Lees de Officiële Beschrijving

112012_AUAMBAStudents.png

Over AUA

Adventist University of Africa (AUA) zet zich in voor zijn missie om leiders voor Afrika en daarbuiten te ontwikkelen en vorm te geven. Verantwoord en ethisch leiderschap is een van de meest kritische factoren voor de transformatie van Afrika.

We willen daarom de toegangspoort zijn voor de leiderschapsontwikkeling in Afrika, de hoogste normen van postacademisch onderwijs bevorderen en kennis en professionele vaardigheden bevorderen in een "holistische" context.112013_AUAStudentsWalking.png

Om dit te bereiken, zijn we trots op het bieden van op waarde gebaseerd onderwijs. Een dergelijke opleiding geeft veel meer dan alleen academische kennis. Het bevordert een evenwichtige ontwikkeling van de hele persoon - spirituele, fysieke, intellectuele en sociaal-emotionele - een proces dat een leven omvat.

Onze uitdaging voor de toekomst is om voort te bouwen op deze sterke basis om onszelf stevig te vestigen onder 's werelds toonaangevende universiteiten.

Missie

Dynamisch postacademisch onderwijs in een christelijke context afleveren, afgestudeerden voorbereiden op competent leiderschap en service op basis van integriteit, respect en liefde, om tegemoet te komen aan de behoeften van kerk en samenleving.

Visie

Als een van de beste universiteiten, het bevorderen van de hoogste normen van postacademisch onderwijs in Afrika en het bevorderen van kennis en professionele vaardigheden in een holistische context.

Kernwaarden

Kennis. Waarheid. Service.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Adventist University of Africa

De Master of Science in de toegepaste computerwetenschappen is een programma dat bedoeld is om de behoefte te beantwoorden aan de ontwikkeling van effectieve competenties ... [+]

Over het programma

De Master of Science in de toegepaste computerwetenschappen is een programma dat bedoeld is om de behoefte te beantwoorden aan de ontwikkeling van effectieve competenties op het gebied van informatietechnologie en beveiliging, om tegemoet te komen aan de behoefte van Afrika en de wereld. De afgestudeerden hebben de theorie in de computer- en informatiewetenschappen en het vermogen om de theorie te vertalen naar het dagelijks leven in hun huidige functie bij het plannen, ontwerpen en beheren van computerinformatiesystemen in de lokale en mondiale context.

specialisaties

Een studieprogramma kan worden geselecteerd op de volgende gebieden:

CyberbeveiligingE-ServicesNetwerken en systeembeheerWaarom deelnemen aan de MSc van de AUA in het toegepaste computerwetenschappelijk programma?Een erkende graad van een Chartered UniversityLaat je lesgeven door een goed gekwalificeerde en toegewijde internationale faculteit met een schat aan ervaringGeweldige mogelijkheden om te communiceren met studenten uit verschillende landen en het netwerken te verbeterenState of the art faciliteitenGelegenheid voor toegewijde en doelgerichte studenten om op tijd af te studeren (2 jaar voor fulltime en 4 jaar voor deeltijd)Bezorgingsmodus... [-]
Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

AUA School of Postgraduate Studies