POLI.design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

POLI.design Werkt op het gebied van ontwerp als interface tussen universiteiten, bedrijven en professionele organisaties, instellingen en organen.

Het ontwikkelt opleidingen voor jonge afgestudeerden en professionals, alsmede opleidingsprogramma's voor bedrijven die nauw zijn gericht op innovatie. Het werkt vanuit het perspectief van internationalisering, partnerschappen van het doel met universiteiten, scholen, organisaties, instellingen, bedrijven en bedrijven op een geval per geval.

De hoeksteen van POLI.design ligt in de disciplines van het ontwerp en van de aanverwante beroepen. Deze dimensie van het ontwerp is breder en systematischer dan ooit; neemt het strategisch belang en contrasteert niet alleen met het product dimensie, maar ook de dimensie van de communicatie, diensten, plaatsen, mode, en evenementen.

Het is een flexibele structuur die is gebaseerd op de diepe reservoir van de interne vaardigheden op de Politecnico di Milano. Het zet geavanceerde onderwijs en onderzoek methoden om de test, consolideert en anticipeert op de professionele vaardigheden die nodig zijn om aan te passen aan de nieuwe eisen van een samenleving een radicale transformatie ondergaan, en brengt het aanbod van opleiding en onderzoek in een universitaire context ontwikkeld in overeenstemming met de eis voor innovatie in de wereld van de productie en in de samenleving.

POLI.design, Opgericht door Politecnico di Milano, heeft toegang tot het diepreservoir van multidisciplinaire vaardigheden in de eerste en belangrijkste technische universiteit in Italië. Samen met de School of Design en het Department of Design vormt het het Design System van Politecnico di Milano, dat een pool is van middelen, vaardigheden, faciliteiten en laboratoria die tot de belangrijkste in de wereld behoren.

POLI.design is gevestigd in Milaan, Een universeel bekend en erkend internationaal centrum van uitmuntendheid voor ontwerp. De permanente structuren, culturele instellingen, beurzen en showrooms, uitgeverij industrie, scholen, displays, tentoonstellingen en evenementen die de stad te bieden heeft zijn talrijk en een bijdrage leveren aan het creëren van een cultureel levendige en dynamische klimaat dat professionele en trainingen kan verrijken, het verstrekken van een bredere ervaring van design in alle meest recente vormen, vanuit het oogpunt van innovatie.

Betrekkingen met de beroepsfeer worden onderschreven door de aanwezigheid van drie van de belangrijkste verenigingen van design professionals in het bestuur van POLI.design:

  • ADI Vereniging voor het Industrieel Ontwerp
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP Italiaanse Vereniging van Visuele Communicatie Design
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in Service Design

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Italië Milaan

De Specializing Master in Service Design is speciaal ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar professionals die specifiek in staat zijn om de complexiteit van het ontwerpen van een dienst aan te kunnen. Om dit doel te bereiken, integreert de Specialisatie algemene theorie met methodologie en hands-on ervaring gericht op het creëren van systemische, complexe oplossingen die materiële en immateriële componenten mengen. [+]

TIMING

Startdatum: oktober 2018

Lessen: van oktober 2018 tot april 2019

Stage: van april tot september 2019

Einddatum: oktober 2019

OVERZICHT

Via POLI.design wijdt de Politecnico di Milano een gespecialiseerd opleidingsprogramma van het hoogste niveau aan Service Design.

De Master in Service Design is een internationaal trainingsprogramma - volledig in het Engels gedoceerd - gericht op een gebruikersgerichte benadering en de ontwikkeling van service-ideeën van contextueel onderzoek tot prototyping.

Het algemene idee achter de Master komt voort uit het besef van de belangrijke veranderingen die zich hebben voorgedaan in de ontwikkeling en levering van diensten en producten door bedrijven en organisaties in de publieke sector, en de radicale impact die deze veranderingen hebben op professionele vaardigheden en bedrijfsmogelijkheden. Het is dus essentieel om professionals op te leiden die nieuwe fysieke en virtuele patronen van service-ervaring en interactie kunnen bouwen en beheren .... [-]


Master in strategisch ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Italië Milaan

De specialiserende master in strategisch ontwerp. Ontwerp van het Value Offering is een 1e niveau gespecialiseerde Master of Politecnico di Milano, ontworpen en geleid door POLI.design , het Politecnico di Milano Consortium in samenwerking met MIP, de Politecnico di Milano Graduate School of Business. Het educatieve doel van de Master is om een ​​specifieke competentie en gekwalificeerde professionaliteit op te bouwen in strategische ontwerpkwesties en in de innovatie en het ontwerp van het productsysteem. [+]

De specialiserende master in strategisch ontwerp. Ontwerp van het Value Offering is een 1e niveau gespecialiseerde Master of Politecnico di Milano, ontworpen en geleid door POLI.design , het Politecnico di Milano Consortium in samenwerking met MIP, de Politecnico di Milano Graduate School of Business.

De meester is volledig in het Engels.

Strategisch ontwerp is een ontwerpactiviteit die betrekking heeft op het productservicestelsel, dat wil zeggen het geïntegreerde geheel van producten, diensten en communicatiestrategieën dat een actor of een netwerk van actoren (bedrijven, instellingen, non-profitorganisaties, enz.) Genereert en ontwikkelt tot waarde creëren. Er wordt vaak beweerd dat technologische innovatie, culturele en economische globalisering en de overgang naar milieuduurzaamheid problemen en kansen genereren. Er wordt ook herhaaldelijk gesteld dat de mogelijkheid om eerstgenoemde te vermijden en deze te exploiteren de ontwikkeling vereist van drie kernvaardigheden: visie, sensing innovatie, het creëren van oplossingen ingebed in nieuwe bedrijfsmodellen. Het vraagt ​​om het vermogen om producten en diensten te ontwerpen waarvan het succes vandaag anticipeert op wat zal zijn of zou moeten zijn, de norm van morgen. De maatschappelijke vraag naar een nieuwe generatie producten en diensten, in overeenstemming met de huidige sociaal-culturele transformaties en hun duurzame ontwikkeling, wordt een kans voor bedrijven die kunnen opereren in de context van deze nieuwe ontwerpmindset. Deze unieke bijeenkomst van design en bedrijfsstrategie: strategisch ontwerp.... [-]


Master in strategisch ontwerp

Campus Voltijd 16 maanden October 2018 Italië Milaan

De specialiserende master in strategisch ontwerp. Het bouwen van nieuwe bedrijven en strategieën door middel van ontwerp is een 1e niveau specialiserende master in Politecnico di Milano, ontworpen en geleid door POLI.design in samenwerking met MIP, de Politecnico di Milano Graduate School of Business. [+]

Beschrijving

De specialiserende master in strategisch ontwerp. Het bouwen van nieuwe bedrijven en strategieën door middel van ontwerp is een 1e niveau specialiserende master in Politecnico di Milano, ontworpen en geleid door POLI.design in samenwerking met MIP, de Politecnico di Milano Graduate School of Business.

De specialiserende master is volledig in het Engels.

Strategisch ontwerp is een ontwerpactiviteit die betrekking heeft op het productservicestelsel, dat wil zeggen het geïntegreerde geheel van producten, diensten en communicatiestrategieën dat een actor of een netwerk van actoren (bedrijven, instellingen, non-profitorganisaties, enz.) Genereert en ontwikkelt tot waarde creëren. Er wordt vaak beweerd dat technologische innovatie, culturele en economische globalisering en de overgang naar milieuduurzaamheid problemen en kansen genereren. Ook wordt herhaaldelijk gesteld dat de mogelijkheid om eerstgenoemde te vermijden en deze te exploiteren de ontwikkeling vereist van drie kernvaardigheden: visie, sensing innovatie, oplossingen creëren die zijn ingebed in nieuwe bedrijfsmodellen. Het vraagt ​​om het vermogen om producten en diensten te ontwerpen waarvan het succes vandaag anticipeert op wat zal zijn of zou moeten zijn, de norm van morgen. De maatschappelijke vraag naar een nieuwe generatie producten en diensten, in overeenstemming met de huidige sociaal-culturele transformaties en hun duurzame ontwikkeling, wordt een kans voor bedrijven die kunnen opereren in de context van deze nieuwe ontwerpmindset. Deze unieke bijeenkomst van design en bedrijfsstrategie: strategisch ontwerp.... [-]


Meester in kleur design & technologie

Campus Voltijd 1 jaar April 2019 Italië Milaan

[+]

De Voorbeelden van dergelijke productie-gebieden zijn industrieel product ontwerpen, interieurarchitectuur, communicatie, mode, entertainment en stedenbouw. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan het analyseren en samenvatten van het gebruik, controle, ideevorming, organisatie en planning door het gebruik van kleur. Derhalve wordt de kleur niet behandeld als een eenvoudige eigenschap van voorwerpen of oppervlakken, maar als expressiemiddel en design onderliggende perceptie en interactie met de werkelijkheid.

De Gespecialiseerd Master bestaat uit twee fasen. De theorie en de techniek op basis van fase is bedoeld om studenten op te leiden in de technische aspecten van de meet- en regeltechniek, digitale reproductie en vergelijking met betrekking tot disciplines zoals natuurkunde, optica, colorimetrie, chemie, psychologie en perceptie. ... [-]


Contact
Bezoekadres
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, Lombardije, 20158 IT
Social Media