Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Padua is een van Europa's oudste en meest prestigieuze zetels van leren; Het is een multidisciplinaire universiteit die wil haar studenten te voorzien van zowel professionele training en een stevige culturele achtergrond. Een diploma van de Universiteit van Padua is een symbool van een ambitieuze doelstelling, die wordt herkend en begeerd door zowel studenten als werkgevers gelijk hebben bereikt.

Cursussen aan de universiteit van Padua worden voortdurend bijgewerkt met het oog op de steeds veranderende behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen. De Healthcare graden, bijvoorbeeld, bestrijken een breed scala van nieuwe cursussen zoals Pediatric Nursing (Medical School), of Neuroscience en neuropsychologische revalidatie (psychologie). Ingenieursdiploma programma's zijn beschikbaar op het gebied van civiele, Architectuur, Milieu, Industrial and Information Engineering.

Universiteit van Padova graden weerspiegelen ook de behoeften van vandaag aan zowel het milieu met cursussen in Environmental Sciences and Technology (Landbouw Sciences), en consumenten met veiligheid en hygiëne van levensmiddelen (Diergeneeskunde) veilig te stellen. Onderzoek naar farmaceutische producten is ook bedekt met Farmaceutische Biotechnologie (apotheek), zoals onderzoek naar de hi-tech producten met een cursus in Materials Science (Sciences). Grote nadruk wordt ook gelegd op de geesteswetenschappen, zoals de geschiedenis en het behoud van de artistieke en culturele erfgoed (Letteren en Wijsbegeerte) en lerarenopleidingen met een cursus in het Basisonderwijs (Onderwijs) de traditionele cursussen .De Universiteit voor professionals Recht, Economie, en Business Management worden uitgevoerd naast cursussen die complexe sociale systemen zoals sociologische wetenschappen (politieke wetenschappen) en Statistiek, Bevolking en Samenleving (Statistical Sciences) te analyseren.

Bovendien kan zeer gemotiveerde Universitaire studenten zijn ook van toepassing voor de toelating tot de Galilese School van Hoger Onderwijs. Na een zware selectieprocedure, worden elk jaar 30 studenten gekozen om op hoog niveau in-house cursussen van de School bij te wonen en de speciale diensten te gebruiken.

geschiedenis

De Universiteit van Padua werd opgericht in 1222, nadat een groep van studenten en docenten besloten om hier te komen van Bologna. Ze zetten een vrij lichaam van geleerden, die werden gegroepeerd op basis van hun plaats van herkomst in Nationes, waarin studenten goedgekeurde statuten, verkozen tot de Rettore (rector, of kanselier) en koos hun leerkrachten, die werden betaald met geld van de verzamelde studenten. Het verdedigen van de vrijheid van denken in onderzoek en onderwijs werd een onderscheidend kenmerk dat vandaag voortleeft in de Universiteit motto: Universa Universis Patavina Libertas.

De introductie van empirische en experimentele methoden samen met de leer van de theorie markeerde het begin van een gouden tijd. In de 16e en 17e eeuw, Padova werd een workshop van ideeën en het huis aan figuren die de culturele en wetenschappelijke geschiedenis van de mensheid veranderd. Ze opgenomen Andrea Vesalio, die moderne anatomie opgericht, evenals de astronoom Copernicus en Galilei, die hier de lucht waargenomen.

Padova vaunts ook 's werelds eerste universiteit botanische tuin en een permanente anatomische theater, dat werd gebouwd door Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, die beroemd voor het beschrijven van de circulatie van het bloed werd, studeerde in Padua, en in 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia werd de eerste vrouw in de wereld te worden bekroond met een universitair diploma.

De val van de Serenissima Republiek van Venetië in 1797 markeerde het begin van een donker tijdperk. Padova viel onder de heerschappij van de eerste Franse en dan de Oostenrijkers, die door tumultueuze Risorgimento Italië, die ook gevolgen voor de universiteit.

Tussen de late 19e en vroege 20e eeuw, de universiteit uitgebreid met de faculteiten Ingenieurswetenschappen, apotheek, en Politieke Wetenschappen samen onder andere met zijn traditionele faculteiten Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Letteren en Wijsbegeerte, en Wetenschappen.

De komst van het fascisme beknot de Universiteit van de waarden van de vrije gedachte en culturele onafhankelijkheid. De professoren zwoer trouw aan het regime, waarna de goedkeuring van de rassenwetten van Italië en de verdrijving van de joodse hoogleraren opende een van de donkerste periodes in de geschiedenis van de universiteit. Rector Concetto Marchesi schudde de universiteit uit zijn slaap en, op het hoogtepunt van de Duitse bezetting maakte een moedige oproep aan de studenten om te vechten voor de vrijheid van Italië. Voor haar offers in de naam van de Bevrijding, de Universiteit van Padua werd bekroond met een gouden medaille voor militaire moed, de enige universiteit om zo'n eer ontvangen.

Tijdens de naoorlogse periode, de Universiteit opende faculteiten van Onderwijs, Agricultural Sciences, en Psychologie en, in de jaren 1990, faculteit Diergeneeskunde, en Economie en Bedrijfskunde. In de 20e eeuw, de Universiteit van Padova geproduceerd grote literaire figuren zoals Diego Valeri en Concetto Marchesi; ingenieurs van de statuur van Giuseppe Colombo, de "meester van de hemelse mechanica"; wiskundigen zoals Tullio Levi Civita; juristen Alfredo Rocco en Livio Paladin; filosofen Luigi Stefanini en Enrico Opocher; en artsen als Vincenzo Gallucci, die de eerste harttransplantatie in Italië uitgevoerd. Het nieuwe millennium begon met een aantal belangrijke nieuwe ontdekkingen, in het bijzonder in de geneeskunde, medische biologie, techniek en ruimtevaarttechnologie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Padova

Onze tweejarige masteropleiding in Economie en Financiën heeft tot doel vermogens te ontwikkelen om economische en financiële verschijnselen te begrijpen, technische kenn ... [+]

Onze tweejarige master in economie en financiën heeft tot doel vermogens te ontwikkelen om economische en financiële verschijnselen te begrijpen, technische kennis van experts om complexe financiële kwesties te interpreteren en te beheren en overheidsbeleid te ontwikkelen en te beoordelen.

Cursus beschrijving

Deze afstudeerrichting helpt studenten geavanceerde vaardigheden te verwerven om economische en financiële verschijnselen te analyseren. De cursus bereidt studenten voor op het nastreven van activiteiten van gespecialiseerde aard in onderzoek en in uitvoerende instapfuncties bij financiële instellingen, bedrijven en in nationale en internationale overheidsinstellingen.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De cursus vertegenwoordigt de natuurlijke voltooiing van de eerste cyclus in Environmental Engineering, met het doel een afgestudeerde voor te bereiden die, door middel v ... [+]

Kenmerken en doelstellingen

De cursus vertegenwoordigt de natuurlijke voltooiing van de eerste cyclus in Environmental Engineering , met het doel een afgestudeerde voor te bereiden die, door middel van een multidisciplinaire aanpak die rekening houdt met verschillende aspecten, dat wil zeggen juridisch, chemisch en fysisch, geologisch en geotechnisch, hydraulisch en hydrologisch, is in staat om technische oplossingen te ontwerpen en te beheren met minimale gevolgen voor de sociale en fysieke omgeving.

Het uiteindelijke doel is om ingenieurs op te leiden met geavanceerde professionele en wetenschappelijke kennis over de onderlinge relaties tussen de verschillende fysieke, biologische en chemische processen die betrokken zijn in milieusystemen of systemen die interactie hebben met de omgeving; daarom zullen de afgestudeerden in staat zijn om effectief werken te ontwerpen die gericht zijn op de behandeling en verwijdering van afval (vloeibaar, vast en gasvormig), en die gericht zijn op de verdediging en bescherming van land tegen extreme gebeurtenissen; ze zullen in staat zijn situaties van degradatie en risico's voor het milieu te voorkomen, de bescherming van het grondgebied en de kwaliteit van het milieu in zijn verschillende vormen te beoordelen en te bewaken, om het behoud van natuurlijke hulpbronnen te waarborgen en verontreinigde omgevingen te herstellen, inclusief de ontwikkeling van onderzoeksstrategieën en / of technologieoverdracht.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Het programma verdiept de kennis van de basiselementen van de moderne fysica (atomaire en moleculaire fysica, vaste stof fysica, nucleaire en deeltjesfysica) en van de th ... [+]

Cursus beschrijving

Het programma verdiept de kennis van de basiselementen van de moderne fysica (atomaire en moleculaire fysica, vaste stof fysica, nucleaire en deeltjesfysica) en van de theoretische fysica (analytische mechanica, kwantummechanica, wiskundige en numerieke methoden). Het is mogelijk om de kennis van specifieke gebieden zoals biofysica, nanowetenschap, kwantuminformatie, fysica van de gecondenseerde materie, nucleaire en deeltjesfysica, fysica van de fundamentele interacties te versterken. Ten slotte biedt het programma directe ervaring met de laboratoriumtechnieken en computerberekentechnieken en data-analyse.

De afgestudeerde in de natuurkunde zal de meest relevante verschijnselen van de fysieke wereld kennen en begrijpen op verschillende schalen, van de macroscopische wereld tot de atoomfysica, de fysica van gecondenseerde materie, nucleaire en subnucleaire fysica. Het begrip van de fysieke wereld zal gebaseerd zijn op experimenteel bewijs en correct gebruik van theoretische modellering en zijn wiskundige instrumenten, inclusief numerieke technieken.... [-]

Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Dit graduate programma leidt toekomstige business-ontwikkelaars op met een ondernemende instelling en een ruimdenkende benadering door het verwerven van kennis, competent ... [+]

Dit afgestudeerde programma traint toekomstige business-ontwikkelaars met een ondernemersmentaliteit en een open-minded aanpak door het verwerven van kennis, competenties en frameworks die nuttig zijn om de opkomst en groei van bedrijven in het huidige digitale scenario en in een mondiale setting te ondersteunen.

Cursus beschrijving

De cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om zakelijke ontwikkelingsprocessen te beheersen - in de vorm van groeiende trajecten van bestaande bedrijven of nieuwe start-ups - vanuit meerdere perspectieven.

Aan de ene kant biedt de cursus een diep inzicht in bedrijfsmodellen en waardecreatieprocessen die verband houden met het dynamische wereldwijde concurrentiescenario, het beheer van verschillende markten en de kansen die worden geboden door digitale technologieën.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Padova

Het MA-programma in "Mensenrechten en multi-level governance" is een bijdrage aan de ontwikkeling van een universele cultuur van mensenrechten, zoals aanbevolen door de U ... [+]

Het MA-programma in "Mensenrechten en multi-level governance" is een bijdrage aan de ontwikkeling van een universele cultuur van mensenrechten, zoals aanbevolen door de Unesco en de Verenigde Naties. Daarom heeft het een sterke beleids- en actie-gerichte aanpak. Deze masteropleiding staat volledig in lijn met eerdere post-doctorale programma's op het gebied van mensenrechten die de Universiteit van Padua sinds 1988 levert.

De MA heeft tot doel kennis en vaardigheden te ontwikkelen om mensenrechten te bevorderen en te vervullen binnen de bredere context van juridische en politieke processen en beleid op meerdere niveaus. Mensenrechtenwetgeving, het multi-level governancekader en de concepten 'duurzame menselijke ontwikkeling' en 'menselijke veiligheid' zijn referentieparadigma's gedurende de cursus.... [-]

Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Padova

De masteropleiding Cognitive Neuroscience en Clinical Neuropsychology biedt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappelijk onderzoek, de klinische ... [+]

Cursus beschrijving

Het programma van de tweejarige masteropleiding is ontworpen om een ​​opleiding op een gespecialiseerd gebied van de psychologie aan te bieden en moet worden erkend als een kwalificatie op hoog niveau voor academische en professionele doeleinden op internationaal niveau.

De opleidingsonderdelen variëren in psychologie, neurologie en psychiatrie en hun klinische toepassingen (in samenwerking met de afdelingen Neurowetenschappen en Geneeskunde).

De hele graad is sterk gericht op laboratoria - uitgerust met instrumenten zoals TMS, tDCS, GEODESIC-software - waarmee het theoretische leren van onze studenten kan worden geïntegreerd met het gebruik van deze technologie om ook hun praktische vaardigheden te verbeteren.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De master in astrofysica en kosmologie heeft tot doel de studenten een uitgebreid, actueel overzicht te bieden van de belangrijkste gebieden van moderne astrofysica, waar ... [+]

De master in astrofysica en kosmologie heeft tot doel de studenten een uitgebreid, actueel overzicht te bieden van de belangrijkste gebieden van moderne astrofysica, waaronder astronomische detectoren en technieken, zwarte gaten en neutronensterren, kosmologie, gravitationele fysica, planeten, sterren en sterrenstelsels. Bijzondere nadruk wordt gelegd op een solide achtergrond in de natuurkunde en op de groeiende banden tussen astrofysica en verschillende takken van de fysica (theoretische en experimentele deeltjesfysica, detectorfysica, kernfysica) in het komende tijdperk van multi-boodschapperobservaties.

Master afgestudeerden in de astrofysica en kosmologie krijgen een gedetailleerde praktische kennis van astrofysica, zowel op de theoretische en observationele kanten. De afstudeerscriptie (42 ECTS, ongeveer zes maanden full-time) zal de student in direct contact brengen met een geavanceerd onderzoeksthema, waardoor hij / zij beter in staat is om zelfstandig werk te verrichten. Dit zal de sleutel zijn voor een succesvolle voortzetting van een doctoraat in de astrofysica of de natuurkunde of voor een baan in de industriële of dienstverlenende sector op basis van nieuwe technologieën.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De MSc in Biotechnologies for Food Science onderzoekt hoe je gezonder en veiliger voedsel kunt produceren volgens een horizontale, boerderij / veld-tot-vork benadering. G ... [+]

Studiedag in het Engels van de tweedegraads opleiding Biotecnologie per l'alimentazione ( biotechnologie voor voedingswetenschappen )

Interdisciplinaire en onderzoekgerichte MSc met betrekking tot het gebruik van geavanceerde biotechnologieën in voedselproductie en veiligheid.

Cursus beschrijving

De MSc in Biotechnologies for Food Science onderzoekt hoe je gezonder en veiliger voedsel kunt produceren volgens een horizontale, boerderij / veld-tot-vork benadering. Gericht op de toepassing van geavanceerde biotechnologische methodologieën op het gebied van voedselproductie en veiligheid, het is de ideale eigenschap van de verzoeken van consumenten en producenten in de agro-voedingssector en het onderzoek toegepast op productie en voedselveiligheid. De cursus heeft dus een sterke component in geavanceerde disciplines zoals genomica, bio-informatica, proteomica, metabolomica en nanotechnologieën, allemaal in de context van dierlijke en plantaardige productie en van voedselkwaliteit en -veiligheid. Theoretische lessen worden afgewisseld met een relatief hoog aantal praktische opleidingen, waaronder de ECTS (23) gewijd aan de scriptiewerkzaamheden, die betrekking hebben op het hele tweede semester van het tweede jaar.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Wiskunde, statistiek, computerwetenschappen en engineering werken samen in dit programma, dat als doel heeft hulpmiddelen te bieden voor het extraheren van kennis uit geg ... [+]

Cursus beschrijving

Het programma is bedoeld om Data Scientists te bouwen waarvan de solide technische achtergrond wordt aangevuld met een multidisciplinaire voorbereiding op verschillende gebieden waarin big data naar voren komen. Sterk vereist door industrieën, consultingbedrijven en openbare instellingen, Data Scientists ontwerpen en implementeren de analyse van big data en voorzien managers en stakeholders van een duidelijk overzicht van hun resultaten. Afgestudeerden kunnen hulpprogramma's uit de ingenieurswetenschappen, computerwetenschappen, statistiek en wiskunde onder de knie krijgen voor het verzamelen, beheren en analyseren van big data, en hun werk vertalen naar zeer waardevolle informatie.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De MS-graad in duurzame landbouw aan de University of Padova tot doel geavanceerde kennis te bieden op het gebied van landbouwsystemen, evenals vaardigheden om duurzame p ... [+]

Cursus beschrijving

Het MS-diploma Sustainable Agriculture aan de University of Padova tot doel geavanceerde kennis te bieden op het gebied van landbouwsystemen en vaardigheden om duurzame productiesystemen te ontwikkelen en te beheren. De context is internationaal en heeft als belangrijkste onderzoeksgebied warme en gematigde omgevingen op mondiaal niveau.

De normale duur van de cursus is twee jaar en vereist 120 universitaire credits (of CFU's). De Master degree in Sustainable Agriculture wordt uitgereikt na afloop van de cursus. Met het doel deze globale benadering van duurzaamheid te versterken, is de opleiding opgenomen in een internationaliseringsproject in samenwerking met de Universiteit van Georgia, VS, waardoor studenten een duale opleiding in "Duurzame landbouw" (Italië) en "Crop" kunnen behalen. en Soil Science "(VS). Deze cursus maakt ook deel uit van de Erasmus Mundus Joint Master Degrees in Plant Health in Sustainable Cropping Systems, Erasmus Programme Key Action 1 (http://planthealth.upv.es) die wordt georganiseerd door een consortium van zes universiteiten uit vier Europese landen ( Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland).... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

European and Global Studies is een masterdiploma dat volledig in het Engels wordt gegeven om de toekomstige leidende klasse te trainen die zal werken in Europese en mondi ... [+]

Wilt u leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om enkele van de meest urgente kwesties aan te pakken waarmee overheden, Europese en internationale organisaties, maar ook bedrijven en sociale bewegingen zich momenteel bezighouden?

Wilt u lid worden van de volgende generatie van creatieve en toekomstgerichte besluitvormingsprogramma's in de samenleving?

Wil je je vermogen om te werken in een interculturele omgeving leren beheersen?

Kies de nieuwe Master in European and Global Studies aan de University of Padova .

Cursus beschrijvingEGoS is een masterdiploma volledig in het Engels gericht op toekomstige toonaangevende professionals die zullen werken in Europese en mondiale politiek, administratie en communicatie. Tijdens de cursus verwerven studenten kennis, competenties, methoden en analytische hulpmiddelen om politieke, sociale en culturele processen te begrijpen, om projecten op Europees en internationaal niveau te ontwikkelen en te beheren. Studenten leren ook effectief in te grijpen in multi-actor en multi-level settings door middel van innovatieve, kritische en interdisciplinaire benaderingen en de kruisbestuiving van ideeën en praktijken. Studenten ontwikkelen ook mondiale perspectieven op politieke en institutionele scenario's, communicatie en technologische ontwikkelingen, gekoppeld aan solide wortels in de analyse van politieke, historische, sociale en economische contexten in verschillende contexten en landen, en ontwikkelen vaardigheden gericht op het plannen van specifieke strategieën voor interventie. Studenten hebben baat bij een internationale leeromgeving in Padua, maar ook in het buitenland met behulp van het netwerk van meer dan 40 universitaire partners voor het Erasmus-programma, bilaterale overeenkomsten en andere gestructureerde partnerschappen. Double degree met de universiteit van Krakau; dubbele graad met andere universiteiten worden ontwikkeld.Cursus structuur... [-]
Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Forest Science Master Degree bereidt hooggeplaatste afgestudeerden voor met een holistische, innovatieve en internationale visie op het beheer en behoud van bossen en nat ... [+]

Cursus beschrijving

Forest Science biedt twee verschillende curricula.

Forest and Land Management vormt specialisten op het gebied van duurzaam beheer, behoud en geïntegreerde valorisatie van bossen en natuurlijke hulpbronnen en wordt gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van bosbouw. Onderwerpen die worden onderwezen omvatten toegepaste ecologie en het functioneren van natuurlijke ecosystemen, het beheer van dieren in het wild en insecten, biotische en abiotische storingen en gerelateerde mitigatiehulpmiddelen, toegepaste bosbouw- en bosoperaties, bospathologie, bio-economie en grondstofvalorisatie, hydrologie, fluviomorfologie, geïntegreerd beheer van erosie op steile hellingen van bergachtige gebieden. Studenten verwerven bewustzijn en begrip van de organisatie van bos- en bergecosystemen en vaardigheden voor duurzaam beheer van bossen en rurale landschap, met name in een Alpine en mediterrane omgeving.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Een ingenieursmeester over informatie- en communicatietechnologieën, met de nadruk op apparaten, netwerken, signalen en interdisciplinaire problemen (big data, fotonica, ... [+]

Cursus beschrijving

De masteropleiding "ICT voor internet en multimedia", aangeboden door de University of Padova , legt de evolutie vast van professionele ingenieursfiguren en vertegenwoordigt een modern lesaanbod dat zowel solide fundamentele kennis als geavanceerde technologische competenties combineert. Om deze reden bevat het programma zowel sterke theoretische cursussen als toegepast onderzoekgericht onderwijs in de richting van geavanceerde technologieën voor de toekomstige samenleving. De afgestudeerde in "ICT voor internet en multimedia" is in staat complexe systemen te beheersen, gegevens te beheren, strategieën te plannen en innovatieve activiteiten uit te voeren op het brede gebied van ICT, met specifieke aandacht voor communicatienetwerken en signaalverwerking, maar ook een onderliggend bewustzijn van de fysieke realiteit waardoor dergelijke systemen kunnen werken en communiceren.... [-]

Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Deze Master cursus is gericht op het begrijpen, beheren, promoten en beschermen van hoogwaardige Italiaanse agro-voedingsproducten, inclusief wijn. ... [+]

Cursus beschrijving

Deze masteropleiding zal zich richten op het begrijpen, beheren, promoten en beschermen van hoogwaardige voedselproducten, waaronder wijn.

Het internationaal erkende Italiaanse voedselproductiesysteem zal worden geanalyseerd als een model voor het definiëren en karakteriseren van de individuele elementen die bijdragen aan de unieke waarde van voedselproducten die onlosmakelijk verbonden zijn met plaats (terroir) door historische, sociale en culturele banden. Deze elementen omvatten ook meer recente ontwikkelingen op het gebied van technologie, voeding, voedselveiligheid, voeding en gezondheid, en sensorische wetenschap die centraal staan in de groeiende internationale vraag naar terroirgerelateerde hoogwaardige voedingsmiddelen. De specifieke leerresultaten voor afgestudeerden van dit programma zullen een grondig begrip zijn van de veelzijdige kenmerken die deze voedingsmiddelen onderscheiden van andere op de markt en die kunnen worden uitgebuit in de valorisatie van producten en consumenteninformatiestrategieën.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Het Local Development-programma leidt professionals op om private en publieke organisaties, bedrijven, lokale gemeenschappen en bewegingen van het maatschappelijk middenv ... [+]

Cursus beschrijving

Deze opleiding wordt volledig in het Engels gegeven en biedt een grondig inzicht in specifieke vormen en sociale, economische, regionale en institutionele dynamiek die kenmerkend zijn voor de processen van lokale ontwikkeling in verschillende contexten en op verschillende niveaus van ontwikkeling, en kennis die is gericht op het bevorderen van de implementatie. van een duurzaamheidsproces (beleid, operationele werkwijzen). Deze studie beoogt met name een grondige toepassing van de verschillende methodologieën die worden gebruikt voor de formulering, implementatie, monitoring en evaluatie van programma's en projecten voor lokale ontwikkeling.

... [-]
Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Een opleiding gespecialiseerd in het opleiden van hoogwaardige expertise in het modelleren van natuurverschijnselen en financiële problemen; een interdisciplinaire activi ... [+]

Cursus beschrijving

Het steeds groter wordende belang in elke engineeringafdeling van modelleertools, dwz virtuele prototypen die complexe fysieke en maatschappelijke verschijnselen simuleren, vereist een nieuwe generatie van professionals die in staat is om het volledige potentieel van de huidige simulatiebronnen te benutten, met fundamenteel verschillende en innovatieve werkvaardigheden.

De expertise van modellerende ingenieurs kan niet worden beperkt tot klassieke apparaten, gereedschappen en instrumentatie, maar vereist een diepere en systematische kennis van de basisconcepten van wiskundige en numerieke modellering, met een bredere visie op de intieme onderlinge relatie tussen gegevens, fysieke processen, en computationele methoden.... [-]

Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Het doel van deze graad is om expert Molecular Biologists te vormen, met geavanceerde theoretische kennis, onderzoeksbekwaamheid en praktische vaardigheden. ... [+]

Cursus beschrijving

De Master's degree in Molecular Biology is bedoeld voor studenten met een bachelor in Molecular Biology of soortgelijke graden. Het doel van deze masteropleiding is om Moleculaire Biologen te vormen met een goede theoretische kennis en een praktische expertise in bench-work procedures, instrumentele operaties en analytische methodes die betrokken zijn bij data-acquisitie en -analyse. De opleiding geeft een grondige kennis van het wetenschappelijk onderzoeksproces, waardoor afgestudeerden de competentie hebben om zelfstandig te werken en de organisatie en verantwoordelijkheid van projecten op zich te nemen.

Tijdens het eerste jaar bestaat het curriculum uit fundamentele cursussen, die de belangrijkste culturele elementen vormen die nodig zijn voor een grondig begrip van de moderne moleculaire biologie. In het tweede jaar is ongeveer tweederde van de activiteit van de studenten gewijd aan de voorbereiding van een experimenteel proefschrift met experimenteel werk in een laboratorium. Deze ervaring biedt een fundamentele culturele hulpbron, het vermogen om kritische analyses uit te voeren en de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor wetenschappelijke projecten.... [-]

Italië Padua
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Het begin van big data heeft geleid tot een explosie van datasets met een veel complexere structuur en meer dan standaardfysica. In dit programma zullen we nieuwe theoret ... [+]

Het begin van big data heeft geleid tot een explosie van datasets met een veel complexere structuur en meer dan standaardfysica. In dit programma zullen we nieuwe theoretische en computationele hulpmiddelen bieden om deze uitdaging aan te gaan in de geest van de fysicus.

Cursus beschrijving

Het programma is bedoeld om een academische en professionele figuur te bouwen die geavanceerde kennis op het gebied van natuurkunde combineert met hoogwaardige opleidingen in data science.

Het modelleren en de theoretische interpretatie van complexe natuurverschijnselen uit grote hoeveelheden gegevens vormen de kern van het onderzoek in de natuurkunde. De Big Data-revolutie presenteert in deze zin de uitdagingen en kansen voor de fysicus van vandaag. Naast het cijfer van Data Scientist, dat puur gespecialiseerd is in de analyse van grote hoeveelheden gegevens, wordt het steeds duidelijker dat er ook figuren moeten worden opgeleid die in staat zijn om de methoden en technieken te ontwikkelen die fundamenteel zijn voor een dergelijke analyse - in die zin hebben we het programma van Physics of the Data.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

Afgestudeerden van bedrijfsadministraties leren hoe te werken in organisaties die snel moeten veranderen in onverwachte veranderingen en daarom de interactie van verschil ... [+]

Afgestudeerden van bedrijfsadministraties leren hoe te werken in organisaties die snel moeten veranderen in onverwachte veranderingen en daarom de interactie van verschillende functies vereisen.

Cursus beschrijving

De Graduate cursus helpt studenten om competenties te verwerven om te werken in managementrollen in middelgrote / grote productiebedrijven of handelsbedrijven, adviesbureaus, intermediaire financiële ondernemingen en uiteindelijk in overheids- en openbare dienstverlenende bedrijven. De cursus bereidt studenten voor op het ontwikkelen en implementeren van strategieën die consistent zijn binnen de competitieve omgeving waarin de bedrijven actief zijn. Studenten verwerven kennis van de bedrijfsprocessen en -praktijken die de keuzes van leidinggevenden inspireren en stimuleren.... [-]

Italië Padua
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

University of Padova
Address
Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 049 827 5111