Pixel

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pixel een internationaal onderwijs-en opleidingsinstituut met een specifieke expertise op het gebied van de Europese samenwerking en projectmanagement.

Pixel is opgericht in Florence (Italië) in januari 1999 en heeft dus 14 jaar ervaring in de volgende gebieden: - organisatie van het internationale onderwijs-en opleidingsinitiatieven - Direct indiening en het beheer van Europese projecten - Organisatie van internationale evenementen en congressen op het gebied van onderwijs - organisatie van het internationale studiebezoeken, mobiliteit en uitwisseling Sinds 1999 Pixel organiseert en leveren internationale bijscholing cursussen over verschillende onderwerpen zoals: de Europese samenwerking, nieuwe technologie voor het onderwijs, innovatieve educatieve methoden, het leren van talen enz. Sommige van deze cursussen zijn geleverd in meer dan 30 edities tot nu toe. Een gemiddelde van 300 deelnemers uit heel Europa, wonen Pixel internationale cursussen per jaar. De internationale cursussen georganiseerd worden gericht aan: leerkrachten op school, hoofd van scholen, universitaire docenten, opleiders, onderzoekers, deurwaarders, beheerders van onderwijs-en opleidingsorganisaties, enz. Sinds 2011 Pixel organiseert ook de internationale Meester op de Europese Project Planning and Management.

Bij Europees niveau, Pixel heeft samenwerkingsverbanden en partnerschappen met meer dan 500 instellingen samenwerken met Pixel in de organisatie en het beheer van haar activiteiten ontwikkeld. Europese partners pixel zijn: ministeries, universiteiten, scholen, regio's, provincies, gemeenten, opleidingscentra, onderzoekscentra, culturele instellingen, scholen, ziekenhuizen, enz. in meer dan 30 verschillende Europese landen.

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in European project planning en het beheer

Campus Voltijd 5 maanden October 2019 Italië Florence

Het doel van de Master is om de deelnemers te voorzien van de vaardigheden om succesvol samen te werken op het gebied van de Europese samenwerking, door het gebruik van financiële middelen in onderwijs, opleiding, cultuur, onderzoek, ontwikkeling en externe samenwerking ter beschikking gesteld door de Europese Comissie. [+]

International Master in Europees Project Planning and Management Methoden en Technieken voor de planning en het beheer Het doel van de Master is om te voorzien de deelnemers met de vaardigheden om succesvol samen te werken op het gebied van de Europese samenwerking, door het gebruik van financiële middelen in het onderwijs, opleiding, cultuur, onderzoek, ontwikkeling en externe samenwerking ter beschikking gesteld door de Europese Comissie. De doelgroep van de Master zijn afgestudeerden in elke discipline. De pre-vereisten zijn: universitaire graad en een goede kennis van het Engels. Het programma van de Master cursus is georganiseerd in twee modules: - Europees Project Planning - Europees Project Management Voor de organisatie van de International Master, Pixel werkt samen met een aantal Europese partners, die ook zeer ervaren zijn in de Europese samenwerking en die bereid zijn om een te bieden stage voor alle deelnemers aan de Meester. De drie maanden stage is een integraal onderdeel van de Meester. Het wordt georganiseerd met inachtneming van de profiel behoeften en verwachtingen van elke deelnemer en elke ontvangende organisatie, teneinde de stage ervaring zeer gunstig voor allebei. Er zijn 7 goede redenen waarom deze master moet worden gekozen: - De praktische focus van de inhoud van de training - De vaardigheden, ervaring en expertise van de internationale docenten. - De vaardigheden, ervaring en expertise van de promotor van de Meester. - De praktische projectplanning en management activiteiten georganiseerd in kader van de masteropleiding. - De internationale Stage met de rol van assistent-Europese Project Manager... [-]