Lees de Officiële Beschrijving

De missie van deze school is op personen die "God en de wereld te dienen in de geest van Christus" door de trein "instructie die elk individu waardeert."

Christian Instructie

Christendom - de oprichters geest die Japan Lutheran College ondersteunt

Christendom, de oprichters geest die JLC's erfenis, niet alleen in lezingen, maar maakt deel uit van alle leven op de campus. Er kan veel worden geleerd en die is opgedaan met de dagelijkse interactie met docenten, medewerkers en andere studenten.

Japan Lutheran College heeft een Campus Christian Center, waar de aalmoezenier (pastor) geeft leiding voor de aanbidding gerelateerde activiteiten en programma's op de campus. De Kapelaan wordt bediend door een kapelaan's Assistant, samen met andere helpers en student vrijwilligers die deel uitmaken van de Worship Committee. Er zijn kapel diensten elke klasse dag. Terwijl de eredienst is niet verplicht, maar biedt wel een plek waar docenten en studenten samen kunnen komen als één, hoorde het Woord van God, en doe mee in gebed. Door middel van de hier gepresenteerde berichten, zijn er mogelijkheden om een ​​andere kant van die mensen die we omgaan met elke dag te zien.

De basis van onze "Lutheraness" - als het ware-of God te prijzen en het bevorderen van liefde voor onze medemensen is te vinden in deze christelijke instructie. Het is onze hoop dat de jaren van studie aan JLC zal niet alleen leiden tot kennis en vaardigheden, maar zal een tijd die diep elk van ons raakt als individuen.

Opleidingen te volgen in:
  • Japans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Japan Lutheran College

Christelijke geest - liefde en toewijding van het hart - hebben, koesteren contact met de mensen de waardigheid van elk individu, en de opleiding van deskundigen in de kl ... [+]

klinische Psychologie idee

Christelijke geest - liefde en toewijding van het hart - hebben, koesteren contact met de mensen de waardigheid van elk individu, en de opleiding van deskundigen in de klinische psychologie die kan volledig gebruik maken van geavanceerde kennis en technologie.

Ervaringsleren koesteren!

Klinische psychologie is de studie van de praktijk. Om te worden als te helpen de technologie en kennis aan de mensen van de bijstand, is het essentieel om te leren door middel van praktische ervaring. In sommige op de campus "Klinische Psychologie Overleg Center", om deel te nemen, zoals van het eerste jaar groep ervaring, bent u verantwoordelijk voor het interview van de cliënt van rond 1 het einde van het jaar. Het tweede jaar is ook lid geworden van buiten de campus training. Hospital, aanpassing begeleiding klas, is er een breed scala aan opleidingen bestemming, zoals Kind en Gezin Support Center. Maak een training opnemen en verbatim, onder voorbehoud van de super visie in overleg centra en off-campus training bestemming. Daarnaast is full-time faculteit leden in het licht van het verslag van de training inhoud geleerd prima.... [-]

Japan Tokio
April 2020
Japans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Japan Lutheran College

Wij streven ernaar om maatschappelijk werker van de opleiding als een zeer gespecialiseerde professionals. Daarnaast streven wij ernaar om vaardigheden management busines ... [+]

maatschappelijk werk idee

Masteropleiding

Wij streven ernaar om maatschappelijk werker van de opleiding als een zeer gespecialiseerde professionals. Daarnaast streven wij ernaar om vaardigheden management business in sociale voorzieningen en instellingen.

Doctoral Programme

Wij streven ernaar om de opleiding van de sociale agogiek van onderzoekers en opvoeders. Daarnaast trainen we voor het operationele beheer van deskundige voorzieningen en instellingen door de praktijk theorie en de wet het beleid van de sociale voorzieningen.

Het beschikt over drie van het studiegebied

In de masteropleiding, (1) instellingen voor maatschappelijk welzijn en het beleid, (2) maatschappelijk welzijn methoden en technieken, (3) om het gebied te selecteren om de expertise beheersen van drie onderzoeksgebieden van christelijk-sociaal welzijn, zeer gespecialiseerde professionals het dragen van de vereiste kennis en vaardigheden. In de doctoraatsopleiding, het bestaat uit (1) instellingen voor maatschappelijk welzijn en het beleid (2) onderwerpen van de twee studiegebieden van sociale bijstand technologie.... [-]

Japan Tokio
April 2020
Japans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands