Politecnico di Milano

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Politecnico di Milano is altijd gebaseerd geweest op de kwaliteit en innovatie in onderwijs en onderzoek, wat resulteert in een vruchtbare relatie met de economische en productie werelden door middel van experimenteel onderzoek en de overdracht van technologie.

Wetenschappelijk onderzoek

Politecnico di Milano Onderscheidt zich van zijn sterke inzet voor Researchis, vooral op het gebied van energie, vervoer, planning, management, architectuur, ontwerp, wiskunde, natuurwetenschappen en toegepaste wetenschappen, ICT, milieu en cultureel erfgoed.

Onderzoek is een belangrijk element voor de vergelijking en de concurrentie tussen de beste universitaire instellingen op een internationale basis, omdat geavanceerde en innovatieve trainingsprogramma's worden bedacht, het creëren van een plek waar de universiteit en de wereld van het bedrijfsleven te voldoen, waardoor een sterke bijdrage aan innovatie en de transformatie van de samenleving.

In Europa, Politecnico di Milano Neemt deel aan veel onderzoeks- en opleidingsprojecten met de beste gekwalificeerde Europese universiteiten, evenals uit te breiden naar andere landen: van Noord-Amerika naar Zuid-Oost Azië. De universiteit maakt deel uit van IDEA League, Een strategische alliantie tussen vijf vooraanstaande Europese universiteiten van technologie die gericht is op het opleiden van een nieuwe generatie ingenieurs met extra curriculaire activiteiten voor geselecteerde, zeer getalenteerde studenten.

Campussen

Politecnico di Milano heeft zeven campussen in de steden van Milano (Leonardo en Bovisa campussen), Como, Lecco, Cremona, Mantova en Piacenza. Deze multi-gecentreerde structuur heet Politecnico Network. In Milaan, en de nabijgelegen steden vormen een van de grootste economische en culturele gebieden in Europa. Milaan zelf is wereldwijd bekend op het gebied van mode en design.

Welkom bij internationale studenten en sporten bij PoliMi

Verschillende sportfaciliteiten zijn beschikbaar op Politecnico di Milano En in andere centra verbonden met de universiteit. Studenten kunnen atletiek, voetbal, rugby, zwemmen, fitness, golf, volleybal, basketbal, voetbal, judo, omheining, klimmen, skiën etc.

Locaties

Milaan

Politecnico di Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 2399 2008

Como

Address
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardy, Italië

Lecco

Address
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardy, Italië

Cremona

Address
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardy, Italië

Piacenza

Address
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italië

Mantua

Address
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantua, Lombardy, Italië

Milaan

Address
Milano Bovisa Campus
Milaan, Lombardy, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MSc
Deze school biedt ook: