University of Pavia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Pavia. Oprukkende Kennis sinds 1361

De Universiteit van Pavia is een van 's werelds oudste academische instellingen: het werd opgericht in 1361 en tot de 20e eeuw was het de enige universiteit in de regio Milaan en de regio Lombardije. Pavia is een city-campus sinds haar oprichting en zelfs vandaag de dag biedt haar 24.000 studenten een unieke ervaring in Italië en zeldzaam in Europa: studeren aan 20 hogescholen die grotendeels onafhankelijk zijn van de bestuurlijke structuur van de Universiteit. De universiteit van Pavia heeft betrekking op alle vakgebieden en is samengesteld uit 18 Afdelingen het aanbieden van opleidingen op alle niveaus, van de bacheloropleidingen aan programma doctoraat.

Pavia is een kleine stad in het noorden van Italië met 70.000 inwoners en meer dan 24.000 studenten. Gelegen op slechts 30 km ten zuiden van Milaan, de regionale en voorstedelijke treinen, elke 10 minuten. Pavia is ook binnen handbereik van de Zwitserse grens, Como en de meren en Genua en de Ligurische kust. Gesticht in de Romeinse tijd, was het de hoofdstad van het Koninkrijk van de Lombarden voor meer dan twee eeuwen en dit fascinerende erfenis van smalle straatjes, oude kerken, elegante gebouwen blijft intact en levend dag en nacht met de studenten genieten van hun favoriete ontmoetingsplaatsen.

Culturele leven in Pavia is intens met 19 musea en collecties (14 binnen de universiteit), 2 culturele centra, 4 openbare bibliotheken en 18 universiteitsbibliotheken, 4 bioscopen en theaters, 10 sociaal-culturele vergaderzalen, een muzikaal college en 2 burgerlijke scholen muziek en kunst. Het leven in Pavia is zowel aangenaam en betaalbaar, vooral in vergelijking met de veel hogere huisvesting en kosten van levensonderhoud in Milaan en andere stedelijke centra in Lombardije. Campus Pavia biedt een unieke universiteit aan studenten die kunnen genieten van tal van evenementen, festivals, tentoonstellingen, concerten en sportactiviteiten, op alle niveaus

Het college systeem: uniek in Italië

Pavia, zoals Oxford en Cambridge in het Verenigd Koninkrijk, heeft een uniek College in Italië, Daterend uit de 16e eeuw. Elk van Pavia van 20 hogescholen, die in totaal gastheer ongeveer 2.000 studenten, heeft zijn eigen geschiedenis en kansen te bieden, waaronder toegang tot de vele studie in het buitenland programma's en sportactiviteiten. De Institute for Advanced Study (IUSS) biedt extra cursussen om de best presterende studenten van onze scholen. Deze geavanceerde niveau's voor hoge presteerders worden georganiseerd door thema in vier verschillende academische gebieden: Human Sciences, Sociale Wetenschappen, Wetenschap & Technologie en Biomedische Wetenschappen. Studenten die met succes hun studie af te ronden bij IUSS krijgen een extra diploma, naast hun universitaire graad. College het leven is gericht op het creëren van een open community waar academische prestaties, traditionele evenementen, feesten en sportieve rivaliteit allemaal een rol spelen. In studenten kunnen ook bouwen hun eerste professionele netwerk. Toegang tot de colleges wordt op basis van verdienste criteria en een ouderlijke inkomen op basis van betaling systeem. Vandaag, Pavia kunnen rekenen op 4 verdienste gebaseerd colleges; 12 openbare scholen; en 4 particuliere hogescholen.

Pavia, de stad van de sport

Pavia, de titel 'European City of Sport 2014' dient als de verdiende internationale erkenning voor onze blijvende uitmuntendheid in de sport. Het Universitair Sportcentrum (CUS) stimuleert sport onder studenten in de universiteit door het aanbieden van een breed scala van cursussen en organiseren van kampioenschappen en toernooien. Met zijn teams, CUS Pavia neemt deel aan nationale en internationale wedstrijden zoals de World University Games. Specifiek, sport in Pavia betekent:

 • Olympische Spelen en WK-niveau roeien
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa roeiwedstrijd
 • Universitaire kampioenschappen in de belangrijkste teamsporten
 • InterCollege toernooien
 • Sportprogramma's, speciaal ontworpen voor studenten met een handicap
 • Voorzieningen bedoeld voor alle studenten van de lichamelijke conditie, geïntegreerd met een universitaire opleiding.

Pavia, de stad van de gezondheid, technologie en onderzoek

De universiteit biedt 17 internationale PhD-programma's georganiseerd in 5 macro-gebieden: • Wetenschap en Technologie • ingenieurswetenschappen • Life Sciences • Geesteswetenschappen • Sociale Wetenschappen De universiteit van Pavia heeft inderdaad een traditie van toponderzoek en telt drie Nobelprijswinnaars onder de hoogleraren (Camillo Golgi, Giulio Natta en Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Girolamo Cardano en Ugo Foscolo hebben hier ook geleerd. De universiteit is een actieve promotor van het onderzoek in samenwerking met 's werelds meest prestigieuze academische instellingen maken Pavia uurodern technologisch centrum voor geavanceerd onderzoek op de vermindering van seismische risico (EUCENTRE), de behandeling van kanker (CNAO), kernenergie (Lena). Zeven onderzoekscentra zijn gevestigd in Pavia en verder 21 bevinden zich in verschillende sites met in samenwerking met andere instellingen, in aanvulling op 42 interdepartementale onderzoekscentra dat de lopende en interdisciplinaire basis uit te voeren en toegepast onderzoek. Het ondersteunt ook start-ups en spin-offs initiatieven: 25 gegenereerd alleen in het afgelopen jaar.

Onderzoeksactiviteiten hebben geresulteerd in 7 internationale patenten in 2013. De universiteit is net begonnen een nieuw proces van het selecteren van speerpuntprojecten en het heeft onlangs Universitiamo: de eerste Italiaanse universiteit crowdfunding project platform. De universiteit van Pavia combineert ook onderzoek en behandeling in de drie toonaangevende academische ziekenhuizen waar ongeveer 12.000 professionals in dienst zijn. In 1987 vestigde de universiteit haar Centrum voor Internationale Samenwerking en Ontwikkeling (CICOPS). Door het aanbieden van beurzen en ondersteuning van gezamenlijke studies en internationale onderzoeksprojecten, wordt CICOPS werken aan de totstandkoming van een steeds groeiend netwerk van internationale contacten, dat buitenlandse universiteiten, overheden en internationale, niet-gouvernementele organisaties omvat. Sinds 1998 zijn meer dan 200 beurzen toegekend aan wetenschappers uit 55 verschillende landen om onderzoek te verrichten in Pavia.

De internationale dimensie

De universiteit van Pavia is gewijd aan de voorbereiding van de studenten voor een leven lang leren en de uitdagingen waarmee ze in een steeds complexere en diverse wereld. Om studenten en medewerkers vertrouwd te maken met de mondiale dimensie van de hedendaagse internationale betrekkingen, meer dan 200 uitwisselingsprogramma's zijn beschikbaar op locaties over de hele wereld.

Mobiliteit regelingen zoals Erasmus + voor studie en stage, de Fonds voor Samenwerking en Kennis en vele andere internationale programma's van de EU en niet-EU-subsidies te bieden aan zowel inkomende en uitgaande, lokale en internationale studenten. Elk jaar worden enkele honderden deelnemers profiteren van deze kansen en hebben de kans om een ​​waardevolle internationale dimensie toevoegen aan hun curriculum.

De internationale strategie van de universiteit van Pavia bevat drie duidelijke doelstellingen in stand te houden en te versterken haar positie onder toonaangevende onderzoek van de wereld intensieve universiteiten:

 • Inbedden van internationalisering in onze kern onderwijs en onderzoek
 • Het creëren van duurzame werving van hoge kwaliteit internationale studenten
 • Ontwikkelen en onderhouden van hoge kwaliteit strategische partnerships en gezamenlijke programma's met partners over de hele wereld

Cursussen

De universiteit van Pavia werd oorspronkelijk gemaakt rond de scholen van de wet en geesteswetenschappen, al snel gevolgd door de geneeskunde. Door de eeuwen heen is het aanbod van cursussen aangeboden meer recent uitgebreid met de natuurwetenschappen, pure wetenschappen, techniek, politieke wetenschappen en farmacologie en,, psychologie, communicatie en sport wetenschappen daardoor Pavia roeping als een multidisciplinaire universiteit bevestigt.

De universiteit van Pavia biedt 83 cursussen (beiden Bachelor's en master's) In:

 • Ingenieurswetenschappen en Architectuur
 • Wiskunde, Natuurkunde en Natuurwetenschappen
 • economie
 • wet
 • Geneeskunde
 • Literatuur, talen en filosofie
 • farmacologie
 • Gezondheidsberoepen
 • Politieke wetenschappen
 • psychologie
 • Communicatie studie
 • Sportwetenschappen
 • muziekwetenschap
 • toerisme

Acht internationale masters degree opleidingen in het Engels -taught door academisch personeel en het bezoeken van professors- zijn internationalisering van de universiteit van binnen en markeren van een aanzienlijke toename van het aantal buitenlandse studenten.

1 Single-cyclus Master's degree (6 jaar):

Geneeskunde en Chirurgie

7 Master-opleidingen:

De universiteit van Pavia onderscheidt zich door zijn groot aantal postacademische cursussen, uit onderzoek gebaseerde programma's om cursussen die gericht zijn op het verkrijgen van toegang tot bepaalde beroepen:

 • 29 Professional Masters cursussen die variëren van de medische, gezondheids- en farmaceutische velden om de wetenschappelijke sector. Een gemeenschappelijk kenmerk daarvan is baanbrekende thema's bestudeerd in zeer gespecialiseerde gebieden, alsook de interdisciplinaire aanpak gekozen.
 • 17 internationale PhD-programma's georganiseerd in 5 macro-gebieden (Science & Technology, ingenieurswetenschappen, Life Sciences, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen) en 4 Gezamenlijk doctoraat cursussen met universiteiten in de EU.
 • 51 Medical Specialisatie scholen
 • 1 School of Specialisatie voor de juridische beroepen

Masteropleidingen, geavanceerde opleidingen en PhD-programma's worden ook aangeboden door het Institute for Advanced Study van Pavia (IUSS).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Italiaans

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health Master » Bekijk Propedeuse » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in de elektrotechniek

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Pavia

Het programma biedt op hoog niveau onderwijs aan studenten afstuderen met een bachelor in de elektronica, communicatie en andere wetenschappelijke disciplines. Naast de traditionele cursussen, de syllabus bevat andere industrie-gerichte opleidingen en mogelijkheden voor de blootstelling aan de meeste recente ontwikkelingen in de drie verschillende tracks. [+]

Het programma biedt op hoog niveau onderwijs aan studenten afstuderen met een bachelor in de elektronica, communicatie en andere wetenschappelijke disciplines. Naast de traditionele cursussen, de syllabus bevat andere industrie-gerichte opleidingen en mogelijkheden voor blootstelling aan meest recente ontwikkelingen in de drie verschillende tracks.

Microelectronics is bedoeld om diepgaande kennis bieden in geïntegreerde circuits en systemen. De Het tweejarig programma in Microelectronics is bedoeld om een ​​uitdagende opleiding op hoog niveau en een stimulerende onderzoeksomgeving voor talentvolle studenten die een bachelor diploma in de techniek of wetenschap van aanzienlijke kwaliteit en het niveau te houden bieden. Het voorgestelde programma maakt gebruik van een vrij unieke eigenaardigheid van Pavia: de stad herbergt diverse ontwerp en onderzoek centra van internationale halfgeleider bedrijven die nauw samenwerken met de universiteit om studenten van high profile te trainen. De meeste bedrijven hosten van studenten voor hun afstudeerprojecten en deel te nemen, in samenwerking met de Universiteit, in de nationale en Europese onderzoeksprogramma's. STMicroelectronics ondersteunt een laboratorium gehuisvest in de campus. Ingenieurs afgestudeerd aan Laurea Magistralis zijn tegenwoordig werknemers van de belangrijkste internationale halfgeleiders bedrijven in Italië en in het buitenland: Austriamicrosystems, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. ... [-]


Master in de industriële automatisering engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Pavia

De masteropleiding biedt op hoog niveau onderwijs aan studenten afstuderen met een bachelor in Electrical Engineering of wetenschappelijke disciplines. [+]

De masteropleiding biedt op hoog niveau onderwijs aan studenten afstuderen met een bachelor in Electrical Engineering of wetenschappelijke disciplines. De syllabus bevat onderwerpen in de volgende gebieden:

Elektrotechniek: Electrical Drives, Automatisering en Communicatie in Industrial Systems, Industrial Metingen, Wireless Communication Systems Automatisering: Advanced Control Systems, Industrial Automation, Process Control, Robotica, embedded en real-time systemen Economie en Management: Lean productie, Organization Theory and Design, Economie voor digitale samenleving, Strategic Management en Business Planning, Logistiek Management

Lezingen worden geïntegreerd door lab activiteiten, seminars en tutorials, geleverd door de industrie leiders en gastprofessoren van over de hele wereld. Het programma is georganiseerd in twee tracks:... [-]


Master in moleculaire biologie en genetica

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Pavia

Dit 2-jaar tweede niveau graad (Biologie klasse) is een intensieve, full-time graduate programma volledig in het Engels en ontworpen voor afgestudeerden op de BA-niveau die op zoek zijn naar een kwalificatie in geavanceerde gebieden van de biologie, met speciale aandacht voor Moleculaire Biologie, genetica en biochemie. [+]

De Faculteit Wetenschappen biedt een cursus voor een Master Degree in moleculaire biologie en genetica. Dit 2-jaar tweede niveau graad (Biologie klasse) is een intensieve, full-time graduate programma volledig in het Engels en ontworpen voor afgestudeerden op de BA-niveau die op zoek zijn naar een kwalificatie in geavanceerde gebieden van de biologie, met speciale aandacht voor Moleculaire Biologie, genetica en biochemie. Afgestudeerden zullen een sterke theoretische en methodologische achtergrond van zowel fundamenteel als toegepast aspecten van deze disciplines relevant te verwerven.

Het programma zal een state-of-the-art kennis en opleiding in de biomoleculaire wetenschappen, met inbegrip van de meest recente ontwikkelingen in genomics en proteomics van menselijke en dierlijke organismen, in de studie van biomoleculaire structuren en hun verbinding met functie te geven, en in de genetische manipulatie van bacteriën, humane en dierlijke cellen en zaadplanten. Specifieke cursussen zijn: Methoden in de biochemie, Advanced Molecular Biology, Structurele Biologie en Farmacologie, Bioinformatica, Moleculaire Microbiologie, Microbiële Genetica, Human Molecular Genetics, Moleculaire Farmacologie, Cellular Biochemie, Developmental Biology and Plant Molecular Biology and Biotechnology. De volgende cursussen zal ook worden aangeboden als optionele: Moleculaire Genetica, Algemene en Moleculaire Immunologie, Advanced Microscopy, biochemie van macromoleculen, Milieu Biochemie van planten, Molecular Entomologie.... [-]


Master of Science in civiele techniek voor beperking van risico's door natuurrampen

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Pavia

De University of Pavia en de School voor geavanceerde studies IUSS Pavia presenteren een nieuw internationaal Master of Science-programma in Civiele Techniek voor het mitigeren van risico's door natuurlijke gevaren. Het programma is gestructureerd in twee curricula: Reduction of Seismic Risk (ROSE); Hydrogeologische risicobeoordeling en -beperking (HYRIS). De Master in Civiele Techniek voor het mitigeren van risico's van natuurlijke gevaren wordt gezamenlijk aangeboden door de University of Pavia en de School of Advanced Studies van Pavia (IUSS). [+]

De University of Pavia en de School voor geavanceerde studies IUSS Pavia presenteren een nieuw internationaal Master of Science-programma in Civiele Techniek voor het mitigeren van risico's door natuurlijke gevaren. Het programma is gestructureerd in twee curricula :

Vermindering van seismische risico's (ROSE)Hydrogeologische risicobeoordeling en -beperking (HYRIS)

Cursussen worden in het Engels gegeven door hooggekwalificeerde professoren met een internationaal erkende wetenschappelijke activiteit.

De Master in Civiele Techniek voor het mitigeren van risico's van natuurlijke gevaren wordt gezamenlijk aangeboden door de University of Pavia en de School of Advanced Studies van Pavia (IUSS).... [-]


Meester in computer engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Pavia

Het programma biedt hoog niveau onderwijs aan studenten afstuderen met een bachelor in de computertechnologie of wetenschappelijke disciplines. De syllabus is gericht op toegepaste wiskunde, economie, management en curriculum-specifieke onderwerpen. [+]

De School of Engineering biedt een Laurea Magistralis (Master of Science) programma in Computer Engineering.

De Computer Science and Multimedia curriculum omvat multiprocessor-architecturen, computernetwerken, prestatie-evaluatie, multimediasystemen en -technologieën, computervisie en interactie tussen mens en computer. De Diensten Engineering curriculum omvat bedrijfsanalyse, ontwerp van ondernemingssystemen, service en ontwerp van websystemen. De Dubbele Master in Diensten Engineering A en Double Master in Ingenieursbureaus B curricula studenten in staat om twee masters te krijgen, de uitgaven verplicht semesters in onze universiteit en in de partneruniversiteiten. In dit verband is een peer-to-peer-overeenkomst al geactiveerd met Chinese universiteiten, namelijk Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu).... [-]


Master

Master in de economie, financiën en internationale integratie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Pavia

De Master Program (Laurea Magistralis) in Economie, Financiën en internationale integratie (Mefi) is een post-doctorale opleiding open voor Italiaanse en buitenlandse studenten gericht op het nastreven geavanceerde studies op het gebied van toegepaste economie en financiën in een internationaal perspectief. [+]

De Master Program (Laurea Magistralis) in Economie, Financiën en internationale integratie (Mefi) is een post-doctorale opleiding open voor Italiaanse en buitenlandse studenten gericht op het nastreven geavanceerde studies op het gebied van toegepaste economie en financiën in een internationaal perspectief. Mefi leidt studenten verlangen om op hoog niveau een loopbaan als professionals of managers in de nationale en multinationale bedrijven en binnen het openbaar bestuur te starten. Vanaf het academiejaar 2013-2014 deze Master Program zal volledig worden onderwezen in het Engels, het vervullen van de internalisatie doelstellingen van onze afdeling. De afdeling is al betrokken bij vele internationale mobiliteitsprogramma's voor afgestudeerde studenten. Bovendien een paar double degree programma's in Economie is reeds overeenstemming bereikt en worden uitgevoerd met een aantal grote Europese universiteiten. Het besluit om alle Mefi cursussen te geven in het Engels is dan gewoon een verdere pad in onze internalisatie strategie.... [-]


Master in psychologie, neurologie en humane wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Pavia

De graad in Psychologie, Neurowetenschap en Menswetenschappen is een nieuw opgerichte 2-jarige Masteropleiding gecoördineerd door de afdeling Hersenen en Gedragswetenschappen van de University of Pavia (DBBS), en door de Cognitieve, Sociale en Behavioral Sciences Area van de Universiteit School voor geavanceerde studies (IUSS). [+]

Master Degree in PSYCHOLOGY, NEUROSCIENCE EN HUMAN SCIENCES

De graad in Psychologie, Neurowetenschap en Menswetenschappen is een nieuw opgerichte 2-jarige Masteropleiding gecoördineerd door de afdeling Hersenen en Gedragswetenschappen van de University of Pavia (DBBS), en door de Cognitieve, Sociale en Behavioral Sciences Area van de Universiteit School voor geavanceerde studies (IUSS). Deze graad heeft zijn wortels in het netwerk van het Italiaanse Department of Excellence en het is tegelijkertijd een Italiaanse Laurea magistrale in Psicologia (LM-51) waardoor alle studenten de kwalificatie voor de verplichte postdoctorale opleiding die leidt naar de Albo degli Psicologi ( Italiaans register voor professionals in de klinische psychologie).... [-]


Master in Race Engineering (post-bachelor programma)

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Italië Pavia

De duur van de masteropleiding in Race Engineering is één jaar en er is een rooster van 1500 uur. [+]

De duur van de mastercursus is een jaar en hij heeft een rooster van 1500 uur, inclusief:

frontale lessen ("lesmodules" genoemd) op: de locatie University of Pavia de University of Pavia - Palace Vistarino en ASC het Quattroruote Automotive Safety Center aan de Vairano - Vidigulfo (PV)praktische sessies bij ASC en bij de Autodromo Nazionale Monza (circuit van Monza)rondleidingen bij fabrieken en faciliteiten in de automobielsector, een laatste stage bij de partnerbedrijven, seminars, didactische activiteiten en individuele voorbereidingModules lerenVehicle Dynamics FundamenteelVirtual Dynamics Design en simulatieVI-Grade Static Simulator trainingAandrijving: ICVehicle Dynamics ControlAdvanced Driving CourseSkydriveDynamic SimulatorRacebaanbeheer en voertuigconfiguratie voor prestatiesRace Engineering ScienceGegevens verzamelenBiomechanica: interactie tussen bestuurder en voertuig... [-]

Meester in de wereld van de politiek en internationale betrekkingen

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Pavia

De tweejarige initiële masteropleiding (Laurea Magistralis) in wereld politiek en internationale betrekkingen is ontworpen om u te helpen de grote problemen die voortkomen uit deze processen te analyseren. Of u nu gericht op een carrière in de nationale of internationale openbare diensten, in niet-gouvernementele organisaties of in de particuliere sector, een multidisciplinaire aanpak nodig om de belangrijkste kwesties te begrijpen. [+]

Onze wereld is verenigd en gefragmenteerd. Algemene links en uitdagingen binden de internationale gemeenschap bij elkaar, terwijl de politieke fenomenen in toenemende mate worden gedreven door de regionale dynamiek en door tegenstrijdige nationale perspectieven op veiligheid, welvaart en identiteit. Globalisering is nog steeds in beweging, samen met processen van regionale integratie en de verspreiding van nieuwe staten. Militaire macht is nog steeds geconcentreerd op het niveau van de staat, maar wordt ook steeds beschikbaar voor niet-statelijke actoren. Technologieën en informatie te verspreiden wereldwijd, en worden op verschillende manieren omgezet in krachten voor samenwerking en conflict.... [-]


Meester in het internationale bedrijfsleven en ondernemerschap

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Pavia

Dit 2-jarige opleiding is een intensieve, full-time graduate programma volledig in het Engels en ontworpen voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een internationale kwalificatie in Business & Management. [+]

MIBE in een oogopslag

De 'Master in International Business and Entrepreneurship'(MIBE) Is een intensief, full-time Master Programme - "Laurea Magistralis" - in Business and Management. Het is volledig in het Engels en omvat twee academische jaar, dus 4 semesters (120 ECTS studiepunten). Het richt zich op drie belangrijke pijlers: - Internationale omgeving, waarin docenten en studenten van over de hele wereld; - Evenwicht tussen diepgaande theorie en praktische ervaring, met inbegrip van innovatieve leermethoden; - Sterke Community - 'Mibers' - in combinatie met de unieke athmosfere en achtergrondinformatie gegeven door één van de oudste universiteiten van Europa.

Kernthema's... [-]


Meester in samenwerking en ontwikkeling

Campus Voltijd 15 maanden October 2018 Italië Pavia

Het masterprogramma in samenwerking en ontwikkeling (Pavia, Italië) biedt een schema van 15 maanden voor studenten met een verschillende culturele en academische achtergrond. Het voorziet in meer dan 500 uur aan lessen en seminars, met speciale aandacht voor inclusieve ontwikkeling. Het programma is full-time en wordt volledig in het Engels gegeven. Na de residentiële periode in Pavia, doen alle studenten een stage voor een minimale duur van 3 maanden, wat een praktijkervaring kan zijn met een van de partnerorganisaties of een onderzoeksperiode in een internationale instelling. Als gedeeltelijke vervulling van de Master-eisen moeten studenten een scriptie schrijven die is gekoppeld aan hun stage-ervaring of aan een onderzoeksprobleem dat hen interesseert. [+]

Het masterprogramma in samenwerking en ontwikkeling (Pavia, Italië) biedt een schema van 15 maanden voor studenten met een verschillende culturele en academische achtergrond. Het voorziet in meer dan 500 uur aan lessen en seminars, met speciale aandacht voor inclusieve ontwikkeling. Het programma is full-time en wordt volledig in het Engels gegeven. Na de residentiële periode in Pavia, doen alle studenten een stage voor een minimale duur van 3 maanden, wat een praktijkervaring kan zijn met een van de partnerorganisaties of een onderzoeksperiode in een internationale instelling. Als gedeeltelijke vervulling van de Master-eisen moeten studenten een scriptie schrijven die is gekoppeld aan hun stage-ervaring of aan een onderzoeksprobleem dat hen interesseert.... [-]


Post bachelor programma in ontwerp en ontwikkeling van voertuigdynamica

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Italië Pavia Milaan +1 more

Het programma heeft tot doel hooggekwalificeerde professionals te trainen met een solide achtergrond in het ontwerpen van voertuigdynamica en in staat om te werken in alle fasen van ontwerp en ontwikkeling van het voertuig, van dynamische simulatie tot het testen van het prototype en het prototype. [+]

Nieuw academisch jaarjaar 2018-2019: uiterste sollicitatiedatum op 28 september!

Lessen beginnen: 22 oktober 2018

Het programma heeft tot doel hooggekwalificeerde professionals te trainen met een solide achtergrond in het ontwerpen van voertuigdynamica en in staat om te werken in alle fasen van ontwerp en ontwikkeling van het voertuig, van dynamische simulatie tot het testen van het prototype en het prototype. De cursus biedt studenten speciale en specifieke vaardigheden in voertuigtesttechnieken, zowel virtueel, via CAE, als experimenteel op het echte voertuig (op de weg en op de weg).

Bekijk de promotievideo van het programma

Het trainingsprogramma, als een absoluut innovatief element, omvat, naast frontinstructie, testsessies op het circuit van het Safe Driving Centre van Quattroruote, waarbij de deelnemers bij de eerste hand worden betrokken bij het leren van de technieken en methodologieën die worden gebruikt bij het testen, inspecteren, controles en afstemming van het dynamische gedrag van het voertuig. Alle deelnemers nemen een speciaal ontworpen cursus in Advanced Driving, gericht op de volgende fase van testen en inspectie op het circuit.... [-]


Videos

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Contact
Postadres
Corso Strada Nuova, 65
Pavia (PV), 27100 IT
Bezoekadres
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, Lombardije, 27100 IT
Bezoekadres
Milan, Lombardije, IT