Lees de Officiële Beschrijving

De International University of the Caribbean (IUC) is een instelling die put uit een lange traditie van ervaring op het gebied van onderwijs en die een van de meest inzichtelijke antwoorden op de realiteit en uitdagingen van het Caribisch gebied vertegenwoordigt.

De International University of the Caribbean is in november 2005 opgericht door de United Church in Jamaica en de Kaaimaneilanden. Het bestaat uit twee onderwijseenheden: College voor Leiderschap en Theologische Ontwikkeling (CLTD) [voorheen het Instituut voor Theologische en Leiderschapsontwikkeling] en de Mel Nathan College. Deze entiteiten brengen de universiteit een rijke geschiedenis van onderwijsvernieuwing, hoge academische en onderzoeksnormen en een toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid. De unie van de twee entiteiten zal dienen om hun reeds bestaande sterke punten te concretiseren en tegelijkertijd een platform bieden voor expansie en grotere impact in het Caribisch gebied en daarbuiten.

De universiteit heeft beloofd om betaalbare, geaccrediteerde, tertiaire opleidingen te bieden aan mensen die de wens hebben om zichzelf in staat te stellen om te voldoen aan de eisen van een competitieve wereldwijde werkomgeving.

De International University of the Caribbean wordt gekenmerkt door een engagement om:

  • Leiderschapsvorming
  • Toegankelijkheid
  • Studentenvriendelijke en studentgerichte oriëntatie
  • Cultuur-specifieke programma's
  • Hoogwaardig onderzoek en publicatie
  • Hooggekwalificeerd personeel

De Peace Studies Agenda

De geest en het karakter van de universiteit zijn nauw verbonden met het opstellen van een Agenda voor Vredesstudies. Op deze manier zal de universiteit zich committeren aan het bevestigen van de stem en waarden die het hoogste goed van de mensen eren die binnen zijn invloedssfeer vallen. De universiteit functioneert met de last van kennis van de 'shalom', dat dit, de vrede - een theologisch krachtige en alomvattende terminologie. Vrede is verheven als het fundamentele principe van gezondheid en de belichaming van een gezond en doelgericht leven. Vrede wordt onderwezen, ervaren en geleerd als de energie kracht die leven geeft. De Agenda voor Vredesstudies roept mensen uit alle lagen van de bevolking op om te worstelen met en te oefenen als een manier van leven die werkt voor vrede. In de nabije toekomst zullen alle programma's die bij IUC worden aangeboden, een vredesgerelateerde cursus bevatten als onderdeel van het streven van de instelling om bij haar studenten vredesopbouw te bewerkstelligen.

Visie

De visie van de International University of the Caribbean is om invloed te hebben op de kwaliteit van personen die het welzijn van familie, gemeenschap en natie zullen cultiveren en bevorderen. "

Mission Statement

"Medescheppers van een meer uitstekende manier om levenslang te leren, educatieve empowerment, welvaart, vrede en heelheid."

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International University of the Caribbean

De Masters in Educational Administration en Leiderschap is bedoeld voor docenten die op zoek zijn om te worden voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ef ... [+]

Master of Education in Educational Administration en Leiderschap (M. Ed)

De Masters in Educational Administration en Leiderschap is bedoeld voor docenten die op zoek zijn om te worden voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om eff ectieve leiders / beheerders geworden in onderwijsinstellingen. Afgestudeerden van deze 2-jarige opleiding wordt opgeleid tot leiderschap dat is contextueel, relevante en vergelijkbare internationale normen te bieden.

Het programma bestaat uit academische werk natuurlijk, klaslokaal seminars en tutorials, verlovingen met klasgenoten en een grote scriptie. De modulaire cursussen zijn o ffered over een langere week, een keer per maand (vrijdag tot zondag), en de tutorial over de zaterdag na elke module, waar studenten hun nieuwe learnings van toepassing zal zijn. Aanvragers moeten een geaccrediteerde bachelor in het onderwijs bezitten. Echter, zullen andere toepassingen worden overwogen.... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

International University of the Caribbean

Het doel van de Master of Science in Counseling ... [+]

Master of Science in de psychologie van counseling en consulting (MSc)

Het doel van de Master of Science in Counseling

Kern vakkenCounselingCounselingProfessionele ethiekLevensduur PsychologieCounseling Theories IpsychopathologieOrganisatieontwikkelingStrategische planningPsychometrics, Organizing for MarketingKeuzevakkenProgramma- en projectevaluatiePracticum ToezichtPrestatiebegeleidingGemeenschapspsychologieForensische psychologieKunst therapieToelatingseisen

Een undergraduate-diploma in een gerelateerd vakgebied. Studenten zonder de vereiste achtergrond kunnen worden verplicht om kwalificerende cursussen te doen.

CarrièremogelijkhedenOrganisatiepsycholoogSchool psycholoogHR sp... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of the Caribbean

De MSc. programma in Psychologie is een diploma met specialisaties in consulting psychologie, counseling, community psychology en pastorale psychotherapie. Het is ontworp ... [+]

Master of Science in Psychology (MSc)

De MSc. programma in Psychologie is een diploma met specialisaties in consulting psychologie, counseling, community psychology en pastorale psychotherapie. Het is ontworpen om de student een solide basis te bieden in graduate studies in psychologie. Na het succesvol afronden van de kerncurricula, zou de student aan de resterende diplomavereisten voldoen door zich te specialiseren in een specifiek interessegebied. Het programma biedt de flexibiliteit van studies die gebaseerd zijn op de optie om te kiezen uit een breed scala aan cursussen die de persoonlijke en professionele interesses van studenten weerspiegelen.

Kern vakkenintroductie tot psychologieLevensduur PsychologieGeavanceerde onderzoeksmethoden IGeavanceerde onderzoeksmethoden IIGeavanceerde psychometrieProfessionele ethiekStatistiekenspecialisatiesPsychologie raadplegenPastorale psychotherapiePsychologie begeleidenGemeenschapspsychologieToelatingseisen... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands