University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Afdeling internationale, juridische, historische en politieke studies

De universiteit van Milaan is een openbare onderwijs- en onderzoeksinstelling opgericht in 1924. Vandaag de dag een toonaangevend centrum in Italië en Europa vanwege zijn wetenschappelijke productiviteit. De universiteit van Milaan is de grootste universiteit in de regio en telt 10 faculteiten en scholen en een onderwijzend personeel. van meer dan 2000 professoren.

Het Departement Internationale, Juridische, Historische en Politieke Studies biedt niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten verschillende cursussen in verschillende vakgebieden, zoals internationale betrekkingen, internationale juridische studies, internationale geschiedenis en gebiedsstudies. Gunstig gelegen in het centrum van Milaan, op slechts 10 minuten lopen van de kathedraal (Duomo di Milano), is ons Departement gehuisvest in Palazzo Resta-Pallavicino, een historisch gebouw gelegen in via Conservatorio. Het beroemde "Giuseppe Verdi" Conservatorium en de kerk "Santa Maria della Passione" (XV eeuw) liggen op slechts een steenworp afstand.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2019 Italië Milaan +1 more

De masteropleiding in internationale betrekkingen (REL) biedt u een geavanceerd en hooggekwalificeerd onderwijs in politieke, juridische, economische en historische disciplines vanuit een mondiaal perspectief. [+]

Master in internationale betrekkingen

De masteropleiding in internationale betrekkingen (REL) biedt u een geavanceerd en hooggekwalificeerd onderwijs in politieke, wettelijke, economische en historische disciplines vanuit een mondiaal perspectief.

Terwijl je deze tweejarige leerervaring opdoet , krijg je de kans om een ​​breed scala aan cursussen te volgen op academische gebieden zoals internationaal recht, internationale instellingen, economie en regelgeving, geopolitiek, geschiedenis van internationale betrekkingen en gebiedsstudies.

Onze faculteit besteedt bijzondere aandacht aan het uitrusten van studenten met multidisciplinaire en veelzijdige kennis die cruciaal is voor hun toekomstige carrière. Vanuit dit perspectief waarderen we het vermogen om te werken met en te profiteren van verschillende disciplines in de sociale wetenschappen om ervoor te zorgen dat onze studenten toegang hebben tot de juiste tools om de grootste politieke kwesties van onze tijd aan te pakken.... [-]


Contact

Adres Via Festa del Perdono, 7
20122 Milaan, Lombardije, Italië