Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Università Cattolica del Sacro Cuore is de grootste particuliere universiteit van Europa met meer dan 41 000 leerlingen in 12 scholen.

Cattolica onderscheidt zich voor zijn multidisciplinaire curriculum, industriële banden, en een sterke internationale focus. Afgezien van onze 200+ Italiaanse programma's, wij bieden undergraduate, graduate, zomer en semester programma's in het Engels, Met een focus op economie, geneeskunde en chirurgie, het bedrijfsleven, management, internationale betrekkingen en marketing. Wij bieden ook een gedeeltelijke, op verdiensten gebaseerde beurs kansen voor internationale studenten.

Milaan is de thuisbasis van de grootste campus van Cattolica, Gelegen in het adembenemend mooie middeleeuwse gebouw in het hart van de stad. Door te leven en studeren in Milaan, met zijn constante stroom van internationale bedrijven en investeringen, zijn onze studenten ideaal gepositioneerd om in de praktijk de opgedane kennis in hun studie, terwijl het gebruik van hun eigen taal vaardigheden en culturele competenties te zetten.

De prachtige stad Rome is de thuisbasis van de internationaal befaamde School van Geneeskunde en Chirurgie van Cattolica. Drieënveertig Faculteit leden zijn opgenomen in de Top Italiaanse wetenschappers. De school is aangesloten bij de Policlinico Gemelli University Hospital, de eerste plaats voor het aantal nationale non-profit klinische proeven en de derde voor de non-profit drug experimenten uitgevoerd. Het is ook de eerste Italiaanse oncologische ziekenhuis voor het aantal behandelde patiënten.

Uitstekende voorbereiding heeft geleid tot Outstanding Alumni in zowel de private als de publieke sector. Tot op heden kunnen we rekenen drie premiers, meerdere ministers in verschillende kantoren, maar ook CEO's van toonaangevende bedrijven zoals ENI, Trussardi en Louis Vuitton.

Studeren aan Cattolica is om te studeren aan een universiteit, waar de rijkdom van de academische programma's en de robuustheid van de academische standaarden, wordt geëvenaard door de grootsheid van onze gebouwen en de even indrukwekkende locaties.

Cattolica is waar grote geesten te sluiten. Waar enthousiasme ontmoet innovatie. Waar toewijding creëert resultaten.

international.inquiry@unicatt.it

Locaties

Milaan

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 72341

Milaan

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 72341

Rome

Università Cattolica del Sacro Cuore - Facoltà di Medicina e Chirurgia

Address
Largo Francesco Vito, 1, Roma, Italy Rome, Lazio, Italië
Telefoonnr.
+39 06 30151