University of Padova

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Padua is een van Europa's oudste en meest prestigieuze zetels van leren; Het is een multidisciplinaire universiteit die wil haar studenten te voorzien van zowel professionele training en een stevige culturele achtergrond. Een diploma van de Universiteit van Padua is een symbool van een ambitieuze doelstelling, die wordt herkend en begeerd door zowel studenten als werkgevers gelijk hebben bereikt.

Cursussen aan de universiteit van Padua worden voortdurend bijgewerkt met het oog op de steeds veranderende behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen. De Healthcare graden, bijvoorbeeld, bestrijken een breed scala van nieuwe cursussen zoals Pediatric Nursing (Medical School), of Neuroscience en neuropsychologische revalidatie (psychologie). Ingenieursdiploma programma's zijn beschikbaar op het gebied van civiele, Architectuur, Milieu, Industrial and Information Engineering.

Universiteit van Padova graden weerspiegelen ook de behoeften van vandaag aan zowel het milieu met cursussen in Environmental Sciences and Technology (Landbouw Sciences), en consumenten met veiligheid en hygiëne van levensmiddelen (Diergeneeskunde) veilig te stellen. Onderzoek naar farmaceutische producten is ook bedekt met Farmaceutische Biotechnologie (apotheek), zoals onderzoek naar de hi-tech producten met een cursus in Materials Science (Sciences). Grote nadruk wordt ook gelegd op de geesteswetenschappen, zoals de geschiedenis en het behoud van de artistieke en culturele erfgoed (Letteren en Wijsbegeerte) en lerarenopleidingen met een cursus in het Basisonderwijs (Onderwijs) de traditionele cursussen .De Universiteit voor professionals Recht, Economie, en Business Management worden uitgevoerd naast cursussen die complexe sociale systemen zoals sociologische wetenschappen (politieke wetenschappen) en Statistiek, Bevolking en Samenleving (Statistical Sciences) te analyseren.

Bovendien kan zeer gemotiveerde Universitaire studenten zijn ook van toepassing voor de toelating tot de Galilese School van Hoger Onderwijs. Na een zware selectieprocedure, worden elk jaar 30 studenten gekozen om op hoog niveau in-house cursussen van de School bij te wonen en de speciale diensten te gebruiken.

geschiedenis

De Universiteit van Padua werd opgericht in 1222, nadat een groep van studenten en docenten besloten om hier te komen van Bologna. Ze zetten een vrij lichaam van geleerden, die werden gegroepeerd op basis van hun plaats van herkomst in Nationes, waarin studenten goedgekeurde statuten, verkozen tot de Rettore (rector, of kanselier) en koos hun leerkrachten, die werden betaald met geld van de verzamelde studenten. Het verdedigen van de vrijheid van denken in onderzoek en onderwijs werd een onderscheidend kenmerk dat vandaag voortleeft in de Universiteit motto: Universa Universis Patavina Libertas.

De introductie van empirische en experimentele methoden samen met de leer van de theorie markeerde het begin van een gouden tijd. In de 16e en 17e eeuw, Padova werd een workshop van ideeën en het huis aan figuren die de culturele en wetenschappelijke geschiedenis van de mensheid veranderd. Ze opgenomen Andrea Vesalio, die moderne anatomie opgericht, evenals de astronoom Copernicus en Galilei, die hier de lucht waargenomen.

Padova vaunts ook 's werelds eerste universiteit botanische tuin en een permanente anatomische theater, dat werd gebouwd door Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, die beroemd voor het beschrijven van de circulatie van het bloed werd, studeerde in Padua, en in 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia werd de eerste vrouw in de wereld te worden bekroond met een universitair diploma.

De val van de Serenissima Republiek van Venetië in 1797 markeerde het begin van een donker tijdperk. Padova viel onder de heerschappij van de eerste Franse en dan de Oostenrijkers, die door tumultueuze Risorgimento Italië, die ook gevolgen voor de universiteit.

Tussen de late 19e en vroege 20e eeuw, de universiteit uitgebreid met de faculteiten Ingenieurswetenschappen, apotheek, en Politieke Wetenschappen samen onder andere met zijn traditionele faculteiten Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Letteren en Wijsbegeerte, en Wetenschappen.

De komst van het fascisme beknot de Universiteit van de waarden van de vrije gedachte en culturele onafhankelijkheid. De professoren zwoer trouw aan het regime, waarna de goedkeuring van de rassenwetten van Italië en de verdrijving van de joodse hoogleraren opende een van de donkerste periodes in de geschiedenis van de universiteit. Rector Concetto Marchesi schudde de universiteit uit zijn slaap en, op het hoogtepunt van de Duitse bezetting maakte een moedige oproep aan de studenten om te vechten voor de vrijheid van Italië. Voor haar offers in de naam van de Bevrijding, de Universiteit van Padua werd bekroond met een gouden medaille voor militaire moed, de enige universiteit om zo'n eer ontvangen.

Tijdens de naoorlogse periode, de Universiteit opende faculteiten van Onderwijs, Agricultural Sciences, en Psychologie en, in de jaren 1990, faculteit Diergeneeskunde, en Economie en Bedrijfskunde. In de 20e eeuw, de Universiteit van Padova geproduceerd grote literaire figuren zoals Diego Valeri en Concetto Marchesi; ingenieurs van de statuur van Giuseppe Colombo, de "meester van de hemelse mechanica"; wiskundigen zoals Tullio Levi Civita; juristen Alfredo Rocco en Livio Paladin; filosofen Luigi Stefanini en Enrico Opocher; en artsen als Vincenzo Gallucci, die de eerste harttransplantatie in Italië uitgevoerd. Het nieuwe millennium begon met een aantal belangrijke nieuwe ontdekkingen, in het bijzonder in de geneeskunde, medische biologie, techniek en ruimtevaarttechnologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health MSc » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Degree-programma in mensenrechten en multi-level governance

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Het MA-programma op het gebied van mensenrechten en multilevel governance is een bijdrage aan de ontwikkeling van een universele cultuur van mensenrechten, zoals benadrukt door de Unesco en de Verenigde Naties. Dienovereenkomstig heeft het een sterke beleids- en actiegerichte aanpak. [+]

Cursus beschrijving

Het MA-programma op het gebied van mensenrechten en multilevel governance is een bijdrage aan de ontwikkeling van een universele cultuur van mensenrechten, zoals benadrukt door de Unesco en de Verenigde Naties. Dienovereenkomstig heeft het een sterke beleids- en actiegerichte aanpak. Deze masteropleiding is volledig in continuïteit met eerdere post-academische programma's in mensenrechten, onderwezen in het Italiaans, die de Universiteit van Padua sinds 1988 levert.

De MA is gericht op het ontwikkelen van ad-hoc kennis en vaardigheden om mensenrechten te bevorderen en te vervullen binnen de bredere context van juridische en politieke processen en beleid op meerdere niveaus. Mensenrechtenwetgeving, multi-level governance-raamwerk en de concepten 'menselijke ontwikkeling' en 'menselijke veiligheid' zijn het referentieparadigma gedurende de cursus.... [-]


Master of Arts in Human Rights en Multi-level Governance

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

De Master of Arts Degree-programma in mensenrechten en Multi-level Governance is gericht op het ontwikkelen van ad-hoc kennis en vaardigheden om de mensenrechten te bevorderen en te vervullen binnen de bredere context van juridische en politieke processen en multi-level beleid. Mensenrechtenwetgeving, het multi-level governancekader en de concepten menselijke ontwikkeling en menselijke veiligheid zijn de rode draad doorheen de cursus. De aanpak op meerdere niveaus maakt het mogelijk om internationale trendsanalyse en een diepgaande studie van lokaal beleid te combineren. [+]

Het MA-programma op het gebied van mensenrechten en multilevel governance is een bijdrage aan de ontwikkeling van een universele cultuur van mensenrechten, zoals benadrukt door de Unesco en de Verenigde Naties. Dienovereenkomstig heeft het een sterke beleids- en actiegerichte aanpak. Deze masteropleiding is volledig in continuïteit met eerdere post-academische programma's in mensenrechten, onderwezen in het Italiaans, die de Universiteit van Padua sinds 1988 levert.

De MA is gericht op het ontwikkelen van ad-hoc kennis en vaardigheden om mensenrechten te bevorderen en te vervullen binnen de bredere context van juridische en politieke processen en beleid op meerdere niveaus. Mensenrechtenwetgeving, multi-level governance-raamwerk en de concepten 'menselijke ontwikkeling' en 'menselijke veiligheid' zijn het referentieparadigma gedurende de cursus.... [-]


MSc

Master in cognitieve neurowetenschappen en klinische neuropsychologie

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

De masteropleiding Cognitive Neuroscience en Clinical Neuropsychology biedt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappelijk onderzoek, de klinische toepassingen en zeer gespecialiseerde laboratoria waar je een grote verscheidenheid aan praktische vaardigheden kunt verwerven. [+]

Cursus beschrijving

Het programma van de tweejarige masteropleiding is ontworpen om een ​​opleiding op een gespecialiseerd gebied van de psychologie aan te bieden en moet worden erkend als een kwalificatie op hoog niveau voor academische en professionele doeleinden op internationaal niveau.

De opleidingsonderdelen variëren van psychologie, neurologie en psychiatrie en hun klinische toepassingen (in samenwerking met de afdelingen Neurowetenschappen en Geneeskunde).

De hele graad is sterk gericht op laboratoria - uitgerust met instrumenten zoals TMS, tDCS, GEODESIC-software - waarmee het theoretische leren van onze studenten kan worden geïntegreerd met het gebruik van deze technologie om ook hun praktische vaardigheden te verbeteren.... [-]


Master of science in biotechnology for food science

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

De MSc in Biotechnologies for Food Science onderzoekt hoe gezonder en veiliger voedsel kan worden geproduceerd volgens een horizontale, boerderij / veld-tot-vork benadering. [+]

Cursus beschrijving

De MSc in Biotechnologies for Food Science onderzoekt hoe gezonder en veiliger voedsel kan worden geproduceerd volgens een horizontale, boerderij / veld-tot-vork benadering. Gericht op de toepassing van geavanceerde biotechnologische methodologieën in voedselproductie en veiligheid, het is de ideale eigenschap van de verzoeken van consumenten en producenten in de agro-voedingssector en het onderzoek toegepast op productie en voedselveiligheid. De cursus heeft dus een sterke component in geavanceerde disciplines zoals genomica, bioinformatica, proteomica, metabolomics en nanotechnologieën, allemaal in de context van dierlijke en plantaardige productie, evenals voedselkwaliteit en -veiligheid. Theoretische lessen worden afgewisseld met een relatief groot aantal praktische opleidingen, waaronder de ECTS gewijd aan de scriptiewerkzaamheden (25), die betrekking hebben op het hele tweede semester van het tweede jaar.... [-]


Master of Science in Boswetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

Forest Science Master Degree bereidt hooggeplaatste afgestudeerden voor met een holistische, innovatieve en internationale visie op het beheer en behoud van bossen en natuurlijke hulpbronnen. [+]

Cursus beschrijving

Forest Science biedt twee verschillende curricula.

Forest and Land Management vormt specialisten op het gebied van duurzaam beheer, behoud en geïntegreerde valorisatie van bossen en natuurlijke hulpbronnen en wordt gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van bosbouw. Onderwerpen die worden onderwezen omvatten toegepaste ecologie en het functioneren van natuurlijke ecosystemen, het beheer van dieren in het wild en insecten, biotische en abiotische storingen en gerelateerde mitigatiehulpmiddelen, toegepaste bosbouw- en bosoperaties, bospathologie, bio-economie en grondstofvalorisatie, hydrologie, fluviomorfologie, geïntegreerd beheer van erosie op steile hellingen van bergachtige gebieden. Studenten verwerven bewustzijn en begrip van de organisatie van bos- en bergecosystemen en vaardigheden voor duurzaam beheer van bossen en rurale landschap, met name in een Alpine en mediterrane omgeving.... [-]


Master of science in data science

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Wiskunde, statistiek, computerwetenschappen en engineering werken samen in dit programma, dat tot doel heeft hulpmiddelen te bieden voor het extraheren van kennis uit gegevens afkomstig van verschillende toepassingsdomeinen. [+]

Cursus beschrijving

Het programma is van plan Data Scientists te bouwen waarvan de solide technische achtergrond wordt aangevuld met een multidisciplinaire voorbereiding op verschillende gebieden waarin big data naar voren komen. Sterk vereist door industrieën, consultingbedrijven en openbare instellingen, Data Scientists ontwerpen en implementeren de analyse van big data en voorzien managers en stakeholders van een duidelijk overzicht van hun resultaten. Afgestudeerden kunnen hulpprogramma's uit de ingenieurswetenschappen, computerwetenschappen, statistiek en wiskunde onder de knie krijgen voor het verzamelen, beheren en analyseren van big data en om hun werk te vertalen in zeer waardevolle informatie.... [-]


Master of Science in duurzame landbouw

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

De MS-graad in duurzame landbouw aan de University of Padova tot doel geavanceerde kennis te bieden op het gebied van landbouwsystemen, evenals vaardigheden om duurzame productiesystemen te ontwikkelen en te beheren. [+]

Cursus beschrijving

De MS-graad in duurzame landbouw aan de University of Padova tot doel geavanceerde kennis te bieden op het gebied van landbouwsystemen, evenals vaardigheden om duurzame productiesystemen te ontwikkelen en te beheren. De context is internationaal en heeft als belangrijkste onderzoeksgebied warme en gematigde omgevingen op mondiaal niveau.

De normale duur van de cursus is twee jaar en vereist 120 universitaire credits (of CFU's). De Master degree in Sustainable Agriculture wordt toegekend na voltooiing van de cursus. Met het doel deze globale benadering van duurzaamheid te versterken, is de opleiding opgenomen in een internationaliseringsproject in samenwerking met de Universiteit van Georgia, VS, waardoor studenten een duale opleiding in "Duurzame landbouw" (Italië) en "Crop" kunnen behalen. en Bodemkunde "(VS). Studenten kunnen ook deelnemen aan de Erasmus Mundus Joint Master Degrees voor de dubbele graad in Plant Health In Sustainable Cropping Systems, Erasmusprogramma Key Action 1.... [-]


Master of Science in European and Global Studies

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van conceptuele, analytische en methodologische hulpmiddelen waarmee ze politieke, sociale en culturele processen kunnen begrijpen en projecten op Europees en wereldwijd niveau kunnen ontwikkelen en beheren. [+]

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van conceptuele, analytische en methodologische hulpmiddelen waarmee ze politieke, sociale en culturele processen kunnen begrijpen en projecten op Europees en wereldwijd niveau kunnen ontwikkelen en beheren.

Beschikbare plaatsen: Europese kandidaten: onbeperkt; Niet-Europese kandidaten woonachtig buiten Italië: 50 (1 voor kandidaten die toetreden tot het Marco Polo Project)Cursus beschrijving

EGoS is een masterdiploma dat volledig in het Engels is gegeven om de toekomstige leidende klasse te trainen, die zal werken in Europese en mondiale politiek, administratie en communicatie.

Studenten verwerven kennis, competenties, methoden en hulpmiddelen om politieke, sociale en culturele processen te begrijpen, om projecten op Europees en internationaal niveau te ontwikkelen en te beheren. Ze leren effectief tussenbeide te komen in multi-actor en multi-level settings door middel van innovatieve, kritische en interdisciplinaire benaderingen en de kruisbestuiving van ideeën en praktijken.... [-]


Master of Science in ICT voor internet en multimedia

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

De masteropleiding "ICT voor internet en multimedia", aangeboden door de University of Padova , legt de evolutie vast van professionele ingenieursfiguren en vertegenwoordigt een modern lesaanbod dat zowel solide fundamentele kennis als geavanceerde technologische competenties combineert. [+]

Cursus beschrijving

De masteropleiding "ICT voor internet en multimedia", aangeboden door de University of Padova , legt de evolutie vast van professionele ingenieursfiguren en vertegenwoordigt een modern lesaanbod dat zowel solide fundamentele kennis als geavanceerde technologische competenties combineert. Om deze reden bevat het programma zowel sterke theoretische cursussen als toegepast onderzoekgericht onderwijs in de richting van geavanceerde technologieën voor de toekomstige samenleving. De afgestudeerde in "ICT voor internet en multimedia" is in staat complexe systemen te beheersen, gegevens te beheren, strategieën te plannen en innovatieve activiteiten uit te voeren op het brede gebied van ICT, met specifieke aandacht voor communicatienetwerken en signaalverwerking, maar ook een onderliggend bewustzijn van de fysieke realiteit waardoor dergelijke systemen kunnen werken en communiceren.... [-]


Master of Science in Italiaans eten en wijn

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Deze masteropleiding is gericht op het begrijpen, beheren, promoten en beschermen van hoogwaardige Italiaanse agro-voedingsproducten, waaronder wijn. [+]

Cursus beschrijving

Dit MSc-diploma richt zich op het begrijpen, beheren, promoten en beschermen van hoogwaardige voedselproducten, waaronder wijn. Het internationaal erkende Italiaanse voedselproductiesysteem zal worden geanalyseerd als een model voor het definiëren en karakteriseren van de individuele elementen die bijdragen aan de unieke waarde van voedselproducten die onlosmakelijk verbonden zijn met plaats (terroir) door historische, sociale en culturele banden. Deze elementen omvatten ook meer recente ontwikkelingen op het gebied van technologie, voeding, voedselveiligheid, voeding en gezondheid, en sensorische wetenschap die centraal staan ​​in een groeiende internationale vraag naar terroirgerelateerde hoogwaardige voedingsmiddelen. De specifieke leerresultaten voor afgestudeerden van dit programma zullen een grondig begrip zijn van de veelzijdige kenmerken die deze voedingsmiddelen onderscheiden van andere op de markt en die kunnen worden uitgebuit in de valorisatie en consumenteninformatiestrategieën van producten. Het uiteindelijke doel van dit multidisciplinaire programma is om professionals op te leiden die goed thuis zijn in het complexe systeem van het produceren van hoogwaardige voedingsmiddelen en wijnen waarvan de kwaliteit nauw verbonden is met tradities en plaats van herkomst.... [-]


Master of Science in lokale ontwikkeling

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

Deze opleiding wordt volledig in het Engels gegeven en biedt een grondig inzicht in specifieke vormen en sociale, economische, regionale en institutionele dynamiek die kenmerkend zijn voor de processen van lokale ontwikkeling in verschillende contexten en op verschillende niveaus van ontwikkeling, en kennis die is gericht op het bevorderen van de implementatie. van een duurzaamheidsproces (beleid, operationele werkwijzen). [+]

Cursus beschrijving

Deze opleiding wordt volledig in het Engels gegeven en biedt een grondig inzicht in specifieke vormen en sociale, economische, regionale en institutionele dynamiek die kenmerkend zijn voor de processen van lokale ontwikkeling in verschillende contexten en op verschillende niveaus van ontwikkeling, en kennis die is gericht op het bevorderen van de implementatie. van een duurzaamheidsproces (beleid, operationele werkwijzen).

Deze studierichting beoogt met name een grondige toepassing van de verschillende methodologieën die worden gebruikt voor de formulering, implementatie, monitoring en evaluatie van programma's en projecten voor lokale ontwikkeling.

Deze opleiding omvat activiteiten gericht op het verwerven van geavanceerde kennis op het gebied van politieke, economische, regionale en sociale organisatie, statistieken voor het meten van lokale en duurzame ontwikkeling, interculturele lessen, ontwerp en ontwikkeling van groepsdynamiek.... [-]


Master of science in mathematische engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

Een opleiding gespecialiseerd in het opleiden van hoogwaardige expertise in het modelleren van natuurverschijnselen en financiële problemen; een interdisciplinaire activiteit tussen engineering en toegepaste wiskunde. [+]

Cursus beschrijving

Het steeds groter wordende belang in elke engineeringafdeling van modelleertools, dwz virtuele prototypen die complexe fysieke en maatschappelijke fenomenen simuleren, vereist een nieuwe generatie van professionals die in staat is om het volledige potentieel van de huidige simulatiebronnen te benutten, met fundamenteel verschillende en innovatieve werkvaardigheden. De expertise van modellerende ingenieurs kan niet worden beperkt tot klassieke apparaten, gereedschappen en instrumentatie, maar vereist een diepere en systematische kennis van de basisconcepten van wiskundige en numerieke modellering, met een bredere visie op de intieme onderlinge relatie tussen gegevens, fysieke processen, en computationele methoden.... [-]


Master of Science in Molecular Biology

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

Het doel van deze graad is om expert Molecular Biologists te vormen, met geavanceerde theoretische kennis, onderzoeksbekwaamheid en praktische vaardigheden. [+]

Het doel van deze graad is om expert Molecular Biologists te vormen, met geavanceerde theoretische kennis, onderzoeksbekwaamheid en praktische vaardigheden.

Beschikbare plaatsen: Europese kandidaten: 35; Niet-Europese kandidaten die buiten Italië wonen: 4 (2 voor kandidaten die toetreden tot het Marco Polo Project)

Cursus beschrijving

De Master's degree in Molecular Biology is bedoeld voor studenten met een bachelor in Molecular Biology of soortgelijke graden. Het doel van deze masteropleiding is om Moleculaire Biologen te vormen met een goede theoretische kennis en een praktische expertise in bench-work procedures, instrumentele operaties en analytische methodologieën die betrokken zijn bij data-acquisitie en -analyse.... [-]


Master of Science in Physics of Data

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Het begin van big data heeft geleid tot een explosie van datasets met een veel complexere structuur en meer dan standaardfysica. In dit programma zullen we nieuwe theoretische en computationele hulpmiddelen bieden om deze uitdaging aan te gaan in de geest van de fysicus. [+]

Het begin van big data heeft geleid tot een explosie van datasets met een veel complexere structuur en meer dan standaardfysica. In dit programma zullen we nieuwe theoretische en computationele hulpmiddelen bieden om deze uitdaging aan te gaan in de geest van de fysicus.

Beschikbare plaatsen: Europese kandidaten: 30; Niet-Europese kandidaten die buiten Italië wonen: 10 (3 voor kandidaten die toetreden tot het Marco Polo Project).

Cursus beschrijving

Het programma is bedoeld om een ​​academische en professionele figuur te bouwen die geavanceerde kennis op het gebied van natuurkunde combineert met een opleiding op hoog niveau in Data Science.... [-]


Master

Master in de natuurkunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Padua

De tweede cyclus in natuurkunde aangeboden door de universiteit van Padua en is bedoeld voor studenten met een grote interesse in zowel de theoretische of experimentele aspecten van frontlinie-fysica en astronomie. Het is mogelijk om je te specialiseren in de fysica van de fundamentele interacties, de fysica van materie of de fysica van het universum. [+]

Cursus beschrijving

Het programma verdiept de kennis van basiselementen van de moderne fysica (atomaire en moleculaire fysica, vaste stof fysica, nucleaire en deeltjesfysica, astrofysica) en van theoretische fysica (analytische mechanica, kwantummechanica, wiskundige en numerieke methoden). Het is mogelijk om de kennis van specifieke gebieden zoals biofysica, nanowetenschap, fysica van materie, nucleaire en deeltjesfysica, fysica van de fundamentele interacties, astrofysica te versterken. Ten slotte biedt het programma directe ervaring met de laboratoriumtechnieken en computerberekentechnieken en data-analyse.

De afgestudeerde in de natuurkunde zal de meest relevante verschijnselen van de fysieke wereld kennen en begrijpen op verschillende schalen, van de macroscopische wereld tot de atoomfysica, de fysica van gecondenseerde materie, nucleaire en subnucleaire fysica tot de fysica van het universum. Het begrip van de fysieke wereld zal gebaseerd zijn op experimenteel bewijs en een juist gebruik van de theoretische modellering en zijn wiskundige instrumenten, inclusief numerieke technieken.... [-]


Master in Economie en Financiën

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Deze geavanceerde niveau cursus wordt volledig gedoceerd door middel van het Engels en zal mensen streven naar specialist of leidinggevende posities in financiële advieskantoren, de particuliere sector, de centrale en lokale overheden en internationale instellingen interesseren. Dit zijn situaties waarin een groot deel van bekwaamheid in zowel de interne als de internationale Economie en Financiën, waar het belangrijk is om te kunnen interpreteren en beheren van complexe financiële verschijnselen of uitwerken en evalueren van de openbare orde nodig. [+]

Deze geavanceerde niveau cursus wordt volledig gedoceerd door middel van het Engels en zal mensen streven naar specialist of leidinggevende posities in financiële advieskantoren, de particuliere sector, de centrale en lokale overheden en internationale instellingen interesseren. Dit zijn situaties waarin een groot deel van bekwaamheid in zowel de interne als de internationale Economie en Financiën, waar het belangrijk is om te kunnen interpreteren en beheren van complexe financiële verschijnselen of uitwerken en evalueren van de openbare orde nodig. Studenten zullen kiezen tussen twee curricula: Banking and Finance of Economics and Public Finance. De voormalige deals met banken, risicomanagement en de ontwikkeling van de onderneming financiële functies in kleine tot middelgrote ondernemingen. De laatste gaat over het beheer van de openbare lichamen, met bijzondere aandacht voor de collectieve keuze processen, investeringen projectplanning, en hoe aan de gang of definitieve evaluatie worden gemaakt van initiatieven.... [-]


Master in ondernemerschap en innovatie

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

Een educatief programma om toekomstige ondernemers en managers te trainen met een open-minded aanpak, werkend in een mondiale setting en gebruikmakend van trainingservaringen gericht op de kruisbestuiving van ideeën en praktijken. [+]

Een educatief programma om toekomstige ondernemers en managers te trainen met een open-minded aanpak, werkend in een mondiale setting en gebruikmakend van trainingservaringen gericht op de kruisbestuiving van ideeën en praktijken .

Studenten verkennen de innovatiegrenzen die verder gaan dan technologische innovatie en omvatten ook marktgestuurde innovatie en sociale innovatie, waarbij de talen en kaders van economie en management worden gecombineerd door middel van geïntegreerde cursussen. Studenten zullen niet alleen profiteren van theoretische analyses en baanbrekend onderzoek dat is ontwikkeld bij DSEA, maar ze zullen ook doorgaan met leer -en -van-doen-processen binnen de managementlaboratoria die in EI worden voorgesteld.... [-]


Meester in milieutechniek

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Padua

De cursus vertegenwoordigt de natuurlijke afronding van de eerste cyclus in Environmental Engineering, met het doel een afgestudeerde voor te bereiden die, door een multidisciplinaire aanpak die rekening houdt met verschillende aspecten, dat wil zeggen juridisch, chemisch en fysisch, geologisch en geotechnisch, hydraulisch en hydrologisch, is in staat om technische oplossingen te ontwerpen en te beheren met minimale impact op de sociale en fysieke omgeving. [+]

Kenmerken en doelstellingen

De cursus vertegenwoordigt de natuurlijke afronding van de eerste cyclus in Environmental Engineering, met het doel een afgestudeerde voor te bereiden die, door een multidisciplinaire aanpak die rekening houdt met verschillende aspecten, dat wil zeggen juridisch, chemisch en fysisch, geologisch en geotechnisch, hydraulisch en hydrologisch, is in staat om technische oplossingen te ontwerpen en te beheren met minimale impact op de sociale en fysieke omgeving. Het uiteindelijke doel is om ingenieurs te trainen met geavanceerde professionele en wetenschappelijke kennis over de onderlinge relaties tussen de verschillende fysieke, biologische en chemische processen die betrokken zijn in milieusystemen of systemen die interactie hebben met de omgeving; daarom zullen de afgestudeerden in staat zijn om effectief werken te ontwerpen die gericht zijn op de behandeling en verwijdering van afval (vloeibaar, vast en gasvormig), en die gericht zijn op de verdediging en bescherming van land tegen extreme gebeurtenissen; ze zullen in staat zijn om situaties van degradatie en risico's voor het milieu te voorkomen, om de bescherming van het grondgebied en de kwaliteit van het milieu in zijn verschillende vormen te beoordelen en te bewaken, om het behoud van natuurlijke hulpbronnen te waarborgen en verontreinigde omgevingen te herstellen, inclusief de ontwikkeling van onderzoeksstrategieën en / of technologieoverdracht.... [-]


Videos

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

Contact

University of Padova

Adres Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italië
Website http://www.unipd.it/
Telefoon +39 049 827 5111