University College Of The Caribbean

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

De Hogeschool van het Caribisch gebied is een beursgenoteerd University College aanbod cursussen op het Diploma, Associate, Bachelor en Master niveau van het onderwijs. Onze core aandachtsgebieden zijn in Business Studies, Informatietechnologie en Recht.

geschiedenis

In 2002, het Institute of Management Sciences (IMS - est Januari 1992), verwierf het Institute of Management en Productie, (IMP - est Januari 1976) tot de grootste particuliere hoger onderwijs consortium in Jamaica te vormen. De fusie ontstond de University College of the Caribbean (UCC). UCC werd de moederorganisatie in 2004. De nieuwe entiteit in samenwerking met de Florida International University (FIU), de Universiteit van Florida (UF) en Florida State University (FSU) vervolgens begonnen aan een belangrijk initiatief om een ​​aantal nieuwe business, informatie technologie en engineering opleidingen in Jamaica te lanceren , die begon in juni 2005. In mei 2008 werd UCC toestemming om het diploma te bieden in de Rechten in samenwerking met de Universiteit van Londen verleend. Vandaag de dag zijn de Universiteit van Londen's Bachelor of Laws, de Bachelor of Science in Bank-en Financiewezen en de Bachelor of Science in Bank-en Financiewezen ook geleverd / aangeboden bij UCC.

De belangrijkste doelstelling van UCC richt zich op de verdere voorbereiding van de middelbare school afgestudeerden en mid level professionals met een zekere mate van tertiaire opleiding voor binnenkomst, of voor opwaartse mobiliteit in bedrijf of bedrijfstak. Sinds de oprichting (UCC / IMS / IMP), hebben ongeveer 65.000 personen met succes afgestudeerd aan de verschillende programma's. Momenteel is de organisatie heeft een jaarlijkse part-time en full-time student bevolking (vooral werkende professionals) van ongeveer 4000 en een hoog gekwalificeerde en ervaren administratief en wetenschappelijk personeel van 192 en 250 respectievelijk om alle bovengenoemde programma's te ondersteunen.

Registratie

Het University College of the Caribbean is geregistreerd en erkend en een aantal van haar programma's zijn geaccrediteerd door de Universiteit Raad van Jamaica (UCJ), de officiële accreditatie-instelling voor hoger onderwijs in Jamaica en is lid van het Gemenebest en OAS consortia van universiteiten, de American Council on Education (ACE) en de International Association of University Presidents (IAUP).

Business Model

UCC is gestationeerd bij 17 Worthington Avenue met satelliet-campussen in het Old Hope Road en Oxford Terrace locaties in Kingston en vijf regionale campussen op locaties in Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar en May Pen. UCC heeft zijn expansie begonnen in de Oost-Caribische gebied door middel van levering van zijn online programma's, met name in Antigua & Barbuda, St. Vincent & the Grenadines, Grenada, Dominica en de Turks & Caicos.

UCC, via haar dochteronderneming, IMS, is opgericht als de regionale hub in het Caribisch gebied de eerste plaats voor de import en export van hogere educatieve diensten en programma's (dwz undergraduate en graduate graden alleen) aangeboden door de twee belangrijkste overzeese partners, Florida International University en de Universiteit van Londen. UCC door GMB is het orgaan dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en levering van lokale, inheemse professionele certificaten, associate en bachelor graden voor de lokale Jamaicaanse markt.

bestuur

UCC opereert onder het voorzitterschap van Dr Winston Adams en CEO, mevrouw Geraldine Adams en wordt beheerd door een plaatsvervangend voorzitter en een team van vice-presidenten, directeuren en managers, onder wie professionals die doctoraten die bevoegd zijn in een verscheidenheid aan disciplines. UCC maakt ook en continu ontwikkelt een systeem van management by objectives om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de deliverables wordt verbeterd, omdat de instelling groeit in om de optimale student en belanghebbenden de resultaten te garanderen.

Concurrentie voordeel

De Hogeschool-concept is stevig geworteld in een filosofie van het onderwijs op basis van flexibiliteit, professionele normen en blootstelling werkplek. UCC onderscheidt zich verder door zijn grote verscheidenheid aan programma's en niveaus, de flexibiliteit van binnenkomst kwalificatie, duidelijk omschreven exit normen die worden vergeleken met de beroepspraktijk, onderscheidende competenties van de afgestudeerden; relevantie; gelijke toegang krijgen; financiële levensvatbaarheid, diversiteit van docenten, medewerkers en programma's , lokale en buitenlandse programma's van hoge kwaliteit; internationale regelingen partnerschap en voorbeeldig bestuur.

Met zijn status als een University College, de UCC biedt studenten de beste voordelen van beide systemen met een selectie van strikte en tijdige inheemse baccalaureaat graad en diploma's aangevuld met een even relevant lei van baccalaureaat en masteropleidingen aangeboden namens haar overzeese partners, Florida International University en de Universiteit van Londen.

UCC heeft ook binnen de werkingssfeer ervan een University College van de Caribische Stichting dat is belast met de verantwoordelijkheid om beurzen te bieden en te beheren voor studenten van UCC. Daarbij biedt het een breed scala aan beurzen, het maximaliseren van de mogelijkheden voor het hoger onderwijs voor studenten in Jamaica.

De UCC Foundation is ook belast met het uitvoeren van fondsenwervende activiteiten voor UCC om niet alleen de beurzenprogramma's, maar ook activiteiten om de faciliteiten te verbeteren en uitbreiding van haar programma-aanbod te ondersteunen. De UCC Foundation (US) Incorporated is ingeschreven in de staat Florida, als 502 c 3 openbare liefdadigheid.

Marktomvang en beschrijving

UCC kern studentenpopulatie wordt getrokken uit een breed scala van industrieën. Ze zijn meestal in dienst bij de hogere administratieve, toezichthoudende en bestuurlijke gelederen en in de belangrijkste in hun jaren '30 en '40 zijn leeftijd. Met de uitbreiding in het aanbieden van full-time programma's op de Worthington Avenue Campus in New Kingston, UCC nu ook tegemoet aan de behoeften van de recente high school afgestudeerden grotendeels uit het bedrijfsleven gebied, vooral de leeftijd van hun late tienerjaren tot begin en halverwege de twintig.

Medio 2012, UCC opgericht een International Office die belangrijke steun zou bieden aan de Universiteit van internationalisering initiatief. Dit initiatief betreft onder meer het aantrekken van studenten uit de hele wereld die niet alleen hun kennis bij te dragen aan de UCC gemeenschap, maar ook de ervaring van de Jamaicaanse cultuur door de UCC academische curriculum.

Locaties

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, St. Andrew Parish, Jamaica

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden