Lees de Officiële Beschrijving

Global Studenten

De Rome Campus van St. John's University werft een gevarieerde, internationale studenten. Studeren in het buitenland in Rome geeft studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de mondiale arena; leren over het internationale bedrijfsleven en politieke kwesties; deel te nemen aan stages bij VN-organisaties, non-gouvernementele organisaties (NGO's), en ambassades; gedijen in een comfortabele en ondersteunende academische omgeving; genieten van nieuwe ervaringen; en cultiveren levenslange vriendschappen met andere studenten van over de hele wereld.

Global Opportunities

Om studenten voor succes in de wereldwijde markt voor te bereiden, St. John's biedt een werkelijk internationale academische ervaring. Onze studenten worden ook aangemoedigd om te studeren op onze campussen in New York. Alle cursus aanbod op de New York campussen staan ​​open voor studenten in Rome studeren. Daarnaast Amerikaanse financiële steun en de beurs fondsen toe te passen in Rome net zoals ze doen op onze New York campussen.

Als Metropolitan University, St. John's is een integraal onderdeel van de New York City met gemakkelijke toegang tot het commerciële en culturele rijkdommen van Manhattan. Voor studenten op zoek naar een mondiaal perspectief, wonen en studeren in New York is een belangrijke educatieve voordeel.

Teamwork en Leiderschap

Succesvolle bedrijven en organisaties maken gebruik van teams van individuen om oplossingen voor problemen te zoeken. St. John's afgestudeerden te bereiken succes, omdat ze leren om te werken in een team-georiënteerde omgeving waar studenten van verschillende professionele achtergronden samen te werken met de faculteit te begrijpen en zakelijke problemen op te lossen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

St. John's University, Rome Campus

De 33-credit MA programma biedt uitgebreide studie van de instellingen, theorieën en politieke processen van internationale overheden en organisaties. In het programma, d ... [+]

Verdien je Master of Arts graad in Overheid en politiek met een concentratie in International Relations aan het mooie Rome St. John's University Campus, die een divers, internationale studenten kenmerkt. Studeren in het buitenland in Rome zal u toelaten om jezelf voor te bereiden op de mondiale arena; leren over het internationale bedrijfsleven en politieke kwesties; deel te nemen aan stages bij VN-organisaties, non-gouvernementele organisaties (NGO's), en ambassades; gedijen in een comfortabele en ondersteunende academische omgeving; genieten van nieuwe ervaringen; en cultiveren levenslange vriendschappen met andere studenten van over de hele wereld. Als afgestudeerde student op de campus Rome, zult u het beste van twee werelden: de mogelijkheid om een ​​diploma te verdienen aan een Amerikaanse universiteit, terwijl het leven in een grote Europese centrum van de overheid, politiek, internationale organisaties en multinationals.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands