Lees de Officiële Beschrijving

Plaats

De University of Technology, Jamaica (Utech), voorheen de Hogeschool voor de Kunsten, Wetenschap en Technologie is gelegen binnen de Greater Kingston Metropolitan Region in de parochie van St. Andrew en beslaat ongeveer 18,2 hectare. Het ligt in het oosten van de Hoop Botanische Tuinen in de Papine-Liguanea commerciële centra. De campus wordt bediend door meerdere buslijnen en ligt op loopafstand van de Mona Campus van de regionale Universiteit van de West-Indië en het Universitair Ziekenhuis.

geschiedenis

De universiteit werd opgericht in 1958, aanvankelijk onder de naam van de Jamaica Institute of Technology. In 1959 werd de naam veranderd in de Hogeschool voor de Kunsten, Wetenschap en Technologie, en werd opgericht onder de College of Arts, Science and Technology (CAST) Regeling van 1959. Dit werd bevestigd door een wet van het Parlement in 1964. In 1986 werd de CAST regeling herzien om het college een graad toekenning instelling te maken. De CAST Scheme ook wettelijk gemachtigd de instelling haar zaken onder twee bestuursorganen, te weten de Raad en de academische raad uit te voeren.

De instelling werd formeel toegekend University-status op 1 september 1995, onder de naam, werd de University of Technology, Jamaica, en volledig gecharterd op 29 juni 1999.

De geschiedenis van de instelling is nauw verbonden met de sociale en economische ontwikkeling van Jamaica. Van iets meer dan 50 studenten en 4 programma's in 1958, is de instelling uitgegroeid tot een belangrijke nationale instelling met een student bevolking van meer dan 11.000 geworden en biedt meer dan 100 verschillende programma's op het certificaat, diploma en diploma niveau.

Zijn academische aanbod en ontwikkeling zijn gemodelleerd op het Engels polytechnische systeem met de nadruk op flexibiliteit van aanpak, leren op de werkplek en professionele verbanden. Flexibiliteit in de academische aanbod komt tot uiting in de verschillende takken van het programma levering, die full-time en part-time (dag release, 's avonds) en coöperatieve werk gebaseerde programma's op te nemen. Daarnaast worden verschillende programma's franchise in een aantal communautaire Hogescholen en de meeste programma's zijn gekoppeld aan de nationale en internationale professionele organisaties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Technology, Jamaica (UTech)

Aanvragen zullen verkrijgbaar bij het College Toelating kantoor, bij GC Foster College voor Lichamelijke Opvoeding en Sport webpagina. ... [+]

Master of Science in de Lichamelijke Opvoeding en Sport

Programma Code: PMSPHESFTF1

Toelatingseisen

Toelatingseisen omvatten de volgende criteria:

Een bachelordiploma, bij voorkeur in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen of daarmee gelijkgestelde personen, met een Grade Point Average (GPA) van 2,7 van een erkende geaccrediteerde instelling. Aanvragers die geen diploma hebben te houden in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen kan worden verplicht om bepaalde undergraduate voorwaarde cursussen met succes te voltooien voorafgaand aan de toelating. Een professionele hervatten (Alle ervaringen op het gebied van lichamelijke opvoeding en sport) Een schriftelijke persoonlijke verklaring beschrijven carrière doelen en beweegredenen voor de inschrijving voor de M.Sc. programma (beperken 500 woorden) Een volledig ingevuld aanvraagformulier voor toelating verzonden naar M.Sc. / Lichamelijke Opvoeding en Sport. Aanvragen zullen verkrijgbaar bij het College Toelating kantoor, bij GC Foster College voor Lichamelijke Opvoeding en Sport webpagina. Gedetailleerde Programma Structuur ... [-]
Jamaica Kingston Montego Bay
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Technology, Jamaica (UTech)

De M. Sc. Financiën opleiding bestaat uit 12 modules bestaat uit 8 kernvakken, 4 keuzevakken in twee gebieden van specialisaties. ... [+]

Master of Science in Finance (MSc. Finance) Programma Ontwerp

De M. Sc. Financiën opleiding bestaat uit 12 modules bestaat uit 8 kernvakken, 4 keuzevakken in twee gebieden van specialisaties. De concentratiegebieden zijn International Banking en Investment. Personen die verplicht zijn om bijlessen te streven zal ze doen in aanvulling op de MSc Finance cursussen. De modules worden onderwezen in de avonduren, in het weekend en in twee blokken van vier tot vijf dagen in de zomer. State-of-the-art, modern day trading strategieën worden in het programma om de mogelijkheden van de financiën afgestudeerde verbeteren opgenomen.

FILOSOFIE

De filosofie achter de Master of Science in Finance loop van de studie is om een ​​superieure onderwijs in alle aspecten van het financieel beheer door de ontwikkeling van kritische, wetenschappelijke en professionele vaardigheden in alle belangrijke gebied van financiën voor studenten die streven naar een carrière in de financiële sector hebben , profit en non-profit instellingen. Deze studie zal deelnemers mogelijk te maken geavanceerde analytische vaardigheden te verwerven, terwijl tegelijkertijd het ontwikkelen van sociale arrest financieel management om hen toe te rusten om verder te gaan naar hoge posities in de financiële sector.... [-]

Jamaica Kingston Montego Bay
September 2020
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands