Unitelma Sapienza

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Rome Sapienza Unitelma Studies, Opgericht in 2004 in het kader van het ministerieel besluit van 17 april 2003, is het bevoegd om academische graden met juridische status te geven.

Unitelma Wijsheid, door het gebruik van methoden en geavanceerde informatie technologieën in afstandsonderwijs, bevordert onderzoek, onderwijs en opleiding, in staat om juridische kennis, economische en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om organisaties en complexe zakelijke systemen draaien in de zogenaamde "maatschappij te combineren kennis ".

Unitelma Sapienza ondersteunt de toegang tot het hoger onderwijs, zonder beperkte ruimte, tijd, studenten, de jeugd, de werknemers en professionals.

Unitelma Sapienza voert opleidingen en educatieve activiteiten voor undergraduate en master's degree in juridisch en economisch gebied; actief meester van I en II-niveau in de juridisch-economische gebied van onderwijs, gezondheid, technologische ontwikkeling, het openbaar bestuur en voert de opleiding en bijscholing voor verschillende beroepen.

Unitelma Sapienza neemt een training model waarmee je ijverig studenten in opleiding (eerste oriëntatie workshops voor de ontwikkeling van vaardigheden, webinars, mentorschap) volgen.

STRUCTUUR EN ORGANISATIE

onderzoeksfaciliteit en onderwijs

Afdeling Juridische en economische wetenschappen

Structuur en administratieve organisatie

Directoraat-generaal organisatiegebieden Institutionele betrekkingen en financiën Administratie en human resources studentenvoorzieningen ICT Conventies en design opleidingsactiviteiten De coördinatie van het onderwijs en de internationale betrekkingen management control en het volgen van de lessen organisatie-eenheden Ontvangst en evaluatie student ingang Research and Quality Mail en digitale documentatie Communicatie, marketing en sociale netwerken administratieve handelingen en conventionele procedures mentorschap proces

Locaties

Rome

Address
Viale Regina Elena, 295
00161 Rome (Italy)

Rome, Lazio, Italië

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Mexico Online

Address
Mexico Online, Mexico

Australië Online

Address
Australië Online, Australië

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Mexico Online

Address
Mexico Online, Mexico

Australië Online

Address
Australië Online, Australië

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden