Lees de Officiële Beschrijving

Quasar Ontwerp Universiteit

Over ons

Quasar Ontwerp Universiteit werd geboren in Rome in 1987, dankzij een groep van professionals en universitaire docenten, als een onderzoek en opleiding structuur gericht op de studie en de planning van het milieu, producten en nieuwe vormen van communicatie.

ontwerp Universiteit

Vandaag, met meer dan vijfentwintig jaar ervaring, Quasar Ontwerp Universiteit gaat verder op haar missie als een volledig zelffinanciering en onafhankelijke private faciliteit. Het selecteert het onderwijzend personeel van gerenommeerde professionals en deskundigen. Het is de oorspronkelijke auteur van het onderwijs programma's die het van toepassing is op de training die voortdurend wordt bijgewerkt om in te spelen op de veranderende wereld van werk. Het heeft een toegewijde personeel te begeleiden en leiden van het werk van haar studenten.

Uitmuntendheid

Zij heeft haar basis in het centrum van Rome, die wordt geleverd met een efficiënte en up-to-date apparatuur, die studenten verwelkomt van over de hele wereld. De wens om altijd handhaven van de hoge kwaliteit van de opleiding is de concentratie van de activiteiten gestimuleerd in één centrum voor onderwijs en ontwikkeling die de cultuur van het ontwerp integreert in zijn verschillende uitingen.

Culturele en onderzoeksactiviteiten

Naast haar voornaamste educatieve activiteiten, Quasar Ontwerp Universiteit lijnen van een lopende werkzaamheden van cultureel onderzoek en promotie gericht op de bewustmaking van het publiek van multidisciplinaire thema's. Het bevorderen van de Italiaanse cultuur en "Made in Italy" in het buitenland, die deelnemen aan nationale en internationale design competities, het organiseren van tentoonstellingen, conferenties en workshops, en publiceren; meer dan driehonderd gebeurtenissen hebben Quasar Ontwerp Universiteit hadden als hun hoofdpersoon sinds 1987 en hebben bijgedragen aan de verspreiding van kennis en het bewustzijn over de thema's van de echte en de virtuele omgeving. Slechts bij wijze van voorbeeld, herinneren we de publicaties over stedelijke ruimte Alberate een Roma en Lessico Cittadino; de voorlopige projecten voor eco-duurzame huisvesting gemaakt in full-scale prototypes La Casa New Age en La Casa Armonica, helemaal tot aan QOS - Quasar Outer Space, een multidisciplinaire cyclus van lezingen, een periodieke vergadering die voor het publiek toegankelijk is, maar ook een integraal onderdeel van de opleiding, die ziet als haar protagonisten belangrijkste kunstenaars en visionaire ontdekkingsreizigers van wat er achter de hedendaagse. Professionals, kunstenaars en ondernemers uit de sector worden uitgenodigd om bij te dragen aan de opleiding van studenten, zowel door middel van bijdragen in de klas en de deelnemende met studenten en docenten in het aantal bezoeken of belangrijke gebeurtenissen.

Operating velden

Binnen het macro-sphere "design en visuele communicatie", onderzoek en opleiding gericht op de volgende gebieden: interieur en tuinontwerp; herstructurering en renovatie van gebouwen; product, meubilair en een tentoonstellingsruimte ontwerp; reclame, uitgeverij en multimedia graphics; digitale fotografie en videomaking; web & interaction design; 3D computer graphics, visuele effecten en animatie; yacht design.

Soorten natuurlijk

Training wordt uitgevoerd in de programma's van verschillende intensiteit en duur worden uitgevoerd:

Bachelor's Degree (3 jaar) Beroepskwalificatie (15 maanden) Academic Master (12 maanden) Open (van verschillende duur)

kwalificaties uitgegeven

Quasar Ontwerp Universiteit is al meer dan twintig jaar als een officieel erkende faciliteit voor de beroepsopleiding. De kwalificaties en specialisaties uitgereikt aan het eind van de driejarige en professionele opleidingen zijn rechtsgeldig het oog op werk. Daarnaast is de cursus kan de overname van de universitaire studiepunten (ECTS) in overeenstemming met de educatieve regelgeving van de ontvangende instellingen in Italië en in het buitenland.

Certificaten

De Bachelor's Degree Cursussen academische graad vrijgeven academische diploma Level I. De Professional Kwalificatie cursussen los Professional Qualification Certificate in Europa.

De Academische Masters release van Master Diploma Level I.

sponsors

De Orde van het Landschap Planning Architects en natuurbeschermers van Rome en de provincie van de Orde van Architecten van Rome en de provincie, in aanvulling op culturele activiteiten, sponsort al de Masters: zeer gespecialiseerde cursussen lopen voor Quasar Ontwerp Universiteit door vooraanstaande experts op verschillende gebieden. Chaos Group Aanbevolen Center De makers van V-Ray, de bekende rendering software, raden Quasar Ontwerp Universiteit als een training centre of excellence.

leiding

wijze van begeleiding Quasar Ontwerp Universiteit 's heeft als het doel wijzen de leerlingen naar het kiezen van de meest geschikte opleiding voor de ontwikkeling van hun individuele vaardigheden. Dit wordt bereikt door een persoonlijke vergadering waarin de grootst mogelijke aandacht besteed aan de houding van de kandidaten. De Quasar Orienta dagen - die plaatsvinden gedurende het hele jaar - te betrekken deelnemers aan het stimuleren van creatieve workshops en bieden een gedetailleerd beeld van de opleidingen beschikbaar. Met de Schools Project Quasar Ontwerp Universiteit heeft een aanwezigheid in middelbare scholen met speciale begeleiding dagen. Door haar deelname aan internationale begeleiding tentoonstellingen, iedereen heeft de mogelijkheid om zich bewust van de kwaliteit van een opleiding op Quasar Ontwerp Universiteit.

faciliteiten

Elk jaar interessante versoepelingen zijn gereserveerd voor degenen die cursussen die Quasar Ontwerp Universiteit van plan te bevorderen kiezen, aangezien ze van bijzonder belang voor de toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, of omdat ze vormen veelbelovende professionele niches op het gebied van de nieuwe media, snel- te zijn groeiende, maar nog steeds niet algemeen bekend bij het grote publiek. Dankzij overeenkomsten met publieke en particuliere instanties en bedrijven, kunnen studenten aan Quasar Ontwerp Universiteit profiteren van speciale faciliteiten.

Graduate carrières

De toch al groot aantal afgestudeerden van Quasar Ontwerp Universiteit met wie contact wordt onderhouden vormt een netwerk niet alleen nationaal, maar in veel landen van de wereld. Een aantal oud-studenten hebben aanzienlijke successen die de geldigheid van de Quasar methode bevestigt volbracht. Het Instituut verwelkomt ze vaak terug naar hun ervaring met hun jongere collega's die nog trainen, ze te laten zien van hun werk en het verstrekken van interessante case studies te delen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Master

Quasar Design University in Rome

De Master zal de studenten: Competentie in 3DRhino en 3D Orca software en reltive Plug-ins (3D Studio Max, realflow, V-Ray en Phoenix) Goede kennis van interieur en exter ... [+]

Master in Yacht Design

De Master zal de studenten: Competentie in 3DRhino en 3D Orca software en reltive Plug-ins (3D Studio Max, realflow, V-Ray en Phoenix) Goede kennis van interieur en exterieur design en styling algemeen begrip van structurele problemen en bouwmaterialen en verwerken Basis van Hydrodinamics en Hydrostatische.

Onderwijsdoelstellingen

Het ontwerp van een jacht volledig ontwikkeld door de studenten is het het belangrijkste doel en de uniquess van onze Meester.

Vakken

Ontwerp: typolgies van motor- en zeiljachten, productie jachten, aangepaste jachten Hydrodinamics: basisbegrippen 3D Computer Aided Design (CAD): Rhino 3D-software, V-Ray, 3D Studio Max, Real Flow en Phoenix software 3D-ontwerp van de scheepsromp en de Kuip: Orca 3D marine achitecture software, intact hydrostatische en stabiliteit basisbegrippen gebruik te maken van Orca 3D ... [-]
Italië Rome
January 2020
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Quasar Design University in Rome

De Master in Virtual Architecture, die loopt al sinds 1999 en wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de methodes en software die het best beantwoorden aan de behoeften ... [+]

Master in Virtual Architecture

De Master in Virtual Architecture, die loopt al sinds 1999 en wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de methodes en software die het best beantwoorden aan de behoeften van de visualisatie en verificatie, bereidt ondernemers in de architectonische veld (architecten, ontwerpers, ingenieurs, landmeters en aanverwante specialisten ) om projecten te visualiseren in 3D graphics, de uitwerking van de meest geschikte wijze van uitvoering voor elk type project en met behulp van CAD 2D en 3D programma's en post-productie en animatietechnieken. Het eindproduct is bijzonder verfijnd en, afhankelijk van de bedoeling, realiseert een totale photorealism.

Ruimte en materialen ontvouwen en belichamen de architectonische idee. Licht wordt het essentiële synthese materialen aangepast en uitgewisseld, de virtuele een krachtig hulpmiddel voor zuivere experimenten. De ontwerper verbeeldt en controleert, analyseert en verkent, identificeert met en meet de geldigheid van hun ideeën, voorzag de realisatie ervan. De uitkomst vormt de meest geavanceerde manier van statische en dynamische communicatie van het project met behulp van de meest up-to-date computer graphics technologieën.... [-]

Italië Rome
March 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Quasar Design University in Rome

Het doel van deze cursus is om studenten een professionele kennis van de film- en televisie 3D gebieden op te geven door middel van het aanleren van technieken die worden ... [+]

Master in hypergraphics

Het doel van deze cursus is om studenten een professionele kennis van de film- en televisie 3D gebieden op te geven door middel van het aanleren van technieken die worden gebruikt in grote producties aanwezig in Italië en in het buitenland.

De leraar personeel wordt gemaakt door high profile professionals met ervaring in de nationale en internationale film- en tv-gebied. Lessen en workshops vinden plaats tijdens het maken van het verhaal tot aan de afwerking van het project in al zijn details, het bereiken van de realisatie van een commerciële of van een tv-opening sequentie of van een animatie en een Demoreel of Showreel inclusief de oefeningen die tijdens het jaar. De lessen vinden plaats op hetzelfde moment met praktische workshops met de constante aanwezigheid van leraren die zullen volgen en leiden studenten, ook het ver via een on-line begeleiding, in de creatie van elke stap, tot aan de productie van een volledige bioscoop of televisie projecten. Bedrijven van de productie, animatie, postproductie en digitale visuele effecten, in de loop van het jaar, zal gastheer van studenten voor curriculaire fasen, om de educatieve waarde van de cursus.... [-]

Italië Rome
March 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Quasar Design University in Rome

Door middel van lessen en workshops zullen de studenten leidt vanaf het begin concept tot het prototype, de ontwikkeling van het ontwerp modellen in verschillende digital ... [+]

meester in het ontwerpen van producten

Door middel van lessen en workshops zullen de studenten leidt vanaf het begin concept tot het prototype, de ontwikkeling van het ontwerp modellen in verschillende digitale weergaven, het analyseren van het gebruik van Nurbs en Mesh modeling software. Tijdens het werken, zullen ze omgaan met methoden en technieken van Rapid Prototyping. De laatste workshop, door middel van de realisatie van de verschillende ontwerpthema's, zal toelaten om het ontwerpproces te stellen van de Industriële vormgeving, van de Onafhankelijke ontwerp en van de Interactive design.

De belangrijkste velden die de inhoud van de verschillende modules behoren zijn:

Marketing; Vertegenwoordiging / Modeling / Rapid prototyping; Technologieën of Materials for Design; Workshops. ... [-]
Italië Rome
March 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale