NABA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NABA , Nuova Accademia di Belle Arti, is een internationaal gerenommeerde kunst- en ontwerpacademie. NABA is opgericht in 1980 en is de grootste particuliere kunstacademie in Italië. Het biedt bachelor- en masteropleidingen in het Italiaans en in het Engels die zijn geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek (MIUR).

Als student aan NABA , ontwikkel je je vak terwijl je je voorbereidt op de wereld van werk. NABA heeft tientallen jaren gewerkt aan het cultiveren van relaties met prestigieuze ontwerpbedrijven en studio's , en u krijgt de kans om te werken aan real-world projectopdrachten die door deze bedrijven worden gegeven. Deze nadruk op hands-on praktijk, in evenwicht met lezingen over kunst en ontwerptheorie, is wat de academische methodologie van NABA zo succesvol en uniek maakt. Binnen een jaar na afstuderen vindt 89% van onze alumni een baan .

De campus van Milaan, gelegen in de prachtige en historische wijk Navigli, bestaat uit 13 moderne gebouwen verspreid over 17.000 vierkante meter. Onze ontwerplaboratoria, geavanceerde tools en klaslokalen worden voortdurend bijgewerkt, zodat uw werk zo fris en relevant mogelijk kan zijn. Met 4000 studenten uit 70 landen op onze campus is NABA een echt multiculturele omgeving. U krijgt de kans om samen te werken met en nieuwe benaderingen te leren van uw internationale collega's.

Om studenten de mogelijkheid te bieden hun ontwerpvaardigheden te ontwikkelen in de stad die is ontstaan en gevormd door westerse kunst en cultuur, opent NABA in 2019 een nieuwe locatie in Rome. Gelegen in een centraal gebied en goed verbonden met de wereldberoemde archeologische vindplaatsen van Rome, kunst musea en levendige buurten, de nieuwe school is gevestigd in 2 historische gebouwen en beschikt over geavanceerde laboratoria, studentenruimtes, loungeruimtes en een bibliotheek.

Waarom kiezen voor NABA ?

  1. Om te studeren in Milaan en Rome, wereldhoofdsteden van mode, cultuur, kunst en design.
  2. Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten, unieke stage mogelijkheden ervaren.
  3. Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.
  4. Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.
  5. Italiaanse en Engelse programma's volgen om je een internationaal erkend diploma te geven.
  6. Studeren aan een bekroonde academie werd beschouwd als een van 's werelds topscholen voor kunst en design.

129729_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722673d59048c551_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Studeer in Milaan

Breng je talent naar deze unieke stad en kijk waar je naartoe gaat.

Als je een passie hebt voor design en kunst, als je je passie wilt ontwikkelen tot een bevredigende carrière, kom dan naar de stad waar design en kunst deel uitmaken van een rijk historisch verleden, een levendig heden en een opwindende toekomst.

'S Werelds epicentrum van mode en design

Decennialang is Milaan een magneet voor topontwerpers, een plek waar briljante en creatieve geesten hun fortuin maken in mode en design. Welke betere plek om het ambacht te leren? In Milaan geniet je van een zeldzaam niveau van toegang en onderdompeling in design. Je wordt blootgesteld aan de beste ambachtelijke hulpbronnen, productie- en fabricagefaciliteiten van Italië. U kunt deelnemen aan en deelnemen aan wereldberoemde designshows en tentoonstellingen, waaronder Salone del Mobile en Fashion Weeks in Milaan. Je bent een van de eersten die op de hoogte is van het nieuwste trendsettende werk, en je krijgt de kans om waardevolle loopbaanverbindingen te maken.

Een stad rijk aan geschiedenis, jong van geest

Artistieke expressie is al eeuwen een fundamenteel, vitaal element van de Italiaanse cultuur. Je ziet het in de oude ruïnes, de klassieke architectuur, de tijdloze schilderijen en beeldhouwkunst. Je ziet het in elk nieuw gelanceerd modemerk en productmerk, en in tentoonstellingen met enkele van de meest innovatieve ontwerpen die overal ter wereld zijn bedacht en geproduceerd.

Een stad die kunst leeft en ademt

Milaan is een volledige onderdompeling in alle vormen van kunst. Je zult merken dat je omringd wordt door een bloeiende scène van hedendaagse kunst; een gewaagde avant-gardistische theatergemeenschap; galeries van wereldklasse, musea, ontwerpstudio's en showrooms; en geavanceerde interactieontwerp- en mediaproductiebedrijven.

Een stad in het hart van Europa

Milaan is ideaal gelegen in Europa voor maximale reismogelijkheden en plezier. Je kunt de spectaculaire berg- en meerschoonheid van Noord-Italië verkennen, een trein nemen naar Venetië en Toscane, Umbrië, Rome ... Of een vliegtuig nemen om het weekend door te brengen in Frankrijk, Duitsland, of zelfs het Verenigd Koninkrijk of Spanje! De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Italië is een land met buitengewoon mooie landschappen en dynamische stedelijke scènes. Je zult begrijpen waarom Italië al eeuwenlang de passies van kunstenaars en ontwerpers koestert. De campus van NABA heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer naar grote luchthavens en treinstations.

Studeer in Rome

Begin uw educatieve reis naar de wortels van de moderne cultuur.

Als je creatief talent hebt en dit wilt uitdrukken in je toekomstige beroep, kom dan naar de stad waar de westerse beschaving zijn oorsprong heeft, waar klassieke en renaissancekunst moderne architectuur ontmoeten en de grote Italiaanse culturele traditie elke dag wordt vernieuwd door internationaal gerenommeerde projecten en evenementen.

De oorsprong van de westerse cultuur

Veel van de grootste kunstenaars en denkers van de geschiedenis brachten een deel van hun opleiding door in Rome, de eerste hoofdstad van de westerse beschaving, de Eeuwige Stad waarvan de artistieke en architectonische geschiedenis de ontwikkeling van de wereldcultuur vormde. Rome wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en presenteert zich als een openluchtmuseum.

De bakermat van de beschaving ontmoet hedendaagse architectuur

Het buitengewone artistieke erfgoed van Rome wordt voortdurend versterkt door geweldige architectonische projecten gemaakt door hedendaagse meesters. Naast het leven en ademen van klassieke en Renaissance kunst, hebben onze studenten de mogelijkheid om nieuwe meesterwerken te ontdekken, zoals het MACRO (Contemporary Art Museum), het MAXXI (National Museum of 21st Century Arts) ontworpen door Zaha Hadid, Nuvola en Lanterna door Massimiliano Fuksas, and the Auditorium Parco Della Musica van Renzo Piano.

De hoofdstad van de Italiaanse cultuur en bioscoop

Rome is een levendige, levendige stad en biedt studenten ontelbare mogelijkheden voor culturele verrijking, waaronder tentoonstellingen, toneelstukken, concerten, congressen, handelsbeurzen en evenementen zoals het Roma Jazz Festival. Hieronder bevinden zich de belangrijkste cinematografische evenementen in Italië, zoals de David di Donatello-prijzen en het Rome Film Fest, die de positie van Rome bevestigen als de hoofdstad van de Italiaanse cinema, de thuisbasis van de glorieuze Cinecittà-studio's, adembenemende openluchtfilmset gebruikt door geweldige filmmakers van over de hele wereld.

High fashion en prestigieuze merken

Milaan is misschien de moderne hoofdstad van de wereldmode, maar de onvergetelijke Dolce Vita-stijl, begunstigd door Hollywood-sterren en nog steeds geïllustreerd door high fashion catwalks, vindt zijn thuis in de Eeuwige Stad. Dit is waar merken die synoniemen zijn voor elegantie zoals Bulgari, Capucci, Fendi, Gattinoni en Valentino hun wortels hebben; dit is waar high fashion elk jaar zijn beste creaties presenteert tijdens de Altaroma fashionweek. De beroemde winkelstraten van het stadscentrum, zoals Via Dei Condotti en Via del Babuino, herbergen de boetieks van de meest prestigieuze Italiaanse en internationale luxemerken.

Een internationaal hart in de kern van Italië

Precies in het midden van Italië en ideaal gelegen om studenten elke regio van het Italiaanse schiereiland te laten bezoeken, is Rome ook een van de meest internationale steden van het land. Rome is niet alleen de locatie van het Italiaanse parlement en de regering, maar biedt ook onderdak aan internationale organisaties zoals de VN, FAO en de Europese Commissie.

Locaties

Milaan

Address
Via Carlo Darwin, 20, 20143 Milano MI, Italy
Milaan, Lombardy, Italië

Rome

Address
Via Ostiense, 92
Rome, Lazio, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden