STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SCHOONHEID OM DE WERELD TE UITDAGEN. GELOOF JE HET?

Over ons

Het unieke concept van de school is afgeleid van de combinatie van academische lezingen in de cursussen en werken aan authentieke projecten met professionals en leveranciers. Alles om de wereld elke dag, elk uur te ondermijnen.

- inspecties ter plaatse en on-site ervaring - samen met bezoeken aan werkplaatsen, laboratoria, fabrieken en winkels. De cursussen houden rekening met de resultaten van het belangrijkste internationale academische onderzoek met getuigenissen van wereldberoemde ontwerpers en architecten. Bijna alle nieuwe ideeën worden geïnspireerd door kunstwerken en hun kunstenaars. Naast wetenschappelijke en praktische activiteiten lezen we samen en bespreken we teksten over filosofie, kunstenaars, actualiteiten en de nieuwste tendensen in ontwerp en architectuur.

Ons kantoor is een architectuur- en ontwerpstudio in Florence. We hebben om vele redenen voor deze geweldige stad gekozen.

Allereerst omdat de centrale locatie van Florence ons in staat stelt om in veel andere steden zoals Milaan, Rome en Venetië te bezoeken, studeren en werken, waar we intense werkrelaties hebben ontwikkeld. In feite biedt de geografische locatie van Florence snelle en gemakkelijke toegang tot alle delen van Italië.

Ten tweede omdat Italian International Design hier is ontstaan, waar de meest interessante historische context een toekomstvisie heeft.

Ten derde omdat het de meest emotionele stad van Italië is.

Bovendien bevindt onze locatie zich in "Via degli Artisti", het grote kunstenaarsdistrict van de stad dat bekend staat om zijn geschiedenis van artistieke productie.

De specifieke kenmerken van onze cursussen is dat ze lesgeven en internationale werkervaring combineren met theoretische colleges.

Door middel van een praktische werkaanpak en stadsbezoeken met design op locatie, onderwijzen onze professoren verschillende aspecten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van projecten in zowel ontwerp (meubels en interieur) als architectuur.

LEER HET, DOE HET

Locaties

Florence

Studium Architecturae Florence Design School

Telefoonnr.
+ 39 055 2692248

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden