Jordan University of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Jordanië Universiteit voor Wetenschap en Technologie (JUST) is een toonaangevende onderwijs- en onderzoekscentrum in Jordanië en in het Midden-Oosten. Onze excellente studenten, naast onze faculteit, Gewoon een voorname instelling voor hoger onderwijs. JUST is impact op wetenschap en technologie is lokaal en regionaal voelde, onze gerenommeerde afgestudeerden bezetten vitale posities in medische beroepen, techniek, architectuur, landbouw, wetenschappen, informatica en informatietechnologie.

Bij JUST, zijn wij toegewijd aan het verstrekken van onze studenten met top-kwaliteit van het onderwijs op alle gebieden van wetenschap en technologie. Wij bieden een uitdagende intellectuele omgeving met een breed scala van undergraduate en graduate opleidingen. Studenten kunnen kiezen uit een aantal academische specialisaties die hun individuele behoeften.

Onze studenten afkomstig van verschillende nationaliteiten, die een zeer diverse cultuur op onze campus bevordert; ongeveer een kwart van hen zijn internationale studenten.

JUST aantrekt en vasthoudt uitstekende faculteit en administratief personeel die goed worden erkend in hun vakgebied. Onze faculteit bestaat uit veelzijdige medewerkers die ervaring hebben gevarieerd. We zijn vereerd om zo'n voorname leden die belangrijke bijdragen hebben geleverd in hun vakgebied hebben.

Onze universiteit is modern in termen van faciliteiten en middelen die zowel onderwijs en onderzoek te dienen. JUST wordt altijd inzetten voor de verbetering van alle faciliteiten die het milieu en de mogelijkheden voor de studenten om uit te blinken in hun studie zal bieden. Deze verbeteringen zijn onder andere de inrichting van de laboratoria, wetenschappelijke nutsbedrijven en onderzoekscentra met de meest geavanceerde technologische middelen van het onderwijs.

Naast zijn rol als een instelling van hoger onderwijs, JUST heeft zich altijd inzetten voor de gemeenschap te dienen op alle mogelijke manieren. Veel van de door onze docenten en medewerkers uitgevoerde activiteiten zijn bedoeld om de lokale gemeenschap te dienen in Jordanië.

Wij nodigen u uit om te komen ontdekken JUST via onze website om te leren over onze educatieve programma's en onderzoeksactiviteiten. Wees er zeker van dat is gewoon de plek om je toekomstige carrière na te streven, en voldoen aan uw dromen. Samen, we hopen dat we allemaal voldoen aan de missie van de universiteit, voor afgestudeerden die een verschil in hun gemeenschappen en hun land te maken hebben.

De Faculty of Graduate Studies aan Jordanië Universiteit voor Wetenschap en Technologie (JUST) biedt hoogwaardige academische programma's. Onze programma's zijn ontworpen om studenten in aanmerking komen voor een loopbaan in de particuliere en overheidsorganisaties sectoren die solide analytische en kwantitatieve vaardigheden vereisen. De Faculty of Graduate Studies leidt in het onderwijs diploma's, het ontwikkelen van professionele en leiders in alle sectoren voor regionale, nationale en mondiale concurrentievermogen.

Onze afgestudeerden demonstreren hoge mate van kennis en vaardigheden in hun gekozen majors. Onze wetenschappelijke staf doen onderzoek in de toegepaste wetenschappen, gezondheidswetenschappen, geneeskunde, tandheelkunde, verpleegkunde, techniek en landbouw. Bovendien, onze faculteit bieden de studenten de gelegenheid om ervaring op te doen door te werken in laboratoria en klinieken aan de universiteit.

De Faculty of Graduate Studies is belast met het vaststellen van de regels en voorschriften met betrekking tot graduate programma's en het nastreven van de uitvoering van deze regeling. De raad van de Graduate Studies is verantwoordelijk voor het toezicht en kritisch evalueren van de bestaande programma's. Bovendien is het kantoor van de decaan is belast met de opvolging van de relevante academische opleidingen in samenwerking met de decaan met betrekking tot de uitvoering van de graduate studies regels en voorschriften, het beheer van de toegewezen aan studenten afstuderen fondsen en het bewaken van de studievoortgang van studenten.

Faculty of Graduate Stories

Afgestudeerde studenten moeten overwegen het volgende:

Adviseur-leerling verhouding

Uw adviseur is verantwoordelijk voor meer taken dan je denkt. Tijd van uw adviseur is zeer waardevol. Elke wijziging in uw programma van de studie, onderzoek onderwerp, rooster, en onderzoekslab schema dient te worden besproken en door uw adviseur goedgekeurd.

Het uitvoeren van onderzoek

Onderzoek kost tijd, dus je moet jezelf voor te bereiden op de lange uren doorbrengen het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, het analyseren van uw gegevens en het schrijven van je scriptie. Lees de literatuur om de achtergrond te krijgen voor uw onderzoeksonderwerp. Uitvoeren van het onderzoek. De adviseur zal je niet vertellen elke stap te maken. De adviseur zal alleen direct de algemene richting van onderzoek. Als u een probleem in uw onderzoek tegenkomen proberen te achterhalen door uzelf. Probeer het naderen van het probleem vanuit verschillende richtingen. Als je succes niet kunt vinden, een vergadering plannen met uw adviseur, moet u specifieke vragen voorbereid te hebben.

Wat moet ik doen om af te studeren?

Elke master student nodig heeft om de volgende te bereiken vooraleer af te studeren. Volledige 34 credit-uren voor MSc-studenten. Schrijven en verdedigen van een scriptie in overeenstemming met de afdeling en faculteit van de graduate studies regelgeving (Thesis Track). Passeer de uitgebreide examen (Comprehensive Exam Track).

Locaties

Irbid

JUST

Address
Jordan University of Science and Technology
P.O.Box 3030

22110 Irbid, Irbide gouvernement, Jordanië
Telefoonnr.
+962 2 720 1000