POLI.design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

POLI.design Werkt op het gebied van ontwerp als interface tussen universiteiten, bedrijven en professionele organisaties, instellingen en organen.

Het ontwikkelt opleidingen voor jonge afgestudeerden en professionals, alsmede opleidingsprogramma's voor bedrijven die nauw zijn gericht op innovatie. Het werkt vanuit het perspectief van internationalisering, partnerschappen van het doel met universiteiten, scholen, organisaties, instellingen, bedrijven en bedrijven op een geval per geval.

De hoeksteen van POLI.design ligt in de disciplines van het ontwerp en van de aanverwante beroepen. Deze dimensie van het ontwerp is breder en systematischer dan ooit; neemt het strategisch belang en contrasteert niet alleen met het product dimensie, maar ook de dimensie van de communicatie, diensten, plaatsen, mode, en evenementen.

Het is een flexibele structuur die is gebaseerd op de diepe reservoir van de interne vaardigheden op de Politecnico di Milano. Het zet geavanceerde onderwijs en onderzoek methoden om de test, consolideert en anticipeert op de professionele vaardigheden die nodig zijn om aan te passen aan de nieuwe eisen van een samenleving een radicale transformatie ondergaan, en brengt het aanbod van opleiding en onderzoek in een universitaire context ontwikkeld in overeenstemming met de eis voor innovatie in de wereld van de productie en in de samenleving.

POLI.design, Opgericht door Politecnico di Milano, heeft toegang tot het diepreservoir van multidisciplinaire vaardigheden in de eerste en belangrijkste technische universiteit in Italië. Samen met de School of Design en het Department of Design vormt het het Design System van Politecnico di Milano, dat een pool is van middelen, vaardigheden, faciliteiten en laboratoria die tot de belangrijkste in de wereld behoren.

POLI.design is gevestigd in Milaan, Een universeel bekend en erkend internationaal centrum van uitmuntendheid voor ontwerp. De permanente structuren, culturele instellingen, beurzen en showrooms, uitgeverij industrie, scholen, displays, tentoonstellingen en evenementen die de stad te bieden heeft zijn talrijk en een bijdrage leveren aan het creëren van een cultureel levendige en dynamische klimaat dat professionele en trainingen kan verrijken, het verstrekken van een bredere ervaring van design in alle meest recente vormen, vanuit het oogpunt van innovatie.

Betrekkingen met de beroepsfeer worden onderschreven door de aanwezigheid van drie van de belangrijkste verenigingen van design professionals in het bestuur van POLI.design:

  • ADI Vereniging voor het Industrieel Ontwerp
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP Italiaanse Vereniging van Visuele Communicatie Design
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Yacht Design

Campus Voltijd 1 jaar February 2018 Italië Milaan

De Politecnico di Milano Design School biedt gezamenlijk deze Specialiserende Master aan met POLI.design, opgericht door Politecnico di Milano. Het programma is opgericht om te voldoen aan de sterke vraag naar training in het plezier-cratf segment. Markt van het jacht vereist professionals met gespecialiseerde post-universitaire opleiding. [+]

De Politecnico di Milano Design School biedt gezamenlijk deze Specialiserende Master aan met POLI.design, opgericht door Politecnico di Milano. Het programma is opgericht om te voldoen aan de sterke vraag naar training in het plezier-cratf segment. Markt van het jacht vereist professionals met gespecialiseerde post-universitaire opleiding. De Speculerende Master in Jachtontwerp van de Politecnico di Milano verzamelt en consolideert kansen en middelen die door de universiteit zijn ontwikkeld, met name wat betreft vaardigheden op het gebied van industrieel ontwerp, vloeistofdynamiek, mechanica, materiaalkunde; Aan de andere kant maakt het gebruik van bronnen, ervaring en expertise op een aantal andere Italiaanse universiteiten, zoals: Universiteit "Federico II" van Napels, Universiteit van Catania en Universiteit van Chieti. Goals De Gespecialiseerd Master biedt de tools voor het beheer van het ontwerp en de bouw van zeil- en motorboten, van project korte tot vaststelling van algemene plannen, hydrostatische en hydrodynamische berekeningen, inrichting van interieurs, dek en boordapparatuur, boot systemen, de productie in de tuin en de controle van de uitvoerende fasen. Deelname aan de specialiserende master stelt de leerlingen in staat om de volgende trainingsdoelen te bereiken: ontwikkeling van de planning vaardigheden, in het bijzonder probleem vaststellen en probleemoplossende vaardigheden in het recreatiegebied botenmarkt; ontwikkeling van gespecialiseerde technische vaardigheden; overname van beginselen en procedures van de bouw methoden en technieken; ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot de productie organisatie en scheepswerf beheer; ontwikkeling van het vermogen om te werken in een groep en om zich te presenteren met gezag in de professionele wereld; het vermogen om... [-]

Meester In Kleur Design & Technologie

Campus Voltijd 1 jaar April 2018 Italië Milaan

[+]

De Voorbeelden van dergelijke productie-gebieden zijn industrieel product ontwerpen, interieurarchitectuur, communicatie, mode, entertainment en stedenbouw. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan het analyseren en samenvatten van het gebruik, controle, ideevorming, organisatie en planning door het gebruik van kleur. Derhalve wordt de kleur niet behandeld als een eenvoudige eigenschap van voorwerpen of oppervlakken, maar als expressiemiddel en design onderliggende perceptie en interactie met de werkelijkheid. De Gespecialiseerd Master bestaat uit twee fasen. De theorie en de techniek op basis van fase is bedoeld om studenten op te leiden in de technische aspecten van de meet- en regeltechniek, digitale reproductie en vergelijking met betrekking tot disciplines zoals natuurkunde, optica, colorimetrie, chemie, psychologie en perceptie. Professionele Outcomes De Gespecialiseerd Master is gericht op een innovatieve professionele figuur te produceren, op grote schaal in de vraag van de markt, met geavanceerde technische en ontwerp vaardigheden met betrekking tot kleurgebruik en de controle en kleur ontwerp in onderzoek en in verschillende sectoren, zoals interieur, stedenbouw, industrieel product ontwerpen, fashion design en communicatie. Aan het einde van de cursus zullen de studenten in staat zijn om professioneel te beheren multidisciplinaire aspecten in verband met het onderzoek en het beheer van kleur te zijn en in staat om te werken in een verscheidenheid van bedrijven en bedrijven op het gebied van interieur, stedenbouw, industriële producten zal zijn, mode, communicatie, verven en kleurstoffen. diploma uitgereikt Na het voltooien van de cursus en het behalen van het eindexamen, zal het 1e niveau, gespecialiseerd Master "Color Design & Technology" certificering... [-]

Videos

[Color Design & Technology] Student interview - Veronica Sarbach (English)

[Yacht Design] Intervista ad Andrea Vallicelli e Ivana Porfiri

Contact
Bezoekadres
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, 20158 IT
Social Media