POLI.design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

POLI.design Werkt op het gebied van ontwerp als interface tussen universiteiten, bedrijven en professionele organisaties, instellingen en organen.

Het ontwikkelt opleidingen voor jonge afgestudeerden en professionals, alsmede opleidingsprogramma's voor bedrijven die nauw zijn gericht op innovatie. Het werkt vanuit het perspectief van internationalisering, partnerschappen van het doel met universiteiten, scholen, organisaties, instellingen, bedrijven en bedrijven op een geval per geval.

De hoeksteen van POLI.design ligt in de disciplines van het ontwerp en van de aanverwante beroepen. Deze dimensie van het ontwerp is breder en systematischer dan ooit; neemt het strategisch belang en contrasteert niet alleen met het product dimensie, maar ook de dimensie van de communicatie, diensten, plaatsen, mode, en evenementen.

Het is een flexibele structuur die is gebaseerd op de diepe reservoir van de interne vaardigheden op de Politecnico di Milano. Het zet geavanceerde onderwijs en onderzoek methoden om de test, consolideert en anticipeert op de professionele vaardigheden die nodig zijn om aan te passen aan de nieuwe eisen van een samenleving een radicale transformatie ondergaan, en brengt het aanbod van opleiding en onderzoek in een universitaire context ontwikkeld in overeenstemming met de eis voor innovatie in de wereld van de productie en in de samenleving.

POLI.design, Opgericht door Politecnico di Milano, heeft toegang tot het diepreservoir van multidisciplinaire vaardigheden in de eerste en belangrijkste technische universiteit in Italië. Samen met de School of Design en het Department of Design vormt het het Design System van Politecnico di Milano, dat een pool is van middelen, vaardigheden, faciliteiten en laboratoria die tot de belangrijkste in de wereld behoren.

POLI.design is gevestigd in Milaan, Een universeel bekend en erkend internationaal centrum van uitmuntendheid voor ontwerp. De permanente structuren, culturele instellingen, beurzen en showrooms, uitgeverij industrie, scholen, displays, tentoonstellingen en evenementen die de stad te bieden heeft zijn talrijk en een bijdrage leveren aan het creëren van een cultureel levendige en dynamische klimaat dat professionele en trainingen kan verrijken, het verstrekken van een bredere ervaring van design in alle meest recente vormen, vanuit het oogpunt van innovatie.

Betrekkingen met de beroepsfeer worden onderschreven door de aanwezigheid van drie van de belangrijkste verenigingen van design professionals in het bestuur van POLI.design:

  • ADI Vereniging voor het Industrieel Ontwerp
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP Italiaanse Vereniging van Visuele Communicatie Design
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Yacht Design

Campus Voltijd 1 jaar February 2018 Italië Milaan

De Politecnico di Milano Design School biedt gezamenlijk deze Specialiserende Master aan met POLI.design, opgericht door Politecnico di Milano. Het programma is opgericht om te voldoen aan de sterke vraag naar training in het plezier-cratf segment. Markt van het jacht vereist professionals met gespecialiseerde post-universitaire opleiding. [+]

De Politecnico di Milano Design School biedt gezamenlijk deze Specialiserende Master aan met POLI.design, opgericht door Politecnico di Milano. Het programma is opgericht om te voldoen aan de sterke vraag naar training in het plezier-cratf segment. Markt van het jacht vereist professionals met gespecialiseerde post-universitaire opleiding.

De Speculerende Master in Jachtontwerp van de Politecnico di Milano verzamelt en consolideert kansen en middelen die door de universiteit zijn ontwikkeld, met name wat betreft vaardigheden op het gebied van industrieel ontwerp, vloeistofdynamiek, mechanica, materiaalkunde; Aan de andere kant maakt het gebruik van bronnen, ervaring en expertise op een aantal andere Italiaanse universiteiten, zoals: Universiteit "Federico II" van Napels, Universiteit van Catania en Universiteit van Chieti.... [-]


Meester In Kleur Design & Technologie

Campus Voltijd 1 jaar April 2018 Italië Milaan

[+]

De Voorbeelden van dergelijke productie-gebieden zijn industrieel product ontwerpen, interieurarchitectuur, communicatie, mode, entertainment en stedenbouw. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan het analyseren en samenvatten van het gebruik, controle, ideevorming, organisatie en planning door het gebruik van kleur. Derhalve wordt de kleur niet behandeld als een eenvoudige eigenschap van voorwerpen of oppervlakken, maar als expressiemiddel en design onderliggende perceptie en interactie met de werkelijkheid.

De Gespecialiseerd Master bestaat uit twee fasen. De theorie en de techniek op basis van fase is bedoeld om studenten op te leiden in de technische aspecten van de meet- en regeltechniek, digitale reproductie en vergelijking met betrekking tot disciplines zoals natuurkunde, optica, colorimetrie, chemie, psychologie en perceptie. ... [-]


Ontwerp Van Meester In Dienst

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Italië Milaan

De Specializing Master in Service Design is speciaal ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar professionals die specifiek in staat zijn om de complexiteit van het ontwerpen van een dienst aan te kunnen. Om dit doel te bereiken, integreert het specialiserend masterprogramma algemene theorie met methodologie en hands-on ervaring gericht op het creëren van systemische, complexe oplossingen die materiële en immateriële componenten mengen. [+]

De hedendaagse samenleving is in het laatste decennium veel veranderd, vergezeld van een substantiële technologische empowerment en belangrijke maatschappelijke en economische transformaties.

Tijdens ons dagelijks leven komen we steeds meer in contact met een enorme verscheidenheid aan diensten die aan verschillende gebruikers en contexten worden geleverd, waarbij verschillende soorten innovatie op vele gebieden betrokken zijn: mobiliteit, gezondheid, financiën, verzekering, toerisme, gastvrijheid en onderwijs, gewoon om weinigen noemen. Deze ervaringen en prestaties moeten worden ontworpen om waarde te creëren voor burgers, bedrijven, non-profitorganisaties, overheden en overheden.... [-]


Contact
Bezoekadres
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, 20158 IT
Social Media