The NUCB Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nagoya Universiteit van Koophandel & Business (NUCB) Business School is een particuliere universiteit gelegen in het hart van de vierde meest kosmopolitische gebied in Japan. Het werd opgericht in 1953 en is geaccrediteerd door AACSB International en de Vereniging van MBA's. NUCB is ook lid van EFMD en ontving "vier Palmes" in de Eduniversal Official Selection 2015. In de "MBA ranking 2015", uitgegeven door De Nikkei Carrière Magazine, wordt NUCB gerangschikt 1 onder alle binnenlandse business schools. NUCB biedt de uitwisseling van studenten, hoogleraren uitwisselingen, gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek, en gezamenlijke opleidingen, afhankelijk van programma's van de potentiële partners.

Geschiedenis van The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto was de eerste Japanse persoon af te studeren aan de Universiteit van Alberta Faculteit der Letteren in 1930. Bij zijn terugkeer naar Japan erkende hij dat het onderwijs was vooral toegankelijk voor de elite, en zo verdedigde hij de strijd om het toegankelijk voor het rechteloze Japanse jeugd van de dag te maken. In 1935 begon hij een beroepsopleiding instituut genaamd de 'Nagoya Railroad School', die later werd gevolgd door een middelbare school en een junior college.

Altijd een visionair, Yuichi Kurimoto besefte dat de naoorlogse economische en bevolkingsexplosie in Japan een sterke vraag naar een instelling gewijd aan het bedrijfsleven het onderwijs zou creëren. Dus, in 1953, Nagoya Universiteit van Koophandel & Business (NUCB) opgericht.

Accreditatie: NUCB is toegekend twee van de belangrijkste accreditaties, AACSB en AMBA!

De NUCB Business School kondigt trots aan dat het de eerste MBA-programma in Japan om dual-accreditatie te houden van zowel AACSB International en de Association of MBA's. Dit kenmerk van Excellence Awards geschonken door AACSB en AMBA cement NUCB strategische initiatief om de beste van de beste onder de business schools in Japan en Azië. In dit tijdperk van globalisering, internationale erkenning door dergelijke prestigieuze accrediteren organen AACSB en AMBA betekent onze voortdurende inzet voor het behoud van de kwaliteitsborging en het behoud van de hoogste wereldwijde normen.

Nagoya Universiteit van Koophandel en Business en de NUCB Business School zijn volledig goedgekeurd door het Japanse ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

NUCB en AACSB International

AACSB International - De Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business is de beroepsvereniging voor hogeschool en universiteit beheer van het onderwijs en de Premier accrediteren agentschap voor bachelor, master en doctorale opleidingen in business administratie en boekhouding.

In 2002, Nagoya Universiteit van Koophandel en Business verworven AACSB International lidmaatschap als alleen de derde onderwijsinstelling in Japan. NUCB heeft de Self-evaluatieverslag ingediend en behaalde accreditatie van zijn undergraduate en graduate-programma's in 2006.

NUCB en AMBA

NUCB is de eerste en enige business school in Japan geaccrediteerd door de Association of MBA's. AMBA accreditatie geldt alleen voor MBA en EMBA programma's van de NUCB Business School's in het Japans; dat AACSB International keurt zowel de undergraduate en graduate programma's.

NUCB en Eduniversal

Eduniversal is voorzien van de ranglijst door decanen gestemd van de universiteiten en scholen op de lijst van 1000. NUCB is geselecteerd als een van de beste internationaal bekende business schools door het Wetenschappelijk Comité van Eduniversal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

NUCB Global MBA

Global MBA Voices

Contact

Nagoya University of Commerce and Business

Adres The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Japan
460-0003 Nagoya, Japan
Website http://www.nucba.ac.jp/en/