Lees de Officiële Beschrijving

L 'Vita-Salute San Raffaele Het heeft betrekking op de San Donato Hospital Group, ingehuldigd in 1996 met de Faculteit der Psychologie, Gevolgd in 1998 Faculteit Geneeskunde en Chirurgie en in 2002 de Faculteit der Wijsbegeerte. De universiteit kenmerkt zich sinds zijn oorsprong voor een nauwe integratie van het onderwijs met onderzoek in zijn verschillende en belangrijke uitdrukkingen: basisonderzoek, filosofisch, sociaal.

De missie van 'Vita-Salute San Raffaele is de vraag Quid est homo te beantwoorden, in de overtuiging dat de mens een unieke biologische, psychologische en spirituele.

L 'Vita-Salute San Raffaele Het wordt nu erkend als een van de meest prestigieuze Italiaanse universiteiten in de wereld, voortdurend aan de top van de belangrijkste nationale en internationale rankings voor de kwaliteit van haar aanbod.

Het unieke karakter ervan wordt gegeven door de volledige integratie tussen onderzoek, praktijk en onderwijs dat al zijn inschrijving onderscheidt: - of we spreken van klinische, dankzij een indrukwekkende science park van laboratoria voor studies in cel en moleculaire biologie, genomics en proteomics met betrekking tot de soma en psyche, met de diensten van de neurowetenschappen, cognitieve psychologie, nucleaire geneeskunde gericht op de identificatie van de fysiologische paden en de gevolgen ervan.

  • Of we spreken van het beroep, dankzij het onderzoek dat de geest, de persoon en de maatschappij in zijn socio-economische processen en de vele contacten die het gaat met bedrijven en de wereld van het werk onderzoekt.
Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans
Location address
Via Olgettina, 58
Milan, Lombardije, 20132 IT
Social Media