University of Verona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNIVERSITEIT

De University of Verona is toegewijd aan innovatie en het behoud van de hoge kwaliteit van haar onderwijs en onderzoek. De instelling heeft 22.689 studenten en 1.500 onderwijzend en niet-onderwijzend personeel, allemaal toegewijd aan een continu groeiproces en aan de ontwikkeling van menselijke, structurele en financiële middelen. De universiteit heeft sterke banden met de lokale gemeenschap en kijkt naar de toekomst door haar voortdurende versterking van de link tussen aangeboden cursussen en de wereld van werk. In de nabije toekomst is een van de belangrijkste doelstellingen van de universiteit het voortzetten van het bouwprogramma om een verbeterde en gastvrije omgeving te creëren.

INTERNATIONALE

De University of Verona moedigt internationale mobiliteit aan via een netwerk van geïntegreerde diensten die worden aangeboden aan hoogleraren, wetenschappers, postdocs, PhD's en studenten uit het buitenland.

Selecteer uw profiel en vind alle informatie en diensten die aan u zijn opgedragen.

Admissions Office

Voor niet-EU-studenten die in het buitenland wonen , kan de International Student Desk helpen met pre-registratie van universiteiten via ambassades, registraties, inschrijvingen en eventuele programmabewegingen.

Voordat u zich aanmeldt bij een Italiaanse ambassade of consulaat, moeten niet-EU-studenten die in het buitenland verblijven, controleren op beschikbare plaatsen in het / de programma ('s) waarin zij geïnteresseerd zijn. Zie Manifest Degli Studi op onze website.

Voor alle studenten (niet-EU, EU en Italiaans) met een buiten Italië verkregen kwalificatie , verstrekt de Internationale Studentenbalie informatie per e-mail en persoonlijk (op afspraak) en beheert aanvragen voor gelijkwaardigheidsquivalentie door de ingediende documentatie te controleren (verklaringen van waarde en diploma's die zijn vertaald en gelegaliseerd door de Italiaanse ambassade in het land dat het certificaat heeft afgegeven).

De International Student Desk accepteert en beheert ook aanvragen voor de validatie van buitenlandse graden ("equipollenza") gedurende het jaar van januari tot april.

Locaties

Verona

Address
Verona University,
Via dell'Artigliere 8

37129 Verona, Veneto, Italië