Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Overzicht

Toen de International University of Japan in 1982 werd opgericht, had het de missie om toekomstige leiders te ontwikkelen met een hoog niveau van gespecialiseerde theoretische en praktische kennis, evenals begrip en empathie voor de verscheidenheid aan culturen in de wereld, waardoor hun vermogen om bij te dragen aan de mondiale ontwikkeling wordt versterkt. maatschappij.

In de 35 jaar die zijn verstreken, zijn meer dan 4.300 wereldleiders uit ongeveer 130 landen afkomstig van onze Graduate Schools of International Relations and International Management. Op onze campus hebben we een unieke en wereldwijde intellectuele gemeenschap gebouwd, onovertroffen in de wereld. Ongeveer 300 studenten uit 50 landen wonen in de slaapzalen, studeren en onderzoeken samen met onze faculteit.

Daarnaast hebben we een rijke educatieve infrastructuur ontwikkeld om tegemoet te komen aan de informatiemaatschappij en hebben we een sterke relatie met het Centrum voor Wereldwijde Communicatie (GLOCOM), dat als leider in het onderzoek naar een informatiemaatschappij "Chigyo" benadrukt, de kennis bestuderen.

IUJ , gelegen in het serene binnenland van het landelijke Japan, is een ideale plek voor jonge mannen en vrouwen uit alle delen van de wereld om te verzamelen en te leren van elkaar en van een getalenteerde en diverse internationale faculteit. De Graduate School of International Relations (GSIR) en de Graduate School of International Management (GSIM) bieden een unieke kans voor IUJ studenten om hun kennis van de beleidswetenschappen en gebiedsstudies te verdiepen met behulp van geavanceerde informatie- en communicatietechnologieën. Onze goed uitgeruste campus, met zijn prachtige Matsushita Bibliotheek en Informatiecentrum (MLIC), stelt studenten in staat om gelijke tred te houden in dit snel veranderende wereldwijde en technologische tijdperk. Hoewel Engels de instructietaal is, worden verschillende niveaus van Japanse taalcursussen aangeboden aan IUJ zodat degenen die hun vaardigheid in het Japans willen ontwikkelen voor stages of een professionele carrière waar kennis van de Japanse taal belangrijk is, dat kunnen doen. Tegelijkertijd zullen de Japanse taalcursussen overzeese studenten helpen de Japanse cultuur beter te begrijpen en zullen ze helpen bij hun dagelijkse cross-culturele communicatie en uitwisselingen.

Degenen die een professionele carrière willen nastreven in internationale bedrijven en publieke organisaties zullen IUJ niet alleen met MBA of MA graden verlaten, maar ook met een levenslang persoonlijk en professioneel netwerk over de hele wereld dat een enorme troef zal zijn die je hele leven lang van pas zal komen.

GSIM, IUJ verdient AACSB International Accreditation

Vanaf 20 februari 2018, de Graduate School of International Management (GSIM), heeft IUJ met trots de accreditatie verkregen van AACSB International, 's werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van kwaliteitsborging van bedrijfsscholen. Raadpleeg de AACSB General-aankondiging, de Newsroom van AACSB en de regionale aankondiging die door AACSB is verzonden naar ongeveer 100 reporters in onze directe regio. IUJ is een van de vier geaccrediteerde AACSB-universiteiten in Japan en de eerste geaccrediteerde Engels-medium universiteit in Japan, die afgestudeerde opleidingen aanbiedt.

Over GSIM

Met zijn missie om wijze individuen te koesteren voor wereldwijd zakendoen en sociaal leiderschap, werd GSIM in 1988 opgericht onder leiding en samenwerking van de Amos Tuck School of Business aan het Dartmouth College in de VS. GSIM was de eerste business school in Amerikaanse stijl in Japan en het eerste MBA-programma in Japan om zijn cursussen alleen in het Engels te geven. Sindsdien heeft GSIM een internationaal alumni-netwerk opgebouwd in meer dan 120 landen en regio's en haar campus ontwikkeld tot een diverse, multinationale, multiculturele, multi-etnische omgeving bestaande uit studenten van over de hele wereld. GSIM heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende bedrijfsschool, gerangschikt in de top 100 van business schools van de wereld (bijvoorbeeld The Economist Intelligence Unit).

Over de AACSB-reis van GSIM

GSIM begon zijn AACSB-accreditatietocht in 2014. Sindsdien heeft GSIM belangrijke veranderingen ondergaan in zijn missie, beleid, curriculum, leerzekerheid, facultair onderzoek en voldoende om te voldoen aan de AACSB-normen. In juli 2017 heeft GSIM zijn eindrapport ingediend bij AACSB. In november 2017 hebben drie leden van het peer review-team onze campus bezocht. GSIM is nu een manier om continue verbeteringen aan te brengen.

"De hele school is enthousiast over het verkrijgen van AACSB-accreditatie, waarmee we ons inzetten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs, terwijl we ernaar streven ons hoogste potentieel in de toekomst te bereiken", zei IUJ president Hiroyuki Itami en IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "We willen onze AACSB-mentor, peer-reviewteamleden en AACSB-topmanagers en -medewerkers bedanken voor hun onmetelijke hulp en begeleiding. We willen ook het uitstekende en onvermoeibare werk van GSIM-studenten, alumni, docenten, personeel, IUJ senior leiderschap en andere belanghebbenden bedanken. "

Over AACSB

Opgericht in 1916 en met het hoofdkantoor in Tampa, Florida, VS, is AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) het langstdurende wereldwijde accrediterende orgaan voor bedrijfsscholen, dat docenten, studenten en bedrijven verbindt om de volgende generatie geweldige leiders te creëren . AACSB International is 's werelds grootste alliantie voor bedrijfsonderricht.

AACSB-accreditatie wordt algemeen beschouwd als het hoogste accreditatieniveau voor bedrijfsscholen, een 'kenmerk van uitmuntendheid' in bedrijfseducatie en synoniem voor de hoogste kwaliteitsnormen. AACSB Accreditation is behaald door minder dan 5 procent van 's werelds business schools.

Ga voor meer informatie over AACSB naar www.aacsb

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


International University of Japan

Deze opleiding is bedoeld om studenten van de vaardigheden en kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in de regering en diplomatie, internationale ondernemingen ... [+]

Een uitgebreide International Relations Program met Asia Pacific Focus De Internationale Betrekkingen programma op IUJ is ontworpen om een ​​uitgebreide, interdisciplinair inzicht in de belangrijkste trends in de hedendaagse internationale politiek, economie en samenleving. Speciale nadruk wordt gelegd op de ontwikkelingen in de Asian Pacific regio en Japan in het bijzonder. De islamitische wereld krijgt ook veel aandacht.

Het International Relations programma is uiterst nuttig voor mensen die ofwel werken, of die van plan zijn tot het nemen van een loopbaan in de nationale of regionale overheden, in internationale organisaties, in het bedrijfsleven en financiën, of in de media bewezen. Het biedt ook een waardevolle opstap naar degenen die verder willen onderzoeken in een Ph na te streven. d. programmeren en voer de academische wereld.... [-]

Japan Niigata
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Japan

Deze opleiding is bedoeld om toekomstige leiders te onderwijzen bij het formuleren en implementeren van zowel economische als overheidsbeleid gericht voor sociale en econ ... [+]

Hoofdlijnen

Als opeenvolgende uitbreiding van deze MA opleiding in International Development blijkt, onze leidende programma in International Development behoudt zijn gerenommeerde ontwikkeling van de kwaliteit van het onderwijs in het bijzonder met betrekking tot ontwikkelingsvraagstukken. Hoewel de kern cursussen voornamelijk verband houden met de moderne economie, kan de uitstekende prestaties in het onderwijs die alle aspecten van de ontwikkelingsproblematiek te vinden, niet alleen in het aantal afgestudeerden van deze opleiding, maar ook in het aantal landen van alle afgestudeerden. De diversiteit van de landen van de ingeschreven studenten biedt een van de meest ideale omstandigheden om internationale kwesties ontwikkeling te bestuderen. De sterke menselijk netwerk van de afgestudeerden van dit programma toont de kwaliteit van dit educatieve programma en de voordelen die studenten van dit programma zal krijgen na hun afstuderen. Het programma omvat een breed scala van onderwerpen de openbare orde in het kader van de sociaal-economische ontwikkeling. Deze kwesties worden onderzocht in het gebied van financiën, handel, investeringen, ontwikkeling van menselijke hulpbronnen, milieu, duurzame ontwikkeling, en stedelijke en regionale ontwikkeling. Voorbij de kennis van de onmiddellijke en specifieke omstandigheden van land specifieke thema's, het programma biedt studenten met zo veel mogelijkheden als het kan, om te laten studenten share / ontwikkelingsvraagstukken van verschillende landen onder haar strenge cursuswerk omgevingen te verdiepen. Het programma bestaat uit verplichte en keuzevakken, en ingeschreven studenten kunnen een aantal keuzevakken kiezen op basis van hun eigen onderzoek en beleidsmatige belangen na het nemen van verplichte vakken, die allemaal zijn ontworpen om studenten te... [-]

Japan Niigata
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Japan

Deze opleiding is niet alleen te laten studenten begrijpen de moderne economie kaders, maar ook om ze uit te rusten met analyse-instrumenten in de economie. ... [+]

Dit nieuw aangeboden twee jaar MA-programma kent een MA in Economie mate studenten die met succes aan alle eisen te voltooien. Het IMF geleerden via ons programma op maat voor hen vernoemd macro-economisch beleid Program behoren tot deze nieuwe MA opleiding binnen de IDP, terwijl het macro-economisch beleid programma vereist het IMF geleerden om meer cursussen in verband met macro-economische kwesties te nemen. Het doel van het programma is niet alleen te laten studenten begrijpen de moderne economie kaders, maar ook om ze uit te rusten met analyse-instrumenten in de economie, en deze nieuwe MA opleiding richt zich op meer economische dan onze huidige programma in International Development, die beide worden aangeboden binnen de IDP. ... [-]

Japan Niigata
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Japan

Deze opleiding voldoet aan de behoeften van goed bestuur die nodig is om uit te voeren en het beleid dat effectief divers publiek problemen, zoals schade aan het milieu, ... [+]

Over de PMPP

De term 'governance' komt meer en meer in het ontwikkelingsbeleid problemen die moeten worden benadrukt. Aangezien goed bestuur alom wordt beschouwd als een cruciale oplossing voor zowel de inefficiëntie en ongelijkheid in onze maatschappij, overheden en internationale instellingen te elimineren meer aandacht besteden aan beleidsmaatregelen die zorgen voor goed bestuur - sound processen van besluitvorming en door welke beslissingen in de publieke sector worden geïmplementeerd. De Graduate School of International Relations (GSIR) heeft een nieuwe MA-programma van twee jaar, de Public Management and Policy Analysis Program (PMPP), aan de behoeften van goed bestuur verplicht te voldoen voor de uitvoering en het beleid dat effectief divers publiek problemen op te lossen te evalueren gevestigde zoals schade aan het milieu, volksgezondheid, onderwijs, nationale en regionale ontwikkeling, welzijns hervorming, en de internationale veiligheid. Zoals de GSIR docenten en studenten maken een verscheidenheid van formele en informele ideeën kunnen we een belangrijke impact hebben op de vormgeving van de capaciteit om te gaan met dergelijke problemen te hebben.... [-]

Japan Niigata
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Japan

Japan-Global Development-programma (JGDP) is een nieuw opgezet tweejarig masterprogramma om studenten de mogelijkheid te bieden om universele ontwikkelings- en groeialogi ... [+]

Japan-Global Development-programma (JGDP) is een nieuw opgezet tweejarig masterprogramma om studenten de mogelijkheid te bieden om universele ontwikkelings- en groeialogica te leren op het gebied van politiek, economie en management, waarbij de ervaringen van Japan in economische ontwikkeling en bedrijfsgroei als basis worden gebruikt case materialen. De JGDP is gezamenlijk ontwikkeld door JICA en IUJ onder de JICA-DSP. *

* JICA (Japan International Cooperation Agency) Development Studies Program (JICA-DSP)

"JICA-DSP" is een programma dat toekomstige leiders uit partnerlanden naar Japan uitnodigt om een master- of doctoraatsopleiding te volgen aan Japanse graduate schools, waar ze meer te weten komen over de ervaringen van Japan met zijn eigen moderniserings- en ontwikkelingservaring met Japanse ontwikkelingssamenwerking in andere landen. JICA en universiteiten in Japan hebben gezamenlijk de JICA-DSP gebouwd en aangeboden.... [-]

Japan Niigata
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata, 949-7277 JP
Social Media