Rome Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Managementopleiding en excellentieonderzoek

De Rome Business School is een in Rome, Italië gevestigd, Institute of Excellence gewijd aan managementopleiding en onderzoek, dat internationaal actief is, met alumni afkomstig uit meer dan 140 landen wereldwijd. Het beoogt bij te dragen aan het dichten van de kloof tussen de academische wereld en de beroepswereld door managementopleidingen te geven die zijn ontworpen om de kennis over te dragen die nodig is om professionele carrières of zakelijke activiteiten te starten of te laten groeien. De missie van de Rome Business School is om ondernemers, managers en professionals te helpen hun volledige competentiepotentieel te bereiken en hun ethische benadering van zowel zaken als werk te verbeteren, waardoor ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een economische mensheid en van een meer welvarende en eerlijke samenleving, waarin de centrale rol van het individu wordt erkend en gewaardeerd. De lezingen van de Rome Business School kunnen flexibel worden bijgewoond, hetzij op de campus in Rome, hetzij vanaf de locatie van uw keuze via de nieuwste generatie afstandsonderwijs.

CULTURELE EN PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Gevestigd in Rome, maar actief in heel Italië en internationaal, biedt de Rome Business School afgestudeerden, professionals en ondernemers de kans om hun competenties in managementdisciplines te ontwikkelen op basis van de beste internationale normen, waardoor ze concurrerend worden in de functie, professionele en ondernemersmarkten.

GECERTIFICEERDE KWALITEIT

Alle Rome Business School heeft de ISO 9001: 2008-certificering behaald, die de hoogste kwaliteitsnormen voor onze trainingsactiviteiten erkent. De ISO 9001: 2008 accreditatie erkent dat onze organisatie de kwaliteitssystemen implementeert die de basis vormen voor uitstekende klanttevredenheid, motivatie van het personeel en voortdurende verbetering. De cursussen bieden de hoogste niveaus van onderwijskwaliteit en een zorgvuldige zorg voor de behoeften van de deelnemers. De persoonlijke assistentie van deskundige docenten, de rijkdom aan leermaterialen en de nauwgezette controle van de leervoortgang zorgen voor de maximale effectiviteit van de trainingen.

ACCREDITATIE

Thee Rome Business School is erkend door het MIUR (Italiaans ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek) als een onderzoekscentrum en is opgenomen in het National Research Registry met de code 61598 en het is wettelijk erkend en geautoriseerd door de Italiaanse Republiek en Kamer van koophandel. De Rome Business School is officieel geregistreerd als een deelnemersorganisatie van het directoraat-generaal Onderwijs en cultuur en het Uitvoerend Agentschap Onderwijs, audiovisuele media en cultuur van de Europese Commissie, met de Participant Identification Code (PIC) n. 937.625.960.

MISSIE

Rome Business School missie van Rome Business School is om ondernemers, managers en professionals op te leiden tot een niveau van uitmuntendheid in hun competentie en hun ethische benadering van zaken en werk, in staat om een rol te spelen in de ontwikkeling van een economische mensheid en een welvarendere samenleving , eerlijk en respectvol voor de centrale rol van het individu.

INTERNATIONAAL PERSPECTIEF

Rome Business School is een internationale instelling die al studenten uit meer dan 140 landen heeft gehost. Bovendien is de Rome Business School er trots op gebruik te maken van een internationale faculteit van primair niveau, een uitdrukking en drager van de meest moderne kennis over management en ondernemerschap. Rome Business School heeft universitaire docenten, bedrijfstrainers, consultants, managers en ondernemers gekozen vanwege hun bewezen ervaring en vaardigheden. De faculteit heeft een sterke multiculturele neiging, met vertegenwoordigers van verschillende achtergronden en nationaliteiten. Het zal je synergetisch een patrimonium van kennis bezorgen voor je persoonlijke ontwikkeling. Onze geselecteerde vernieuwde en zeer competente formators worden altijd beoordeeld en beoordeeld door studenten, dankzij ons kwaliteitsborgingssysteem. Rome Business School ontwikkelt een internationaal didactisch en bedrijfsnetwerk, dankzij verschillende partnerschappen met business schools, universiteiten en bedrijven.

WAAROM WIJ

Een uitstekend trainingsaanbod, ontwikkeld door de zorgvuldige analyse van de beste internationale ervaringen, om u een concurrentievoordeel in de markt te garanderen.

Een modern trainingsaanbod: we bieden cursussen over de meest geavanceerde managementtrends en -technieken, zoals intercultureel management en bedrijfsgericht gebruik van sociale media.

Hooggekwalificeerde leraren: alle leraren van de Rome Business School zijn universitaire docenten, trainers en managers die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun bewezen professionaliteit en ervaring, in staat om zowel een goed gedefinieerd conceptueel kader als waardevolle verwijzingen naar concrete professionele praktijken aan de studenten over te dragen.

Carrièreservice: een reeks gepersonaliseerde services die zijn ontworpen om onze studenten te helpen toegang te krijgen tot of zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt (stagemogelijkheden, een CV-beoordeling, opname in onze database, ondersteuning voor sollicitatiegesprekbeheer, netwerken met bedrijven, managers en professionals).

Alumni-netwerk en community: deelnemers aan onze cursussen hebben toegang tot het Rome Business School Alumni Network, een netwerk waarmee ze in contact kunnen blijven met alle alumni en docenten, ervaringen kunnen uitwisselen en projecten en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling kunnen delen.

Een klantenkaart waarmee u punten kunt verzamelen en kortingen kunt krijgen op onze trainingen.

Unieke leerinhoud en studiemateriaal: alle Rome Business School opleidingen omvatten geavanceerde onderwijsinhoud, in overeenstemming met de beste internationale normen en voortdurend bijgewerkt op basis van de nieuwste culturele trends. Bij elke cursus ontvangen deelnemers ook een schat aan documentatie en suggesties voor mogelijke verdere diepgaande studies.

Een breed scala aan flexibele studiemethoden om aan alle vereisten te voldoen en het voor deelnemers mogelijk te maken om hun leerverplichtingen in evenwicht te brengen met hun persoonlijke en professionele verplichtingen. Masteropleidingen, specialisatiecursussen en een uitgebreide catalogus met korte cursussen die zijn ontworpen om aan al uw leerbehoeften te voldoen. Cursussen kunnen op de campus, op afstand en in eigen huis worden gevolgd.

Een toegepaste lesmethode: alle cursussen omvatten oefeningen en praktijkvoorbeelden, die het onderwijs verder uitwerken en het echt waardevol maken voor de arbeidsmarkt.

LEREN OPTIES

De cursussen van de Rome Business School worden in het Engels gegeven en kunnen op basis van voorkeur op de campus of online worden gevolgd met de volgende opties:

Taal van instructie

Italiaans

Full time

Lezingen worden gehouden van maandag tot donderdag.

uitvoerend

Lezingen worden de hele dag op zaterdag gehouden.

professioneel

Lezingen worden gehouden op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 20.30 uur

Afstand leren

Voor deze optie heeft de Rome Business School een geavanceerd online platform, waarmee u lezingen kunt volgen met volledige video en audio, in realtime in audio en video kunt communiceren met de docent en de andere deelnemers en kunt samenwerken en delen documentatie

In House kunnen de cursussen ook intern worden gevolgd - rechtstreeks bij uw bedrijf, bureau, organisatie of professionele hoofdkantoor -.

Locaties

Italië online

Address
Italië online, Italië