University of Cagliari

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1606, de Universiteit van Cagliari is een openbare universiteit gewijd aan het aanbieden van uitgebreide en unieke openbaar onderwijs, baanbrekend onderzoek en multidisciplinaire onderwijsprogramma's voor de student gemeenschap.

Deze drie fundamentele en met elkaar verweven elementen aan de fundamenten van onze missie die onze leerlingen met een verstandelijke vitaliteit die belooft om de grootste kracht van onze universiteit te bieden.

Zo is de universiteit van Cagliari is toegewijd aan het begeleiden en het dienen van de student gemeenschap door het bevorderen en het bevorderen van hun kennis, terwijl op hetzelfde moment te bouwen op en leren van ervaringen uit het verleden.

Onderwijs van hoge kwaliteit is van fundamenteel belang voor onze universiteit. Met zijn 6 faculteiten, 39 undergraduate, 40 graduate en 35 postdoctorale programma's, de Universiteit van Cagliari belangrijkste missie is om haar studenten te voorzien van een hoge kwaliteit van het onderwijs systeem dat hen beter voor te bereiden op een toenemende wereldwijde gemeenschap.

Met ongeveer 400 internationale overeenkomsten, onze universiteit, samen met haar academici en studenten, neemt actief deel aan een educatief proces dat onze lokale cultuur met Europa en de rest van de wereld verenigt.

Onderzoek en wetenschap programma's zijn belangrijk binnen de Universiteit van Cagliari onderwijssysteem en de uitbreiding of ons begrip van de wereld. Onze universiteit actief verwelkomt en bevordert de verdieping van de intellectuele denken en ondersteunt onze faculteiten en studenten in het bevorderen van kennis en het nastreven van nieuwe ideeën.

De universiteit van Cagliari is toegewijd aan het delen van de resultaten van haar onderzoek en ontwikkeling van de kennis en de verbetering van de sociale, economische, culturele en intellectuele leven van Cagliari en de regio Sardinië.

Dankzij de uitzonderlijke studenten, faculteiten, medewerkers en bestuurders, onze universiteit is in staat om met succes uit te voeren zijn academische missie. Het staat open voor getalenteerde mensen van alle achtergronden en waarden en het bevat een instittution op basis van verdienste geopende onderzoek ondersteunt, als wel als eerlijkheid, zorg en excellentie in alle inspanningen zijn.

De universiteit van Cagliari en de huidige structuur

Op dit moment is de Universiteit van Cagliari heeft de volgende faculteiten:

Faculteit Biologie en Farmacie Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Faculteit Geneeskunde en Chirurgie Faculteit Wetenschappen Faculteit der Economische Wetenschappen, Rechten en Politieke Wetenschappen Faculteit der Geesteswetenschappen

De universiteit van Caglari is een openbare State University en heeft ongeveer 31.102 ingeschreven studenten, meer dan 1.000 docenten en meer dan 1.000 professionals op het technisch-administratief personeel.

Daarnaast jaarlijks ongeveer 200 bezoeken van professoren komen naar de Universiteit van Cagliari.

Op het moment dat de universiteit van Cagliari is een van de grootste ondernemingen in de regio Sardinië, dankzij haar internationale beleid, studies en de vele overeenkomsten met prestigieuze universiteiten in Europa en over de hele wereld. De voordelen van studeren aan de Universiteit van Cagliari zijn de academische uitmuntendheid, innovatieve programma's, de uitwisseling mogelijkheden, de faciliteiten (met inbegrip van alle niveaus en soorten sportfaciliteiten) de ligging aan de prachtige kust van Sardinië en de lage kosten van levensonderhoud.

Locaties

Cagliari

University of Cagliari

Address
Via Università, 40,
09124 Cagliari, Sardinië, Italië
Telefoonnr.
+39 070 6751

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden