Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan 100 jaar traditie en geschiedenis opende de Ritsumeikan Academie APU in april 2000 als de eerste echt internationale universiteit van Japan. Onze graduate schools verwelkomen studenten in een volledig Engels gebaseerd curriculum in een unieke multiculturele omgeving. De Graduate Schools bij APU richten zich op Azië-Pacific-onderzoeken, met studieopties gericht op het aanpakken van de complexe problemen waarmee de samenlevingen en milieus van de regio Azië-Pacific worden geconfronteerd, evenals management, met een focus op de Japanse bedrijfsstijl en de dynamische wereld van internationale zaken. APU's Graduate Schools zijn volledig geaccrediteerd door het Japanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie (MEXT).

Wereldklasse onderwijs

APU's afgestudeerde programma's zijn geselecteerd voor een aantal prestigieuze studiebeurzen in de afgelopen jaren, waaronder het 'Joint Japan / World Bank Graduate Scholarship Program' en het 'Asian Development Bank-Japan Scholarship Program'. Sommige van de andere organisaties die onze afgestudeerde studenten hebben gesponsord zijn onder meer het Indonesische ministerie van Financiën, Japanse bedrijven, lokale overheidsinstanties en het Japan International Cooperation Agency (JICA).

Een echt internationale omgeving

De campus is een unieke doorgang naar de wereld, die studenten en docenten van over de hele wereld aantrekt. Onze Japanse faculteitsleden komen ook naar ons met diverse internationale carrières en academische ervaringen. Deze buitengewoon rijke mengeling van taal en cultuur heeft APU de reputatie verdiend het "mondiale dorp" van Japan te zijn.

De Japanse ervaring

Aangezien de klassen van de gediplomeerde school volledig in het Engels worden geleid, is geen voorkennis van de Japanse taal vereist. Echter, voor diegenen met een grote interesse om Japans te leren, worden beginnersklassen speciaal gehouden voor afgestudeerde studenten zonder extra kosten. Ondergedompeld in de Japanse cultuur, kunnen studenten hun nieuwe taalvaardigheden dagelijks gebruiken.

Internationale accreditatie

- Vanaf augustus 2016 - Ritsumeikan Asia Pacific University is een geaccrediteerd lid van AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business ( http://AACSB.edu/ ) Ritsumeikan Asia Pacific University is een van slechts drie instellingen in Japan om te bereiken deze accreditatie. Van deze instellingen bieden we als enige een niet-uitgewerkt businesscurriculum in zowel het Engels als het Japans en hebben het enige door de AACSB geaccrediteerde Engelstalige MBA-programma in Japan.

Locaties

Beppu

Ritsumeikan Asia Pacific University

Address
1-1 Jumonjibaru, Beppu, Oita
874-8577 Beppu, Prefectureita Prefectuur, Japan
Telefoonnr.
+81-977-78-1119

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden