University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

1

Presentatie

De universiteit van Campania "Luigi Vanvitelli" werd opgericht in 1991 (Besluit MURST 25 maart) met als doel het verlichten van de overvolle voorwaarden van de grote Napolitaanse universiteit bekend als de "Federico II". Op de officiële datum van 1 november 1991, de Universiteit van Campania begon autonoom functioneren met negentienduizend inschrijvingen en acht faculteiten zich in vijf verschillende territoriale gebieden van Caserta en Napels. Momenteel zijn er dertigduizend studenten van de Universiteit van de 19 departementen. Multicampus structuur van de universiteit heeft twee kantoren voor Rector: één in Napels en één in het Koninklijk Paleis van Caserta.

3

Universiteit Locaties

Beroemde historische gebouwen zijn de thuisbasis van de Universiteit van de Scholen, departementen, Centers en administratieve kantoren. Veel van deze zelfde gebouwen zijn ook archeologische vindplaatsen, zoals het ministerie van Geesteswetenschappen en Cultureel Erfgoed in Santa Maria Capua Vetere die staat op wat ooit een Romeinse Cryptoporticus en de scholen van de geneeskunde die zich in het oude stadscentrum van Napels.

Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo ad Septimum gebouw en klooster.

Geneeskunde en Chirurgie

De School of Medicine biedt de single-cyclus medische graden in twee van zijn academische ziekenhuizen: de campus van Napels ligt in het Universitair Ziekenhuis van het Onderwijs bekend als de "Vecchio Policlinico"; de Caserta campus is gevestigd in de "San Benedetto gebied".

Alle klinische onderwijsactiviteiten worden ook gehouden in het "Vecchio Policlinico" in Napels en aan de Caserta Burgerlijk ziekenhuis van Caserta. De opleiding in de orthodontie wordt gehouden op de Campus van Napels.

De Napolitaanse academisch ziekenhuis is gevestigd in twee grote locaties: het complex van Sant'Andrea delle Dame en de "Kerstman Patrizia Cloisters".

Locaties

Caserta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Abramo Lincoln,5
81100 Caserta, Campania, Italië
Telefoonnr.
+39 0823 274803

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden