The University of Jordan - School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Jordan is zowel een moderne als oude instelling voor hoger onderwijs in Jordanië. Opgericht in 1962, de universiteit heeft sindsdien toegepast zich aan de vooruitgang van de kennis niet minder dan om de verspreiding .In haar hoedanigheid als een uitgebreide onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening instituut, de Universiteit van Jordanië stelt haar studenten om uit te kiezen een breed scala van Programma's- meer dan 3500 verschillende cursussen worden aangeboden door een aantal 18 faculteiten.

Onze School of Business is zo oud als de universiteit zelf en is momenteel de tweede grootste. We zijn er trots op de toonaangevende business school in Jordanië zijn, spelen een belangrijke rol in het behalen van zijn managers en leiders van morgen. Jordan heeft altijd boven zijn gewicht in de zakenwereld geperforeerd. Wij zijn een land met een traditionele nadruk op de dienstensector, maar de afgelopen jaren hebben de opkomst van een generatie van ondernemers het aanbieden van oplossingen voor Jordan, de regio en de wereld gezien. Hier bij de eerste universiteit van Jordanië, de School of Business speelt een integrale rol in de opleiding van deze zakelijke leiders van de toekomst. We zijn toegewijd aan het bouwen op onze huidige sterke fundamenten, en de voortzetting van een school uit te voeren onderzoek, dat echte oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd biedt, en onderwijs dat gericht is op studenten te betrekken en hen toe te rusten voor alle soorten van de loopbaan zijn.

Onze visie

Een leidende School of Business, regionaal invloedrijke en wereldwijd gerespecteerde zijn.

Onze Missie

De School of Business aan de Universiteit van Jordan is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige academische zakelijke programma's en onderzoeksfaciliteiten die haar medewerkers en afgestudeerden in staat zal stellen om uit te blinken door middel van continue verbetering in het leren, kennisopbouw, de ontwikkeling van vaardigheden, en de gemeenschap diensten met behoud van de waarden van de natie en cultuur.

onze doelen

Het behoud en de versterking van de verhevenheid en de reputatie van de school door te werken in de richting van het bereiken van kwaliteitsborging van de lokale en internationale normen.

Locaties

Amman

Address
The University of Jordan
Queen Rania str

11942 Amman, Gouvernement Amman, Jordanië

Opleidingen

Deze school biedt ook: