University of Siena

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Siena awards eerste cyclus, de tweede cyclus en enkele lange cyclus graden in de volgende gebieden: economie, Farmacie, Recht, Techniek, Arts and Humanities, Arts and Humanities in Arezzo, Geneeskunde en Chirurgie, wiskunde, natuurkunde en Natuurwetenschappen en politicologie, alsook diverse interfacultaire graden. Onder deze graden worden één bachelor- en negen Master volledig in het Engels.

De onderwijsactiviteiten van de Universiteit van Siena's eerste en tweede niveau cursussen zijn over het algemeen in een van de vijftien departementen uitgevoerd. Postdoctorale opleiding aan de Universiteit van Siena wordt uitgevoerd in postdoctorale scholen, masteropleidingen, opleiding, bijscholing en nascholing en zomerscholen uitgevoerd, terwijl de postdoctorale onderzoek wordt uitgevoerd in de Doctoral Schools.

Studeren aan de universiteit van Siena

Studenten in Siena kan deel uitmaken van een echte gemeenschap van mensen gemotiveerd door een dorst naar kennis en leren, met attente en aanspreekbaar academisch personeel en vele innovatieve diensten tot hun beschikking zijn.

De zorgvuldige organisatie van het onderwijs, de kwaliteit van de lessen (die regelmatig wordt gecontroleerd), de diensten te vergemakkelijken bestuderen, zoals efficiënte en goed georganiseerde bibliotheken en laboratoria, evenals de gastvrije, oriëntatie en continue begeleiding activiteiten, ondersteuning voor studenten met een handicap en die in moeilijkheden zijn slechts enkele van de Universiteit van Siena's sterke punten.

De universiteit van Siena loopt 38 eerste cyclus opleidingen, 1 single-cyclus opleiding, 4 single-cyclus diploma's op het gebied van de geneeskunde en farmacie gereguleerd door richtlijnen van de Europese Unie en 29 tweede cyclus opleidingen.

Studenten kunnen ook kiezen uit een brede selectie van postacademische cursussen, waaronder doctorale opleidingen, specialisatie scholen en masteropleidingen, de laatste is ontworpen om een ​​specifieke opleiding in de meest innovatieve sectoren bieden.

Internationale dimensie

  • 315 Europese universiteiten hebben samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van de LLP / Erasmus-project
  • 300 Erasmus buitenlandse studiebeurzen en ongeveer 30 Erasmusstages beurzen worden jaarlijks uitgereikt
  • 239 universiteiten in Europa, Afrika, Latijns-Amerika, Canada, de Russische Federatie, Japan, het Midden-Oosten, de USAand Vietnamhave instructie-wetenschappelijke samenwerkingsakkoorden
  • 72 buitenlandse universiteiten hebben samenwerkingsafspraken voor internationale Doctoraten
  • 20 buitenlandse universiteiten hebben samenwerkingsovereenkomsten voor de internationale masteropleidingen
  • 40 beurzen voor buitenlandse studie en onderzoek voor studenten, afgestudeerden, onderzoekers en promovendi in de universiteiten van Australië, Brazilië, Canada, Chili, de Russische Federatie, Duitsland, Japan, Mexico, Peru, Grote Britainand het USAare elk jaar uitgereikt

Tien redenen om te studeren aan de universiteit van Siena

1. eerste onder de Italiaanse universiteiten

De universiteit van Siena dateert uit 1240. Één van de oudste universiteiten in Italië, het is ook een van de meest prestigieuze. De universiteit van Siena heeft een sterke kennis gerelateerde traditie en toewijding aan zowel onderzoek en innovatie. Volgens de 2012 indeling van de krant "Repubblica" (Censis gids), Siena beschikt over de beste universiteit in Italië voor structuren, diensten, studiebeurzen, website en internationalisering. Het is ook de vijfde State University en derde algemene universiteit volgens de 2012 indeling van de Italiaanse universiteiten gepubliceerd door de krant "Il Sole 24 Ore". Siena biedt een breed scala aan cursussen in 15 afdelingen met betrekking tot de gebieden van Experimental Wetenschappen, Biomedische en Medische wetenschappen, literatuur, geschiedenis, filosofie en kunst, economie, rechten en politieke wetenschappen. De eerste, tweede, enkele lange fiets- en postdoctorale cursussen worden gegeven in zowel Italiaans of Engels. Er zijn ook zomercursussen en specialisatie cursussen om professionals op diverse gebieden die verband houden met de Italiaanse cultuur en samenleving te leiden.

2. studiebeurs EN VERBLIJF Internationale studenten kunnen zich aanmelden voor studiebeurzen en accommodatie in universitaire studentenhuizen. Beurzen studie ontslaat studenten van het betalen van collegegeld, accommodatie, maaltijden in de universiteit kantines en een geldelijke bijdrage aan de kosten van levensonderhoud. Aanvragen kunnen online worden gemaakt. Subsidies en accommodatie studie worden niet toegekend door de Universiteit zelf, maar door de DSU Toscana, het Regionaal Bureau voor het Recht op universiteit studeren.

3. Steun voor het bestuderen van Italiaanse taal en cultuur Studenten die uit andere landen worden verwelkomd met een reeks bijeenkomsten om hen te wennen aan de Italiaanse cultuur en de taal. Deze sessies zijn gratis en vinden plaats aan het begin van het eerste semester. Zij richten zich op eenvoudige communicatie in het Italiaans en praktische informatie over het leven in de stad Siena (cultuur, muziek, musea, verblijfsvergunning, banken, postkantoor) en de universiteit zelf.

4. STEUN VAN International Student DOCENTEN Gebaseerd op het idee dat "studenten te helpen studenten", aan de Universiteit van Siena jonge docenten uit verschillende delen van de wereld hulp en begeleiding te bieden aan internationale studenten over 2 diensten van de universiteit en de Italiaanse universiteiten in het algemeen. Internationale studenten ook steun aan culturele integratie van nieuwe studenten in de Sienese academische gemeenschap te bevorderen.

5. werkervaring in de Italiaanse bedrijven De universiteit van Siena zet internationale studenten in contact met lokale bedrijven (zoals Novartis en de bank Monte dei Paschi di Siena) en de nationale, op basis van hun specifieke belangen. Werkervaring is een onderdeel van de vele opleidingen en biedt professionele ervaring in een Italiaans bedrijf of het openbaar bestuur, die nuttig zijn voor zowel het leren van de taal kan worden en om de creativiteit en de productiviteit van de Italiaanse bedrijven uit de eerste hand te zien.

6. Europese mobiliteitsweek Tijdens hun studie aan de universiteit van Siena internationale studenten kunnen een periode van tussen de 3 en 12 maanden door te brengen in een ander Europees land, door het LLP / Erasmus-programma. Dit zal hen in staat stellen om een ​​grondige kennis van de Europese cultuur te krijgen en te leren een andere Europese taal. Studenten kunnen de Europese universiteiten waarmee de Universiteit van Siena heeft bilaterale overeenkomsten te wonen. Studenten worden geholpen bij hun keuze van de stad, huisvesting en studie plan. Examens die in andere Europese universiteiten worden erkend met credits die bijdragen aan de studie van studenten aan de universiteit van Siena.

7. ITALIAANSE TAAL CERTIFICATIE Studenten kunnen gebruik maken van het leren van talen beschikbare services bij het Centro Linguistico di Ateneo. Het centrum biedt gratis cursussen in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Russisch, evenals self-toegang labs, online cursussen en de mogelijkheid om Engels taalexamens te nemen op niveau B1 en B2. Studenten kunnen ook zitten internationaal erkende Engels taalexamens hier, georganiseerd door de Universiteit van Cambridge (PET, FCE, CAE, CPE) en de British Council (IELTS).

8. 360 ° GRADEN VAN DE SPORT Internationale studenten kunnen deelnemen in de loop van gymnastiek, tennis, dansen, voetbal (mannen en vrouwen), zelfverdediging, boogschieten, zwemmen, yoga, ping pong. De Italiaanse Universitair Sportcentrum (CUSI) biedt ook de mogelijkheid om te oefenen diverse sporten, van judo tot basketbal, volleybal (mannen en vrouwen), rugby en hekwerken. Studenten hebben toegang tot sportfaciliteiten tegen gereduceerde prijzen.

9. Muziek en Theater Jonge musici die geïnteresseerd zijn in de jazz en andere muziek kan veelvuldig de cursussen van de prestigieuze Fondazione Siena Jazz, de nationale Jazz Academy, waarin een reeks inleidende en masterclasses in de jazz en aanverwante hedendaagse muziek, zoals fusie, funky, Latijns-Amerikaanse muziek, blues biedt , jazz-rock, etc .. Studenten hebben ook veel mogelijkheden om deel te nemen aan evenementen in Siena en Toscane dankzij de samenwerking met DSU Toscana - het Regionaal Bureau voor het Recht op universitaire studie.

10. SOCIALE EN buitenschoolse activiteiten Buitenlandse studenten kunnen deelnemen aan rondleidingen, rondleidingen in het Toscaanse landschap en de meest beroemde bezienswaardigheden van Italië, bezoeken aan wetenschapsmusea en die met betrekking tot mode (zoals de Gucci museum), sport, conversatie uitwisselingen, en alle sociale activiteiten georganiseerd samenwerking met de ESN Siena groep (GES), een lid van de IESN (International Erasmus Student Network). De ESN Siena groep bevordert de culturele uitwisseling tussen mensen van verschillende nationaliteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health MSc » Bekijk Health Master » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master in taal en geest: taalkunde en cognitieve studies

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

Het masterprogramma in 'Taal en geest'. Linguïstiek en Cognitieve Studies 'wordt geformuleerd in twee curricula: Taalkunde en Cognitie; Filosofie en Cognitie. Het programma richt zich in beide curricula op de studie van de taal in het perspectief van cognitieve studies en van de filosofie van taal en geest. [+]

Taal en geest: Taal- en cognitieve studies (Specialisatie Linguïstiek en Cognitie; Specialisatie Filosofie en Cognitie)

Het masterprogramma in 'Taal en geest'. Linguïstiek en Cognitieve Studies 'is in twee curricula gearticuleerd:

Linguïstiek en Cognitie Filosofie en Cognitie

Het programma richt zich in beide curricula op de studie van de taal in het perspectief van cognitieve studies en van de filosofie van taal en geest. Het is vooral gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in:

de diepgaande beschrijving van menselijke talen, in hun verschillende rassen, waaronder verschillende dialecten; de studie van taal als cognitieve capaciteit en de relevantie ervan in het domein van eerste en tweede taalverwerving en taalpatologie; de studie van de filosofische, psychologische, biologische en sociale basis van taal en cognitie; de studie van de relevantie van de analyse van de menselijke taal voor de filosofische studies. ... [-]

MSc

Master in Computer en Automation Engineering

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De MSc in Computer and Automation Engineering streeft naar het leveren van hoogwaardige competenties voor het ontwerp, management, ontwikkeling en innovatie op het gebied van geavanceerde hardware- en software-architecturen, en van controlesystemen en robotica. [+]

Computer- en Automatiseringstechniek (Specialisatie Informatiesystemen; Specialisatie Robotica en Automatisering)

De MSc in Computer and Automation Engineering streeft naar het leveren van hoogwaardige competenties voor het ontwerp, management, ontwikkeling en innovatie op het gebied van geavanceerde hardware- en software-architecturen, en van controlesystemen en robotica. In het bijzonder is het programma gericht op de mens-machine-interactie in een brede zin, verspreid over onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, machine learning, hoogwaardige verwerking van massief dataverzamelingen, mens-robot-interfaces, en systemen voor productie-automatisering.

Doelstellingen

Dit is een 2-jarig afgestudeerd programma dat volledig in het Engels wordt aangeboden, aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten. De MSc in Computer and Automation Engineering streeft naar het leveren van hoogwaardige competenties voor het ontwerp, management, ontwikkeling en innovatie op het gebied van geavanceerde hardware- en software-architecturen, en van controlesystemen en robotica. In het bijzonder is het programma gericht op de mens-machine-interactie in een brede zin, verspreid over onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, machine learning, hoogwaardige verwerking van massief dataverzamelingen, mens-robot-interfaces, en systemen voor productie-automatisering. ... [-]


Master in de biologie - curriculum biodiversiteit en milieu gezondheid

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De masteropleiding in de biologie biedt een zeer gespecialiseerde opleidingscursus voor de toegang tot geavanceerde opleidingsniveaus (PhD) en onderneemt wetenschappelijk onderzoek op universiteiten of in publieke of particuliere onderzoekslaboratoria, projectactiviteiten in biotechnologie, farmaceutische en agro- / voedingsbedrijven en publieke en private organisaties en werkgelegenheid op het gebied van milieu-impact, biodiversiteit en gezondheid. [+]

Biologie (Specialisatie Biodiversiteit en Milieu Gezondheid)

De Master's Degreecourse in Biologie biedt een zeer gespecialiseerde opleidingscursus voor de toegang tot geavanceerde opleidingsniveaus (PhD) en onderneemt wetenschappelijk onderzoek op universiteiten of in publieke of particuliere onderzoekslaboratoria, projectactiviteiten in biotechnologie, farmaceutische en agro- / voedingsbedrijven en publiek en particuliere organisaties en werkgelegenheid op het gebied van milieu-impact, biodiversiteit en gezondheid.

Toelating tot de opleiding met een bacheloropleiding in de biologie, biotechnologie en wetenschap en technologie voor het milieu en de natuur.

Curriculum : Moleculaire en Cellulaire Biologie (in het Italiaans), Biodiversiteit en Milieu Gezondheid (in het Engels)... [-]


Master in management en governance - curriculum accounting en management

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

Dit programma streeft naar een begrijpende kennis van de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in accounting en management op een geavanceerd niveau. [+]

Management en governance (specialisatie in accounting en management)

Dit programma streeft naar een begrijpende kennis van de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in accounting en management op een geavanceerd niveau.

Studenten zijn bekend met moderne economische en managementteorieën, concepten, technieken en hun toepassingen. Belangrijke doelstellingen zijn studenten de gevorderde tools te geven die nodig zijn om economische, sociale, juridische, culturele en technologische problemen te onderzoeken om hun theoretische kennis toe te passen om specifieke onderzoeksvragen te analyseren en op te lossen.

De cursus biedt training aan hoogopgeleide professionals, in staat om effectief op te treden in een dynamische internationale omgeving te ontwikkelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de recente ontwikkeling en belangrijke wijzigingen van de bedrijven 'werkomgeving om studenten met voldoende competenties gerelateerd aan de overheid, bestuurlijke en organisatorische processen in verschillende soorten bedrijven te bieden, die actief zijn in diverse bedrijven (publieke en private sector ), zowel op nationaal als internationaal niveau.... [-]


Master in toegepaste wiskunde

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

Dit is een 2-jarig afgestudeerd programma dat volledig in het Engels wordt aangeboden, aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten. [+]

Toegepaste wiskunde

Dit is een 2-jarig afgestudeerd programma dat volledig in het Engels wordt aangeboden, aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten.

De MSc in Toegepaste Wiskunde streeft naar het verlenen van hoogwaardige competenties voor de formalisatie en de daaruit voortvloeiende wiskundige analyse van problemen die voortvloeien uit toegepaste wetenschappen en technologieën, met speciale aandacht voor de analyse van grote datasystemen en complexe systemen.

Het programma biedt cursussen die de basis wiskundige competenties afronden, die alle hoofdgebieden van Wiskunde (Wiskundige Logica, Algebra, Geometrie, Wiskundige Analyse, Wiskundige Fysica, Statistiek, Numerieke Analyse, Optimalisatie, Wiskundige Grondslagen) omvatten. Vervolgens heeft de student een keuze uit vakken die zich richten op gebieden waar de ondersteuning van geavanceerde wiskundige methodes fundamenteel is in recente wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkeling van technologieën. Deze cursussen behandelen onderwerpen zoals de theorie van formele talen, discrete methodes in de wiskunde, de toepassingen van data-analyse, bioinformatica en informatiesystemen voor het begrijpen van structuren in grote datasystemen en netwerken, de technieken voor het modelleren, analyseren en simuleren van complexe dynamische systemen, discrete evenementenystemen en niet-lineaire controlesystemen. De student is opgeleid voor de interactie met specialisten die werkzaam zijn in de wetenschappelijke en technologische gebieden waar de ondersteuning van geavanceerde wiskundige hulpmiddelen nodig is. De verworven vaardigheden omvatten het vermogen om methodologische informatie te halen uit de geavanceerde wiskundige literatuur. Studenten geïnteresseerd in Opvoeding kunnen het programma afronden met cursussen gericht op de fundamentele en educatieve aspecten van de wiskunde.... [-]


MSc in elektronica en communicatietechniek

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De MSc in Elektronische Communicatietechnologie streeft naar een afgestudeerde met geavanceerde kennis over de huidige telecommunicatie en elektronische systemen en met de nieuwste vaardigheden voor hun ontwerp, ontwikkeling en onderhoud. Het programma levert studies op belangrijke technische gebieden, zoals digitale communicatietechnieken, informatieteorie, elektronisch ontwerp en hoogfrequente technieken. [+]

Elektronica en Communicatietechniek

De MSc in Elektronische Communicatietechnologie streeft naar een afgestudeerde met geavanceerde kennis over de huidige telecommunicatie en elektronische systemen en met de nieuwste vaardigheden voor hun ontwerp, ontwikkeling en onderhoud. Het programma levert studies op belangrijke technische gebieden, zoals digitale communicatietechnieken, informatieteorie, elektronisch ontwerp en hoogfrequente technieken. Naast een stevige wiskunde / ingenieursopleiding kan de student zijn vaardigheden verbeteren die de cursus aanpassen aan zijn wensen door middel van een aantal optionele modules in toepassingsvelden zoals veiligheid, veiligheid, energie en milieu.

Doelstellingen ... [-]

Master

Master in de chemie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De Chemie Masters is een hoog niveau diploma met leidende professoren uit de hele wereld. Het biedt de unieke educatieve mogelijkheid in een internationale studentenomgeving. [+]

chemie

De Chemie Masters is een hoog niveau diploma met leidende professoren uit de hele wereld. Het biedt de unieke educatieve mogelijkheid in een internationale studentenomgeving.

De kern- en facultatieve cursussen die in het programma aanwezig zijn, bieden een breed scala aan leer- en opleidingsmogelijkheden die een breed scala aan werk- en onderzoeksmogelijkheden mogelijk maken, geboren uit nauwe banden met lokale en internationale industriële partners.

[-]

Master in de economie - curriculum economics

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De MSc in Economics is een twee jaar durende programma dat is gericht op een gevorderd niveau van het onderwijs in de economie te bieden. Het programma is gebouwd op vier kernvakken - wiskunde, micro-economie, macro-economie en econometrie - om voor studenten om geavanceerde tools voor economische analyse te verwerven, en biedt een breed scala aan gespecialiseerde onderwerpen in de meeste gebieden van de moderne economie. Het programma is volledig in het Engels. [+]

Economie (Specialisatie Economie) De MSc in Economics is een tweejarig afgestudeerd programma dat gericht is op een geavanceerd niveau van onderwijs in de economie. Het programma is gebouwd op vier kernvakken - wiskunde, micro-economie, macro-economie en econometrie - om voor studenten om geavanceerde tools voor economische analyse te verwerven, en biedt een breed scala aan gespecialiseerde onderwerpen in de meeste gebieden van de moderne economie. Het programma is volledig in het Engels.

Het MSc-programma profiteert van de internationale onderzoeksmilieu die traditioneel onze afdeling heeft gekenmerkt. De afdeling bevordert diverse uitwisselingsprogramma's met prominente internationale instellingen, die regelmatig bezoeken aan de afdeling door zowel wetenschappers als onderzoekers. Onder onze gasten tot op heden hebben we Nobelprijswinnaars Robert Solow en Ken Arrow gehouden, evenals O. Williamson, P. Diamond en anderen als Fulbright Professors. Afgelopen faculteitsleden behoren onder meer scholieren zoals Richard Goodwin en Frank Hahn, en omvatten momenteel Sam Bowles. Bovendien heeft het departement economie sinds het begin van de jaren tachtig een promovendus in de economie uitgevoerd. De ervaring die is opgedaan in ons promotieprogramma, dat in het Engels wordt geleerd en altijd studenten van over de hele wereld heeft aangetrokken, is van cruciaal belang bij het opwekken van de competenties die nodig zijn om een ​​internationale MSc-cursus te leiden.... [-]


Master in engineering management

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

De MSc in Engineering Management biedt hoogwaardige competenties voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. [+]

Engineering management

De MSc in Engineering Management biedt hoogwaardige competenties voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. De cursus biedt ook fundamenten van wiskundige modellering, data en beslissingsanalyse en optimalisatie van complexe systemen.

Doelstellingen

Dit is een 2-jarig afgestudeerd programma dat volledig in het Engels wordt aangeboden, aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten.

De MSC in Engineering Management biedt hoogwaardige competenties voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. De cursus biedt ook fundamenten van wiskundige modellering, data en beslissingsanalyse en optimalisatie van complexe systemen.... [-]


Master in Finance

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

Het MSc Program in Finance is een tweejarige cursus die volledig in het Engels wordt geleverd over financiële toepassingen, modellen en oplossingen vanuit bedrijfs-, economische en kwantitatieve perspectieven. Het programma omvat de belangrijkste technische en kwantitatieve aspecten van financiering in regelmatig gebruik in financiële instellingen. [+]

financiën

Het MSc Program in Finance is een tweejarige cursus die volledig in het Engels wordt geleverd over financiële toepassingen, modellen en oplossingen vanuit bedrijfs-, economische en kwantitatieve perspectieven. Het programma omvat de belangrijkste technische en kwantitatieve aspecten van financiering in regelmatig gebruik in financiële instellingen.

Het MSc in Finance programma is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een breed scala van carrières, zowel binnen als buiten de financiële sector, waaronder geavanceerde bedrijfsfinanciering, financieel engineering en risicomanagement, kwantitatief vermogensbeheer, macro-economische en financiële vooruitzichten, kwantitatieve handel en toegepast onderzoek .... [-]


Master in internationale studies - curriculum europees studies

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Sienna

Het tweedejaarsprogramma (Laurea Magistrale) in Internationale Studies (LM-52) biedt studenten interdisciplinaire kennis op het gebied van wet, economie, politieke wetenschappen, sociologie, geschiedenis en talen. [+]

Internationale Studies (Specialisatie Europese Studies)

Het tweedejaarsprogramma (Laurea Magistrale) in Internationale Studies (LM-52) biedt studenten interdisciplinaire kennis op het gebied van wet, economie, politieke wetenschappen, sociologie, geschiedenis en talen. Verworven competenties stellen afgestudeerden in staat om op internationale schaal politieke, economische en sociale verschijnselen te analyseren en te reflecteren op de complexiteit van de hedendaagse wereld. Afgestudeerden zijn goed geschikt voor hoogwaardige posities in nationale en internationale bedrijven, agentschappen, organisaties en instellingen, zowel publiek als privé.

Afgestudeerden hebben de competenties die nodig zijn om de talrijke politieke, economische en juridische problemen van de hedendaagse wereld kritisch aan te pakken, gericht op de historische wortels en het globale bereik van individuele verschijnselen; Ze kunnen complexe projecten en strategieën ontwikkelen en monitoren op het gebied van internationale relaties, ontwikkelingssamenwerking en Europees beleid.... [-]


Master in Publiek en Cultureel Diplomatie

Campus Voltijd October 2018 Italië Sienna

Gebaseerd op de ervaringen van verschillende faculteitsleden die betrokken waren en actief waren in culturele diplomatie en wetenschappelijke projecten, bestaat het programma van het publiek en culturele diplomatie van studenten met uiteenlopende achtergronden, van de sociale wetenschappen tot de geesteswetenschappen, en heeft tot doel de kennis van de student te verbeteren in het gebied van nieuwe internationale betrekkingen en samenwerking. In het midden van het programma staan ​​twee thema's: de rol van interculturele onderhandelingen en de opbouw van instellingen en cultuurbeleid op internationaal niveau. [+]

Publiek en Cultureel Diplomatie (Specialisatie Openbare Diplomatie; Specialisatie Culturele Diplomatie)

Gebaseerd op de ervaringen van verschillende faculteitsleden die betrokken waren en actief waren in culturele diplomatie en wetenschappelijke projecten, bestaat het programma van het publiek en culturele diplomatie van studenten met uiteenlopende achtergronden, van de sociale wetenschappen tot de geesteswetenschappen, en heeft tot doel de kennis van de student te verbeteren in het gebied van nieuwe internationale betrekkingen en samenwerking. In het midden van het programma staan ​​twee thema's: de rol van interculturele onderhandelingen en de opbouw van instellingen en cultuurbeleid op internationaal niveau.... [-]


Videos

Università di Siena. Meet your life, build your future.

Contact

Università di Siena - Palazzo del Rettorato

Adres Università degli Studi di Siena - Rettorato, via Banchi di Sotto 55
53100 Sienna, Toscane, Italië
Telefoon +39 0577 232111