Lees de Officiële Beschrijving

SCHOONHEID OM DE WERELD TE UITDAGEN. GELOOF JE HET?

Over ons

Het unieke concept van de school is afgeleid van de combinatie van academische lezingen in de cursussen en werken aan authentieke projecten met professionals en leveranciers. Alles om de wereld elke dag, elk uur te ondermijnen.

- inspecties ter plaatse en on-site ervaring - samen met bezoeken aan werkplaatsen, laboratoria, fabrieken en winkels. De cursussen houden rekening met de resultaten van het belangrijkste internationale academische onderzoek met getuigenissen van wereldberoemde ontwerpers en architecten. Bijna alle nieuwe ideeën worden geïnspireerd door kunstwerken en hun kunstenaars. Naast wetenschappelijke en praktische activiteiten lezen we samen en bespreken we teksten over filosofie, kunstenaars, actualiteiten en de nieuwste tendensen in ontwerp en architectuur.

Ons kantoor is een architectuur- en ontwerpstudio in Florence. We hebben om vele redenen voor deze geweldige stad gekozen.

Allereerst omdat de centrale locatie van Florence ons in staat stelt om in veel andere steden zoals Milaan, Rome en Venetië te bezoeken, studeren en werken, waar we intense werkrelaties hebben ontwikkeld. In feite biedt de geografische locatie van Florence snelle en gemakkelijke toegang tot alle delen van Italië.

Ten tweede omdat Italian International Design hier is ontstaan, waar de meest interessante historische context een toekomstvisie heeft.

Ten derde omdat het de meest emotionele stad van Italië is.

Bovendien bevindt onze locatie zich in "Via degli Artisti", het grote kunstenaarsdistrict van de stad dat bekend staat om zijn geschiedenis van artistieke productie.

De specifieke kenmerken van onze cursussen is dat ze lesgeven en internationale werkervaring combineren met theoretische colleges.

Door middel van een praktische werkaanpak en stadsbezoeken met design op locatie, onderwijzen onze professoren verschillende aspecten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van projecten in zowel ontwerp (meubels en interieur) als architectuur.

LEER HET, DOE HET

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:


STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Een nieuw concept van master-interieurontwerp. Het kenmerk van deze cursussen is dat de academische theorie wordt gecombineerd met de praktijk op de site met echte banen. ... [+]

Wakker worden met schoonheid. Een nieuw concept van interieurontwerp Master

Het kenmerk van deze cursussen is dat de academische theorie wordt gecombineerd met de praktijk op de site met echte banen.

De master concentreert zich op de grote vragen van 'schoonheid' en zijn identiteit met geavanceerde methoden in de ontwerpsamenstelling. Na een inleiding tot de planning van de site, breidt de cursus zich uit op verschillende thema's, zoals woningen, groene tentoonstellingsruimten, internationale showroom, duurzame kantoren en spirituele ruimtes, die de expressie van een grondige kennis van de ruimtes, vormen, materialen en lichtontwerp als hulpmiddelen voor de uitdrukking van ons innerlijk en van de cliënt.... [-]

Italië Florence
Oktober 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Architectuur van hoge kwaliteit bevat altijd een verwijzing naar historische en hedendaagse globale architectuur. Italië is de beste plaats voor het verkennen van de oors ... [+]

Beauty To Challenge The World. Geloof je het?

Een nieuw concept van Design School

Het kenmerk van deze cursussen is dat theorie gecombineerd wordt met oefenen op echte banen, waar elke dag, elk uur dat we jezelf en de wereld ondermijnen!

Internationale Dual Master of Architecture met professioneel praktijkcertificaat.

Architectuur van hoge kwaliteit bevat altijd een verwijzing naar historische en hedendaagse globale architectuur. Italië is de beste plaats voor het verkennen van de oorsprong van architectuur en tegelijkertijd de observatie van avant-garde design in de nieuwe werken van verbazingwekkende architecten van wereldklasse.

Bovendien ontwikkelt het innovatieve concept van de school, de combinatie van theorie met echt internationaal werk dat we hebben gerealiseerd op vijf locaties in de wereld, een nieuwe benadering van de cursus "Studie over de baan", waarbij alle lezingen direct van toepassing zijn op de avontuur van echt werk met zijn complexiteit en zijn fascinerende combinatie van materialen, ruimte, licht, functies en constructie.... [-]

Italië Florence
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Studium Architecturae Florence Design School