Mideast Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De MAA-academie werd in 2000 opgericht en is gevestigd in Amman / Marka Airport en eigendom van een particuliere sector.

MAA-academie wordt beschouwd als een van de belangrijkste vliegscholen vanwege het hoge niveau van onderwijs- en opleidingsmodules dat wordt aangeboden door de meest gekwalificeerde en opgeleide luchtvaartinstructeurs. Sindsdien heeft de MAA-academie haar reputatie en groei in snel tempo gewonnen dankzij hun strategieën die consistent zijn met de visie en missie van de Academie, met als doel een gekwalificeerde piloot en luchtvaartingenieurs af te studeren en klaar te zijn om op grote schaal te dienen in verschillende internationale luchtvaart velden.

De Middle East Aviation Academy (MAA) wordt gerangschikt als een van de grootste luchtvaartacademies op lokaal en Arabisch niveau. Onze Academie wil onder haar concurrenten uitblinken op een manier om proactief te zijn en nieuwe ontwikkelingskansen te vinden die passen bij haar huidige strategie. Om baanbrekend werk te kunnen maken in de luchtvaart, heeft de academie ernaar gestreefd om de meest recente modules te bieden die luchtvaartstudenten dienen, zowel op het gebied van hoog onderwijs en opleiding die worden aangeboden door de instructeurs en trainers van de beste experts, en om de vooruitgang van de luchtvaarttechnologie op de voet te blijven volgen. wereld om gekwalificeerde piloten en ingenieurs te leveren die in verschillende landen kunnen dienen op basis van een carrière in de luchtvaart.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, trainingsapparatuur en faciliteiten biedt MAA zowel professionele piloottrainingen als vliegtuigtechnicuscursussen aan die zijn goedgekeurd door de JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission) ICAO- normen.

Gericht op veiligheid en hoge kwaliteit in trainingsstandaarden, heeft MAA Jordan en Regional Airlines honderden piloten en vliegtuigtechnici opgeleverd in de afgelopen vijftien jaar. MAA heeft meer dan 1200 piloten, 1300 vliegtuigtechnici, 20 dispatchers en 50 IATA-studenten behaald Sinds de start de operatie, deze afgestudeerd vertegenwoordigen ongeveer 15 landen.

MAA exploiteert een moderne vloot van (15) vliegtuigen en (2) Fight Simulation-trainingsapparaten (FSTD), deze groeiende vloot bevat (7 A / C) Piper Archer III (één motor), (4 A / C) Piper Warrior III ( Single Engine, Glass Cockpit), (2 A / C) Piper Seminole (Multi Engine) en (3 A / C) Sama CH-2000 (Single Engine).

De Alsim AL-200 die Piper Seminole (Twin Engine Aircraft) vertegenwoordigt, en is goedgekeurd door de JCARC als een FNPT II.

Alsim ALX, een meermotorig, lichtjetvliegtuig, en goedgekeurd door de JCARC, de Franse DGAC en JAA als een FSTD FNPT II MCC.

MAA is goedgekeurd door JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission) als een organisatie voor vliegtraining en gecertificeerd om cursussen uit te voeren zoals:

 • Private Pilot Course, ATP Integrated Course,
 • Instrumentclassificatie Modulaire cursus,
 • Cursus voor vlieginstructeurs,
 • Cursus Multi-Crew-samenwerking
 • ATPL Modular Theoretical Knowledge Naast MAA-instructeurs (Ground

MAA heeft Quest for English Language Institute - Amman gecontracteerd, dat geniet van de uitgebreide ervaring op dit gebied om alle lessen in verband met algemeen Engels uit te voeren

Ook is MAA goedgekeurd door de International Air Transport Association (IATA) , het is bekend dat het luchtvervoer een van de meest dynamische industrieën ter wereld is en biedt verschillende cursussen voor u, zoals:

 • Beheer van luchthavens
 • Airline cabinepersoneel
 • Aviation Security Awareness
 • Klantenservice van de luchtvaartmaatschappij
 • Stichting Reizen en Toerisme.
 • Veiligheidsbeheersysteem SMS

We blijven onze missie uitbreiden door ons filiaal in Aqaba open te stellen, dit voornamelijk om de mensen te bereiken die gepassioneerd zijn door luchtvaart op een andere locatie en die een beroep doen op een hele andere sector, toegewijd om onze studenten voor te bereiden op de werkgelegenheid in de luchtvaartindustrie en de droom. van leren vliegen komt uit met ons.

Locaties

Amman

Address
Amman Civil Airport, Al Mataar St 22
11134 Amman, Gouvernement Amman, Jordanië

Opleidingen

Deze school biedt ook: