International University of Japan

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Toen de International University of Japan in 1982 werd opgericht, had het de missie om toekomstige leiders te ontwikkelen met een hoog niveau van gespecialiseerde theoretische en praktische kennis, evenals begrip en empathie voor de verscheidenheid aan culturen in de wereld, waardoor hun vermogen om bij te dragen aan de mondiale ontwikkeling wordt versterkt. maatschappij.

In de 35 jaar die zijn verstreken, zijn meer dan 4.300 wereldleiders uit ongeveer 130 landen afkomstig van onze Graduate Schools of International Relations and International Management. Op onze campus hebben we een unieke en wereldwijde intellectuele gemeenschap gebouwd, onovertroffen in de wereld. Ongeveer 300 studenten uit 50 landen wonen in de slaapzalen, studeren en onderzoeken samen met onze faculteit.

Daarnaast hebben we een rijke educatieve infrastructuur ontwikkeld om tegemoet te komen aan de informatiemaatschappij en hebben we een sterke relatie met het Centrum voor Wereldwijde Communicatie (GLOCOM), dat als leider in het onderzoek naar een informatiemaatschappij "Chigyo" benadrukt, de kennis bestuderen.

IUJ , gelegen in het serene binnenland van het landelijke Japan, is een ideale plek voor jonge mannen en vrouwen uit alle delen van de wereld om te verzamelen en te leren van elkaar en van een getalenteerde en diverse internationale faculteit. De Graduate School of International Relations (GSIR) en de Graduate School of International Management (GSIM) bieden een unieke kans voor IUJ studenten om hun kennis van de beleidswetenschappen en gebiedsstudies te verdiepen met behulp van geavanceerde informatie- en communicatietechnologieën. Onze goed uitgeruste campus, met zijn prachtige Matsushita Bibliotheek en Informatiecentrum (MLIC), stelt studenten in staat om gelijke tred te houden in dit snel veranderende wereldwijde en technologische tijdperk. Hoewel Engels de instructietaal is, worden verschillende niveaus van Japanse taalcursussen aangeboden aan IUJ zodat degenen die hun vaardigheid in het Japans willen ontwikkelen voor stages of een professionele carrière waar kennis van de Japanse taal belangrijk is, dat kunnen doen. Tegelijkertijd zullen de Japanse taalcursussen overzeese studenten helpen de Japanse cultuur beter te begrijpen en zullen ze helpen bij hun dagelijkse cross-culturele communicatie en uitwisselingen.

Degenen die een professionele carrière willen nastreven in internationale bedrijven en publieke organisaties zullen IUJ niet alleen met MBA of MA graden verlaten, maar ook met een levenslang persoonlijk en professioneel netwerk over de hele wereld dat een enorme troef zal zijn die je hele leven lang van pas zal komen.

GSIM verdient AACSB * internationale accreditatie

Vanaf 20 februari 2018, de Graduate School of International Management (GSIM), heeft IUJ met trots de accreditatie verkregen van AACSB International, 's werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van kwaliteitsborging van bedrijfsscholen. Raadpleeg de AACSB General-aankondiging, de Newsroom van AACSB en de regionale aankondiging die door AACSB is verzonden naar ongeveer 100 reporters in onze directe regio. IUJ is een van de vier geaccrediteerde AACSB-universiteiten in Japan en de eerste geaccrediteerde Engels-medium universiteit in Japan, die afgestudeerde opleidingen aanbiedt.

Over GSIM

Met zijn missie om wijze individuen te koesteren voor wereldwijd zakendoen en sociaal leiderschap, werd GSIM in 1988 opgericht onder leiding en samenwerking van de Amos Tuck School of Business aan het Dartmouth College in de VS. GSIM was de eerste business school in Amerikaanse stijl in Japan en het eerste MBA-programma in Japan om zijn cursussen alleen in het Engels te geven. Sindsdien heeft GSIM een internationaal alumni-netwerk opgebouwd in meer dan 120 landen en regio's en haar campus ontwikkeld tot een diverse, multinationale, multiculturele, multi-etnische omgeving bestaande uit studenten van over de hele wereld. GSIM heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende bedrijfsschool, gerangschikt in de top 100 van business schools van de wereld (bijvoorbeeld The Economist Intelligence Unit).* Over AACSB

Opgericht in 1916 en met het hoofdkantoor in Tampa, Florida, VS, is AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) het langstdurende wereldwijde accrediterende orgaan voor bedrijfsscholen, dat docenten, studenten en bedrijven verbindt om de volgende generatie geweldige leiders te creëren . AACSB International is 's werelds grootste alliantie voor bedrijfsonderricht.

AACSB-accreditatie wordt algemeen beschouwd als het hoogste accreditatieniveau voor bedrijfsscholen, een 'kenmerk van uitmuntendheid' in bedrijfseducatie en synoniem voor de hoogste kwaliteitsnormen. AACSB Accreditation is behaald door minder dan 5 procent van 's werelds business schools.

Ga voor meer informatie over AACSB naar www.aacsb

Locaties

Niigata

Address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

949-7277 Niigata, Prefectuur Niigata, Japan

Accreditaties

AACSB Accredited