Swiss School of Management, Rome Italy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zwitserse School of Management, Rome, Italië

De magie gebeurt in Rome!

De Swiss School of Management is een volledig erkend particulier instituut voor hoger onderwijs op de campus van de Universiteit van Washington in het historische stadscentrum van Rome. We hebben een diverse studentenorganisatie van over de hele wereld die onze geaccrediteerde Masters en Bachelors of Business Administration-programma's bestudeert.

Accreditaties:

SSM is een door de UNESCO / Internationale Vereniging van Universiteiten goedgekeurde school

SSM is geaccrediteerd door de IACBE USA.

SSM is een kwaliteit gecertificeerde instelling voor hoger onderwijs, gecertificeerd door EduQua

SSM is een geaccrediteerde instelling van het Amerikaanse Department of Veterans Affairs

Bij de Swiss School of Management is ons doel om je honger naar kennis te stimuleren, je zelfvertrouwen op te bouwen en je te voorzien van innovatieve lessen en tijdig materiaal. We bieden een grote verscheidenheid aan academische en professionele cursussen en programma's. Een succesvolle carrière vereist een solide basis van bedrijfskennis. Daarom onderwijzen we niet alleen effectief de zakelijke basis, maar gaan we nog een stap verder om de ontwikkeling van uw leiderschapskwaliteiten te verzekeren.

Onze focus is om studenten een real-life ervaring in de klas te geven. Bij SSM simuleert u de echte uitdagingen waarmee bedrijfsleiders worden geconfronteerd wanneer u wordt gevraagd om gegevens te analyseren, alternatieven te ontwikkelen, uw aanbevelingen te doen en te verdedigen en uit te voeren. We slagen in dit doel door niet alleen casestudy's te gebruiken, maar ook buitengewone internationale faculteitsleden te hebben, die onze cursussen verrijken met praktijkervaring die je beter voorbereidt op de praktijk van het bedrijfsleven dan een op lezingen gebaseerd programma ooit zou kunnen.

We weven bedrijfsbezoeken, gastdocenten en sprekers uit de branche of het vakgebied tijdens ons cursusaanbod. Bovendien bevat elke cursus de koppeling van een leiderschaps-, ethische en ondernemende component waarmee kandidaten concepten kunnen omzetten in beslissingen, kennis in actie en ideeën in verandering die de mogelijkheid bieden om wat je in de klas hebt geleerd toe te passen op het echte leven. In elke klas stellen we u open voor hoe de zakenwereld echt werkt, dragen we bij aan uw professionele uitstraling en gedrag.

Ons uitgebreide curriculum wordt verder ondersteund door de nadruk te leggen op praktische vaardigheden zoals presentatie en spreken in het openbaar, culturele gevoeligheid en teamwerk. Na het afstuderen met onze internationaal erkende graad onze studenten; beheer een breed scala aan internationale managementconcepten, denk strategisch, begrijp de kunst van motivatie en heb de mogelijkheid om onafhankelijke bedrijfsanalyses uit te voeren en oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen te formuleren.

We verwelkomen je graag om onze website http: /ssm.swiss te bekijken, omdat we ervan overtuigd zijn dat je zult merken dat een SSM-graad je een unieke en waardevolle kans op onderwijs biedt om je te helpen je hoogste ambities te bereiken.

Locaties

Rome

Swiss School of Management, Rome

Address
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 Rome, Lazio, Italië
Telefoonnr.
+39 338 778 44 37

Accreditaties