrerend te zijn aan te trekken. Om dit te bereiken, hebben we veel geïnvesteerd in infrastructuur en faciliteiten om onze studenten bieden de beste ervaring in kwaliteit academische programma's in het kader van een verzorgende omgeving waarin onze studenten leren en te groeien.

Kenyatta University is een van de toonaangevende universiteiten in Kenia te oordelen naar de kwaliteit van onze afgestudeerden. Ons doel is niet alleen om deze positie te handhaven, maar verder te verbeteren en het bereiken van onze visie om een ​​universiteit van wereldklasse die zich inzet voor kwaliteit en relevantie.

Wat geeft afgestudeerden van Kenyatta University een cutting edge meer dan hun collega's is de Universiteit nadruk op praktische hands-on kennis en vaardigheden training bijgebracht aan haar studenten. Op weg naar deze nobele Daartoe heeft Kenyatta University zinvolle banden met industriële partners, die de Universiteit begeleiden op praktische, professionele eisen die nodig zijn naar programma's op Kenyatta University gebouwd worden vastgesteld.

Als gevolg van de universiteit cursussen geven onze afgestudeerden een duidelijk voordeel op de werkvloer. Nu al, veel van onze afgestudeerden zijn om nieuwe werkgelegenheid blootgesteld door de toegang tot industriële bevestigingsmiddelen tijdens hun studie, of door middel van natuurlijk gerelateerde plaatsingen.

ACCREDITATIES

 • Commissie van universitair onderwijs.
 • Interuniversitaire Raad voor Oost-Afrika
 • Afrika Vereniging van Universiteiten
 • Internationale Vereniging van Universiteiten
 • Commonwealth Universities.

Visie

"Om een ​​dynamische, een inclusieve en een concurrerende centrum van uitmuntendheid in het onderwijs, het leren, onderzoek en dienstverlening aan de mensheid zijn."

Mission Statement

"Om de kwaliteit van onderwijs en opleiding, het bevorderen van wetenschap, service, innovatie en creativiteit en prenten morele waarden voor duurzame individuele en maatschappelijke ontwikkeling."

identiteit Verklaring

"Een gemeenschap van wetenschappers inzetten voor de productie en verspreiding van kennis en de teelt van wijsheid voor het welzijn van de samenleving."

filosofie Verklaring

"De gevoeligheid en het reactievermogen op maatschappelijke behoeften en het recht van eenieder om kennis."

Doelstellingen

De doelstellingen van Kenyatta University zijn:

 • Het bevorderen van de ontwikkeling en uitbreiding van het hoger onderwijs kansen door inwijding van nieuwe programma's en alternatieve vormen van levering met behulp van onder andere moderne technologieën.
 • Verbetering van het niveau van deelname aan het onderzoek, de verspreiding en het behoud van kennis voor zowel de academische en maatschappelijke ontwikkeling.
 • Bevorder human resource development en proactief management praktijken, evenals goed bestuur, om de dienstverlening te verbeteren.
 • Zorg voor een omgeving die uitmuntendheid en een hoog niveau van professionaliteit in het onderwijs, onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap voedt.
 • Maak gelijke kansen voor degenen die gekwalificeerd zijn om universitair onderwijs te volgen. Institutionalise kwaliteitsborging praktijken in de planning, uitvoering en evaluatie van de kerntaken van de universiteit om de gestelde doelen te bereiken.
 • Het bevorderen van de ontwikkeling van de studenten sociale systemen voor het bereiken van de academische uitmuntendheid en een all-round onderwijs.
 • Faciliteiten bieden in samenwerking met andere erkende instellingen voor het verbeteren van de toegang tot het hoger onderwijs
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk LLB » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In De Diplomatie En Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 2 weken January 2019 Kenia Nairobi

De Master of Arts in de diplomatie en internationale betrekkingen is een uniek programma dat theorie en praktijk in de internationale betrekkingen mengt in het gebied internationale betrekkingen theorie, diplomatie, internationale politieke economie, Buitenlandse analyse en beleidsformulering, wereldwijde conflicten en genderkwesties. [+]

De Master of Arts in de diplomatie en internationale betrekkingen is een uniek programma dat theorie en praktijk in de internationale betrekkingen mengt in het gebied internationale betrekkingen theorie, diplomatie, internationale politieke economie, Buitenlandse analyse en beleidsformulering, wereldwijde conflicten en genderkwesties. De opleiding bereidt rigoureus diegenen die in academische en onderzoek loopbanen, alsmede degenen die geïnteresseerd zijn het bevorderen van hun professionele competenties als diplomaten, buitenlandse politiek deskundigen, internationale gouvernementele organisaties en internationale civiele maatschappij en belangengroepen in te voeren. Zo streeft het programma op het produceren van promovendi gegrond in theorieën en debatten over internationale zaken; kennis over internationale politieke kwesties, wereldwijde processen en actoren. Onze afgestudeerden zijn in staat om kritische analyse van hedendaagse internationale beleidskwesties en praktische vaardigheden voor de formulering van beleid, analyse en belangenbehartiging, diplomatieke onderhandeling, bemiddeling, en diplomatieke communicatie. ... [-]


Ma In Het Engels En Linguïstiek

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De School of Humanities en Sociale Wetenschappen kwam aan het zijn als gevolg van het herstructureringsproces dat het getransformeerd van de Faculteit der Letteren in 2002. De school ligt aan de westelijke kant van de campus, tegenover het postkantoor en grenst aan de Kenyatta University Conference Centre bijlage. [+]

De School of Humanities en Sociale Wetenschappen kwam aan het zijn als gevolg van het herstructureringsproces dat het getransformeerd van de Faculteit der Letteren in 2002. De school ligt aan de westelijke kant van de campus, tegenover het postkantoor en grenst aan de Kenyatta University Conference Centre bijlage.

De school is goed uitgerust met gekwalificeerd wetenschappelijk personeel zet zich in voor het onderwijs, alsmede het verrichten van onderzoek en consultancy diensten. Het heeft ook competent en ervaren ondersteunend personeel.

Op dit moment, de school organiseert tien onderwijs afdelingen en drie instituten elk met een scala aan cursussen die de markt worden gedreven. In de loop der jaren is de School of Humanities and Social Sciences bestaande programma's op afdelingen is uitgebreid en gediversifieerd in een poging om meer mogelijkheden voor relevante academische en professionele ontwikkeling, waardoor de resterende maatschappelijk relevante De programma's ontworpen en ontwikkeld bieden zijn gebaseerd op regionale en mondiale eisen en uitdagingen . Een van de meest recent ontwikkelde programma's zijn onder meer: ​​Bachelor of Public Policy en Administratie (BPPA) en Bachelors van Security Management en Politie Studies.... [-]


MSc

Msc In Agrarische Economie

Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Kenia Nairobi

Welkom bij de School of Agriculture and Enterprise Development (SAED), een van de jongste, maar snel groeiende Scholen in de universiteit. De School van Landbouw en Enterprise Development (SAED) werd opgericht in december 2007 aan unieke opleiding in de landbouw (inclusief veeteelt) met de nadruk op de landbouw als het bedrijfsleven en de verbetering van de landbouw waardeketen in lijn met het bieden ... [+]

Welkom bij de School of Agriculture and Enterprise Development (SAED), een van de jongste, maar snel groeiende Scholen in de universiteit. De School van Landbouw en Enterprise Development (SAED) werd opgericht in december 2007 aan unieke opleiding in de landbouw (inclusief veeteelt) met de nadruk op de landbouw als het bedrijfsleven en de verbetering van de landbouw waardeketen in lijn met de doelstellingen van de Nationale Visie 2030 te bieden, de millenniumdoelstellingen voor ontwikkeling en andere relevante beleidsdocumenten. Door middel van deze website hopen wij u een virtuele tour van de academische programma's die we bieden momenteel in de school en de studenten ervaring te geven. Onze huidige stuwkracht is om competente toekomstige leiders bereiden in landbouwwetenschappen, agribusiness en agrarische resvource management. De school heeft vier departementen; Agricultural Resources Management (ARM), Agricultural Science and Technology (AST), Agribusiness Management and Trade (ABMT) en Animal Sciences (AS) op grond waarvan zeven (7) Bachelor of Science programma's, elf (11) MSc, en dertien (13) doctoraatsprogramma's worden momenteel aangeboden.... [-]


Msc In De Scheikunde (specialisatie)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De missie van de school is om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs te bieden op basis van modern wetenschappelijk onderwijs en onderzoek technieken en om hoogopgeleide wetenschappers in de verschillende disciplines te produceren om de steeds groeiende uitdagingen van een dynamische wereld te ontmoeten in de exacte wetenschappen en praktische oplossingen voor problemen te bieden beïnvloeden de mensheid in de toegepaste wetenschappen. [+]

De missie van de school is om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs te bieden op basis van modern wetenschappelijk onderwijs en onderzoek technieken en om hoogopgeleide wetenschappers in de verschillende disciplines te produceren om de steeds groeiende uitdagingen van een dynamische wereld te ontmoeten in de exacte wetenschappen en praktische oplossingen voor problemen te bieden beïnvloeden de mensheid in de toegepaste wetenschappen.

Toelatingseisen De gemeenschappelijke regels voor alle master in de universiteit van toepassing. De algemene regels voor alle master in de School van de Zuivere en Toegepaste Wetenschappen van toepassing. Wordt het volgende in aanmerking voor inschrijving voor de Master of Science graad in de afdeling. Houders van Bachelor of Science of Bachelor of Education (Science) diploma met ten minste een hogere tweede klasse eert of gelijkwaardig document van een erkende universiteit. Mocht Chemistry hebben bestudeerd als een grote of regelmatige onderwerp en behaalde op zijn minst een gemiddeld cijfer C in de chemie-eenheden gedaan. Houders van Bachelor of Science of Bachelor of Education (Science) met een lagere tweede klasse graad of het equivalent van een erkende universiteit en ten minste twee jaar van het onderwijs Chemistry of werken in een onderzoeksinstelling zal worden overwogen. ... [-]

Msc In Duurzame Energietechnologie

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

Energy Technology Department werd opgericht om energie- en milieuproblemen aan te pakken door middel van opleiding en onderzoek. De afdeling richt zich op training en onderzoek in energiebronnen, opwekking, het gebruik en de technologie voor de omzetting. Wij erkennen dat energie een dominant ontwikkeling component voor elk land of gemeenschap. [+]

Energy Technology Department werd opgericht om energie- en milieuproblemen aan te pakken door middel van opleiding en onderzoek. De afdeling richt zich op training en onderzoek in energiebronnen, opwekking, het gebruik en de technologie voor de omzetting. Wij erkennen dat energie een dominant ontwikkeling component voor elk land of gemeenschap. Om deze reden, we waarderen de urgentie van de ontwikkeling van nieuwe energietechnologieën, evenals het gebruik van de bestaande middelen efficiënter en op een duurzame manier.

Kenia's visie 2030 plaatsen energie tussen de zes pijlers van ontwikkeling. Dit heeft geleid tot meer inzet en steun van de overheid en andere instellingen, die Kenyatta University is onderdeel van, om te ontdekken en te benutten meer energiebronnen, zowel conventionele en hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, bio-energie, geothermische energie, wind energie, waterkracht, steenkool, aardgas en aardolie. Met de aanhoudende stijging van de vraag en de kosten van energie in Kenia en over de hele wereld, is er nu een dringende behoefte aan een goed opgeleide beroepsbevolking te ontwikkelen, te verwerken, te gebruiken en te beheren conventioneel, onconventioneel en hernieuwbare energiebronnen op een milieuvriendelijke en economisch haalbaar manier.... [-]


Msc In Fashion Design & Marketing

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De School of Applied Humane Wetenschappen (SAHS) is blijven groeien als het traint afgestudeerden in gebieden met betrekking tot kwaliteit van leven. De gebieden zijn onder Gemeenschap Resource Management; Fashion Design; Foods & Nutrition; Lichamelijke en Gezondheidsvoorlichting; Recreatie Beheer en Sport Science, van Diploma naar PhD-niveau. [+]

De School of Applied Humane Wetenschappen (SAHS) is blijven groeien als het traint afgestudeerden in gebieden met betrekking tot kwaliteit van leven. De gebieden zijn onder Gemeenschap Resource Management; Fashion Design; Foods & Nutrition; Lichamelijke en Gezondheidsvoorlichting; Recreatie Beheer en Sport Science, van Diploma naar PhD-niveau. Afdelingen binnen de School blijven bestaande programma's en curriculum herzien en nieuwe in overeenstemming met de nieuwe ontwikkelingen die voortvloeien uit de eisen van de arbeidsmarkt te ontwikkelen.

Als gevolg hiervan heeft een nieuw programma ontwikkeld: Postgraduate Diploma in Foods Voeding & Diëtetiek en is al operationeel. De school heeft een verhoging van de student inschrijving van ongeveer 300 bij de aanvang in 2008 tot ongeveer 2000 studenten momenteel gezien.... [-]


Msc In Toeristisch Management

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De School of Hospitality en Toerisme stelt u in staat om een ​​professionele carrière in de toeristische sector op te bouwen door middel van een persoonlijke benadering, op onderzoek gebaseerde, professionele instructie en zeer nauw samen te werken met de industrie om u een carrière van keuze te geven. Dit, gecombineerd met professionele bevestiging voor studenten biedt u een voorsprong in de toeristische sector. [+]

De School of Hospitality en Toerisme stelt u in staat om een ​​professionele carrière in de toeristische sector op te bouwen door middel van een persoonlijke benadering, op onderzoek gebaseerde, professionele instructie en zeer nauw samen te werken met de industrie om u een carrière van keuze te geven. Dit, gecombineerd met professionele bevestiging voor studenten biedt u een voorsprong in de toeristische sector.

Toelatingseisen

De gemeenschappelijke regels voor alle masteropleidingen aan de Universiteit van toepassing. De gemeenschappelijke regels voor alle masteropleidingen in de horeca en het toerisme School zijn van toepassing. Wordt het volgende in aanmerking voor inschrijving voor een master in Tourism Management:... [-]


Master

Master Of Education (onderwijs Onderzoek, Evaluatie En Assessment)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

Vanaf het bescheiden begin van een relatief kleine hogeschool in de jaren 1970, dat op slechts 200 onderwijs studenten moesten, heeft de School of Education (SoE) enorm gegroeid. Het staat als de grootste van de school met een inschrijving van meer dan 30.000 ingeschreven studenten van de Universiteit van de 74.000 die verschillende programma's in de 14 onderwijs scholen van de Kenyatta University (KU) nemen. [+]

Vanaf het bescheiden begin van een relatief kleine hogeschool in de jaren 1970, dat op slechts 200 onderwijs studenten moesten, heeft de School of Education (SoE) enorm gegroeid. Het staat als de grootste van de school met een inschrijving van meer dan 30.000 ingeschreven studenten van de Universiteit van de 74.000 die verschillende programma's in de 14 onderwijs scholen van de Kenyatta University (KU) nemen. De School trekt een aanzienlijk deel van de studenten van buiten Kenia, in de Afrikaanse regio en daarbuiten. Deze omvatten landen zoals Ghana, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Turkije, Japan, Canada en de Verenigde Staten, om er maar een paar, een aantal van hen te nemen onderdelen van, terwijl anderen zich als full-time studenten, afhankelijk van de aard van de memoranda van het begrijpen tussen hun eigen instellingen en KU.... [-]


Master Of Music (MMus)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De School of Visual en beeldende en podiumkunsten is opgericht door de Universiteit Senaat in 2008. De oprichting van de School van de beeldende en podiumkunsten was als gevolg van het besef dat er was nodig om de leer van de beeldende en podiumkunsten rationaliseren en brengen ze allemaal onder hetzelfde dak. [+]

De School of Visual en beeldende en podiumkunsten is opgericht door de Universiteit Senaat in 2008.

De oprichting van de School van de beeldende en podiumkunsten was als gevolg van het besef dat er was nodig om de leer van de beeldende en podiumkunsten rationaliseren en brengen ze allemaal onder hetzelfde dak.

De School van de beeldende en podiumkunsten herbergt momenteel drie afdelingen, waaronder: Muziek en Dans, Theater Arts and Film Techniek en Beeldende Kunst en Vormgeving.

Master of Music (MMus)

Master of Music (MMus) mate zal worden aangeboden in muzikale prestaties, Afrikaanse muziek en Musicology door natuurlijk het werk, onderzoek en projectmanagement.

cursus verordeningen ... [-]

Meester Van De Economie

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

De school werd opgericht in 2008 van de toenmalige ministerie van Economische Zaken, dat is ondergebracht in de School van de mensheid en sociale wetenschappen. Vorming van een School of Economics was om de economie discipline bij Kenyatta University een kans om te evolueren en om te vergroten haar onderzoeksactiviteiten voor de school om een ​​evenredig deel bij te dragen tot de kennis vergroting in de economie geven. [+]

De school werd opgericht in 2008 van de toenmalige ministerie van Economische Zaken, dat is ondergebracht in de School van de mensheid en sociale wetenschappen. Vorming van een School of Economics was om de economie discipline bij Kenyatta University een kans om te evolueren en om te vergroten haar onderzoeksactiviteiten voor de school om een ​​evenredig deel bij te dragen tot de kennis vergroting in de economie geven. De school heeft de autonomie van gespecialiseerde Degree Programma's die marktgestuurde om zo meer studenten die op dit moment in het buitenland op zoek gaan naar gespecialiseerde economie cursussen, zoals Bachelor of Economics and Statistics trekken te ontwikkelen; Bachelor Economie en Financiën; Master of Economics in dergelijke gespecialiseerde gebieden zoals Health Economics, Financiële Economie, Milieu-economie, maar om op te noemen maar een paar te noemen. Bovendien is het voor een zeer lange tijd, de studenten van de economie roepen al een award van de "Degree of Economics" in tegenstelling tot de algemene Bachelor of Arts graad. Verder bestaat er grote vraag van zowel de publieke als de private sector voor afgestudeerden met een diploma in gespecialiseerde gebieden of Economics. Dit blijkt uit het grote aantal studenten met een diploma in de economie, die in het recente verleden in dienst van financiële instellingen en de Public Service Commission. We zijn dan ook reageren op een behoefte in de markt.... [-]


Meester Van De Ruimtelijke Ordening En Het Beheer

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Kenia Nairobi

We leven in de eeuw waarin milieudruk zoals het broeikaseffect, aantasting van de ozonlaag, vervuiling, klimaatverandering, overexploitatie van natuurlijke hulpbronnen, veranderd landgebruik en het verlies van biodiversiteit - samenvallen met een groeiende wereldbevolking die eten en een acceptabele levensstandaard moet . [+]

We leven in de eeuw waarin milieudruk zoals het broeikaseffect, aantasting van de ozonlaag, vervuiling, klimaatverandering, overexploitatie van natuurlijke hulpbronnen, veranderd landgebruik en het verlies van biodiversiteit - samenvallen met een groeiende wereldbevolking die eten en een acceptabele levensstandaard moet . Het complexe karakter van deze milieuproblemen kan het best worden begrepen en door middel van studies die de traditionele academische disciplinaire grenzen overschrijden aangepakt. Dit geldt zowel studies wereldwijde schaal processen als die zich voordoen op lokaal niveau.

Toelatingseisen

Houders van Bachelor of Environmental Planning and Management, Milieu Studies; Environmental Studies (Planning and Management), Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening. Bachelor of Science / Arts in aardrijkskunde, economie, landmeetkunde, Geometrics en Geospatial Wetenschappen, Land Economics, Bouweconomie, Estate Management, Housing Technology. Engineering, sociologie, Landbouw Bosbouw en het Wild, Zoölogie of Botany. Bachelor of Architecture en Recht. ... [-]


Contact

Kenyatta University

Adres Kenya Drive, Nairobi City
Nairobi, Kenia
Website http://www.ku.ac.ke/
Telefoon +254 20 8710901