INtel College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Intel College, Een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in de regio.

Intel College bestaat al sinds 1990 en biedt cursussen in Business en in Computing. Onze cursussen variëren van korte parttime cursussen helemaal naar opleidingen - zowel bachelor-en masteropleidingen. De cursussen worden aangeboden dag, 's avonds en op zaterdag.

Intel College door de ingeschreven Ministerie van Hoger Wetenschap en Technologie Onderwijs. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College heeft in samenwerking met de Universiteit van Sunderland, UK in een samenwerkingsverband. Deze samenwerking stelt de Universiteit van Sunderland om hun diploma's draaien op Intel College. Dit partnerschap is gevalideerd door de Commissie voor Wetenschappelijk Onderwijs (CUE), Kenia, En wordt consequent de kwaliteit gewaarborgd door de relevante Britse autoriteiten. Met 25 jaar ervaring in het onderwijs, de prioriteit van het college is om ervoor te zorgen dat elke student heeft een uitstekende student ervaring tijdens zijn studie aan INTEL.

Studenten profiteren van hooggekwalificeerde docenten, die beiden onder deskundigen en ook opgeleid om les te geven. Het college biedt leerruimten dat modern zijn,-technologie verrijkt en een afspiegeling is van een 21e eeuw leeromgeving.

Het college zorgt voor de integratie van zowel de sociale en academische elementen van het college waardoor een levendige universiteitsstad sfeer waar studenten gemakkelijk vrienden kunnen maken en zich in een verscheidenheid van activiteiten, zowel in als buiten de klas.

Regelmatige bijeenkomsten met sponsors zorgt ervoor dat de tijd op het college wordt op een effectieve manier en dat studenten een gevoel van continuïteit en het doel terwijl hij op koers richting het bereiken van hun educatieve doelen.

Intel College is gevestigd aan de rand van Westlands. Het college biedt een rustige serene en veilige sfeer terwijl ze een korte rit van drukke stedelijke gebieden. De custom-built college biedt een moderne up-beat faciliteit met prachtig aangelegde tuinen. Een continu opgewaardeerd college faciliteit en regelmatig externe audits moeten ervoor zorgen dat de campus weerspiegelt de hedendaagse eisen van de 21ste eeuw digitale leerling met-technologie verrijkt ruimtes, klaslokalen voor samenwerkend leren, snel en gratis internet in het hele campus.

Locaties

Nairobi

Address
Driving Directions
By Public Transportation

INtel is located in Westlands, at the end of General Mathenge Road. If you are using public transportation, take # 118 to Kwakaranja Stage, off Lower Kabete Road. From there, follow the INtel College signboard onto General Mathenge Drive and make your next left.

By Private Transportation

By private transport, take Lower Kabete Road, past Brookside Drive, pass the Petrol Station on your left and turn right onto General Mathenge Drive. Make your next left.

Nairobi, Nairobi County, Kenia