Lees de Officiële Beschrijving

Een school die bestaat uit mensen.

RM Istituto Moda e Design Milano heeft de nummers om een ​​zeer opvallende opleiding aan te bieden: het heeft ervaring in de onderwijssector, financiële en organisatorische kracht, gevoeligheid voor de marktvraag, het vermogen om vernieuwende ideeën te genereren over hoe te betalen voor onderwijs en werk, ideeën en zaken, creativiteit en duurzaamheid. Maar bovenal heeft hij de juiste mensen om het te doen.

De school die nu bestaat.

Degene waarin je je voorbereidt op uitdagingen die je nog niet kent. Degene waarin je jezelf tot het uiterste zult testen en je zult leren spelen op de bank met het gevoel van limiet. Degene waarin je je taal spreekt, en ook anderen 13. Degene van waaruit je nooit zou willen vertrekken.

RM Istituto Moda e Design Milano

Een nieuwe mode- en ontwerpschool in Milaan? Ja, en zijn naam is RM Istituto Moda e Design Milano . Een school met een niet-traditionele geest en methode. Een school die is ontworpen voor diegenen die de toekomst recht in de ogen willen kijken. En bovenal een school die een formidabel team van leraren om zich heen heeft verzameld, in veel gevallen prominente namen van de internationale scène van stijl en design.

Aan de start staan ​​de driejarige cursussen Productdesign, Visual Design en Fashion Design, in het Italiaans en Engels en een reeks Masters om van de protagonisten te leren.

De kracht van een netwerk zonder grenzen

Raffles Milano gaat het internationale netwerk van Raffles Group versterken, meer dan vijfentwintig jaar geleden opgericht in Singapore en nu booming, met 26 hogescholen in veertien landen.

De keuze om Milaan in de naam op te nemen, weerspiegelt de spanning van uitmuntendheid en diepe affiniteit met een stad die al lang wordt erkend als een kapitaal van de projectcultuur in de wereld.

Een school die meer geeft

De trainingsmethode van RM Milan is geïnspireerd op die van de 'Renaissance-workshop' en heeft als doel het kompas te krijgen over de effectiviteit van werken aan echte projecten voor echte klanten.

Leraren en studenten zijn direct betrokken bij een relatie zonder scheidingsmuren. Dialoog, het zoeken naar nieuwe wegen en het vertrouwen van de meester / leerling vormen de basis van een individueel groeipad en een team dat de toekomst traint. Dat wil zeggen, dat bereidt het voor om het te leven als een natuurlijke evolutie van het heden. Studenten meten de smaak en dromen van morgen.

Een school die al een baan is

RM is de school die er niet was, maar die bedrijven al heel lang vragen, sterk op het gebied van niet minder doen dan kennis.

De projecten hebben een doel, een context, een voorraad hulpbronnen, een schat aan eerdere ervaringen, een reeks redenen om geboren te worden en natuurlijk een reeks muren die moeten worden doorbroken. Dit is wat de studenten bij elke stap ademen.

De wereld van werk ligt aan de basis van de educatieve paden. In de driejarige cursussen leren studenten door te doen, met de maximale verbinding tussen theorie en praktijk, tussen idee en uitvoering. In de master ontmoeten de studenten de protagonisten van de markt in de klas en hebben ze de mogelijkheid om met hen samen te werken.

Opleidingen te volgen in:
Italiaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Tien professionals van internationale fotografie in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren v ... [+]

Tien buitengewone maanden. Tien professionals van internationale fotografie in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

Fotografeermiddelen het voorstellen van een wereld model nuttig en interessant, het vertellen van de werkelijkheid helpt ons om het te houden. De fotograaf is niet langer een baan voor ambachtslieden. Digitale technologie leidt hem naar "shake off" de technische obsessie ten gunste van een steeds meer verbonden logica om te kunnen zien, om te weten hoe te interpreteren en te kunnen vertellen.

professionele Mogelijkheden

De fotograaf moet een actieve performer, effectief en bewust van de hedendaagse wereld. En zo de lessen zijn gebouwd op permanent-update logica. De vaardigheid, ervaring en het vermogen om de patronen van leraren te doorbreken betrokken zorgen voor een high profile training. Aan het eind van die studenten de mogelijkheid om professionele posities in de wereld van de beeldende productie zowel nationaal als internationaal te vinden in verschillende gebieden van de communicatie en het imago, van stilstaande en bewegende naar verhalen, van reclame tot zakelijke omgevingen.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau leraren voor de klas, één per maand. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan ... [+]

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau leraren voor de klas, één per maand. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

Creativiteit is om te ervaren door de kennis en de ontwikkeling van de traditie. Op zijn beurt, de traditie, gefilterd door een eigentijdse gevoeligheid en het maken van het gebruik van nieuwe technologieën, veranderingen in de nieuwe. De mode-systeem werkt als een weerspiegeling van de hedendaagse en het anticiperen op de toekomst, maar ook als een droom, als emotie. Het is altijd de emotie motor principe van de creatieve daad.

professionele Mogelijkheden

De Master is ontworpen om zich te houden aan de werkende werkelijkheid dankzij de mogelijkheid van vergelijking en leren in direct contact met de cijfers die een centrale rol in bedrijven spelen. De cursus beoogt te ontwikkelen in de studenten de kracht van ideeën als een kracht genererende producten, die verder gaat dan de mode creativiteit. Dit is een geavanceerde opleiding die ons in contact met alle aspecten van het project, van gedachte naar realisatie van de presentatie aan de communicatie. Aan het einde van de cursus zijn de deelnemers klaar om effectief te integreren in bedrijven.... [-]

Italië Milaan
Februari 2020
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau leraren voor de klas, één per maand. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan ... [+]

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau leraren voor de klas, één per maand. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

Mode is het onderwijs in schoonheid, het vermogen om gedachten en emoties, de meest directe uiting van de hedendaagse drukken. Kleuren, vormen en materialen in perfecte harmonie. Het is de meest levendige kunstvormen, die leeft van de mensen in het echte leven. Net als in een geweldige combinatie, de enscenering is van cruciaal belang in het spel van de verleiding, maar de partij kan niet staan ​​voor het geheel. Om te kunnen terug te winnen een steeds benadrukt consument en waarschijnlijk in de war, moet u om terug te keren naar de stof via een grondige technische opleiding.... [-]

Italië Milaan
Februari 2020
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau agentschappen in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonis ... [+]

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau agentschappen in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

De monoliet is aan het afbrokkelen. De reclame is op zoek naar nieuwe manieren om mensen te bereiken, die meer gericht zijn en voorbereid dan in het verleden. Ooit waren er veel geld en weinig middelen. Vandaag is het precies het tegenovergestelde, en het massieve blok van regels en methoden van het verleden om snel naar een advertentie die vloeibaar maakt om te passen in alle fronten ter beschikking gesteld door technologie.

professionele Mogelijkheden ... [-]
Italië Milaan
Februari 2020
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Tien internationale ontwerpers in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagoniste ... [+]

Tien buitengewone maanden. Tien internationale ontwerpers in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

Omdat design projecten die lijken te alle referenties hebben, niet de test van de markt te gaan? Er is het recept voor succes? Het antwoord is: er zijn geen recepten. Er zijn talent, energie, de ernst van het project. Er is het begrip van de complexiteit van de wereld, en de mogelijkheid om zelf te modelleren op. Er vasthoudendheid, analyse en leren.

professionele Mogelijkheden

De Master is ontworpen om de overdracht studenten een "methodologische toolbox" gereedschappen en vaardigheden die hen in de gelegenheid stelt om effectief producten te ontwerpen in een zeer breed scala van industriële sectoren.... [-]

Italië Milaan
Februari 2020
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Tien buitengewone maanden. Tien grote klas studies, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles ... [+]

Tien buitengewone maanden. Tien grote klas studies, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht. Waarom?

Als de wereld een geografie van communicerende vaten, welke hulpmiddelen we moeten ervoor zorgen dat berichten niet verloren gaan op de weg? De Visual Design is de discipline van de mensen die het ontwerp van grote stromen van informatie en inhoud. Elk teken, gevolgd door een reactie. Bij elke stap, naar aanleiding van een uitwisseling. Het belangrijkste is constructief, eerlijk en interessant te zijn.

professionele Mogelijkheden

De visuele ontwerpers zijn werkzaam in de sectoren waarin de bedrijven betrekking hebben op een publiek, als redactie, product bedrijven, startups. En natuurlijk de industrie van ontwerp en communicatie, freelance, of in de melkweg van de studies en lokale instanties en internationale grafisch ontwerp, branding, reclame, digitale en service design. Van de interface van een ATM om televisie thema's, van verpakkingen van koekjes voor snelheidsovertredingen boetes, van de kranten die we lezen in de evenementen waaraan we deelnemen, om sokken we dragen, de wereld is een grote mijn project kansen.... [-]

Italië Milaan
November 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

RM istituto moda e design

Location address
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardije, 20124 IT
Social Media