Adventist University of Africa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

112012_AUAMBAStudents.png

Over AUA

Adventist University of Africa (AUA) zet zich in voor zijn missie om leiders voor Afrika en daarbuiten te ontwikkelen en vorm te geven. Verantwoord en ethisch leiderschap is een van de meest kritische factoren voor de transformatie van Afrika.

We willen daarom de toegangspoort zijn voor de leiderschapsontwikkeling in Afrika, de hoogste normen van postacademisch onderwijs bevorderen en kennis en professionele vaardigheden bevorderen in een "holistische" context.

112013_AUAStudentsWalking.png

Om dit te bereiken, zijn we trots op het bieden van op waarde gebaseerd onderwijs. Een dergelijke opleiding geeft veel meer dan alleen academische kennis. Het bevordert een evenwichtige ontwikkeling van de hele persoon - spirituele, fysieke, intellectuele en sociaal-emotionele - een proces dat een leven omvat.

Onze uitdaging voor de toekomst is om voort te bouwen op deze sterke basis om onszelf stevig te vestigen onder 's werelds toonaangevende universiteiten.

Missie

Dynamisch postacademisch onderwijs in een christelijke context afleveren, afgestudeerden voorbereiden op competent leiderschap en service op basis van integriteit, respect en liefde, om tegemoet te komen aan de behoeften van kerk en samenleving.

Visie

Als een van de beste universiteiten, het bevorderen van de hoogste normen van postacademisch onderwijs in Afrika en het bevorderen van kennis en professionele vaardigheden in een holistische context.

Kernwaarden

Kennis. Waarheid. Service.

Locaties

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Nairobi County, Kenia