Lees de Officiële Beschrijving

Doshisha University werd opgericht in 1875 en wordt algemeen erkend als een van de beste universiteiten van Japan, met een rijke geschiedenis van onderwijs gebaseerd op de filosofie van oprichter Joseph Hardy Neesima: 'educatie geleid door het geweten'.

Doshisha Business School (DBS) werd in 2004 geopend, na een lange traditie van succesvolle op Kyoto gebaseerde mondiale bedrijven zoals Omron, Kyocera, Shimadzu en Nintendo. Ons Engelstalige wereldwijde MBA werd in 2009 naast de Japanse MBA van de school ingewijd en na vijf succesvolle jaren werd het versterkt als een onafhankelijk wereldwijd MBA-programma (Global Business en Management Studies) in 2014 met een versterkt speciaal aanbod voor faculteiten en uitgebreide cursussen. Als we de visie van de oprichter van onze universiteit delen, zijn we ervan overtuigd dat bedrijven en ondernemers niet alleen moeten streven naar financieel succes, maar ook een positieve maatschappelijke bijdrage moeten leveren aan de wereld waarin we leven.107281_2017entrystudents.png

Ons doel is om toekomstige bedrijfsleiders voor te bereiden die bereid en in staat zijn om effectief te reageren op de nieuwe behoeften van de steeds diverser wordende groepen van mensen die deelnemen aan de wereldeconomie. Het Doshisha Global MBA-programma biedt een unieke ervaringsgerichte MBA aan studenten die willen samenwerken met hoogleraren en lokale en multinationale bedrijfsleiders bij het verkennen - en uitdagen - van tradities en trends in wereldwijde zaken en management.

Doshisha Business School is gevestigd in de prachtige en historische stad Kyoto, in de Japanse "Kansai" -regio (gecentreerd rond Kyoto-Osaka-Kobe). Kyoto ligt in een schilderachtige natuurlijke omgeving en biedt een spannende mix van traditioneel en modern, met 17 UNESCO-werelderfgoederen, verschillende artistieke en spirituele bezigheden, een veilig en leuk nachtleven en nog veel meer. De Kansai-regio is ook het industriële hart van Japan, met het grootste aantal fabrikanten in Japan en talrijke R

People Hold The Key Sinds de oprichting is het opvallende kenmerk van het Doshisha Global MBA-programma de diversiteit van de mensen die ons programma speciaal maken. De studenten met wie we werken, hebben een grote verscheidenheid aan achtergronden: om te illustreren van 2009 tot het huidige jaar hebben we studenten uit zeventig landen verwelkomd. Dienovereenkomstig verwelkomen we aanvragen van aspirant en inspirerende individuen ongeacht geslacht, etniciteit, nationaliteit of religie.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Doshisha University
Address
The Graduate School of Business Doshisha University Karasuma-Imadegawa, Kamigyo-ku
602-8580 Kioto, Kioto, Japan
Website
Telefoonnr.
+81 75-251-3120