Marist College - Italy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maristen Branch Campus is gelegen in het centrum van het prachtige Toscaanse stad Florence. Het is een geweldige plek om te wonen en te leren. Florence is een bron van inspiratie geweest voor veel bezoekers, en blijft een toonaangevende bestemming voor kunstenaars over de hele wereld.

Redenen waarom studenten kiezen voor een studie in Florence: - Het is de tweede grootste studie in het buitenland bestemming voor Engels sprekende studenten - Florence is een levend leeromgeving - Het is een wereldstad met een kleine stad gemeenschap gevoel - Florence biedt gemakkelijke toegang tot de rest van West-Europa - Het is de geboorteplaats van de Renaissance

Studentenleven

Leven buiten het klaslokaal biedt een schat aan mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling die ondersteunt en verbetert academische ervaring van studenten. Studenten hebben de mogelijkheid om clubs op basis van hun interesses te sluiten, het bijwonen van diverse programma's, variërend van cultuureducatie en onderdompeling tot ontwikkeling student, en deelnemen aan educatieve uitstapjes naar andere delen van Italië en de buurlanden.

De Freshman Florence Experience, Bachelors en Masters programma's als onderdeel van hun culturele onderdompeling hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan één overnachting en een-daagse reis per studiejaar. Het doel van deze reizen is om de studenten de gelegenheid om de rijke cultuur en geschiedenis van de omgeving te ervaren. Trips kan variëren van een bezoek aan familie in eigendom en beheer kaas, prosciutto, en azijn boerderijen in Parma te wandelen, varen en zwemmen aan het Comomeer in de Italiaanse Alpen. Verleden excursies hebben opgenomen bezoeken aan Kroatië, Rome, Turijn, en Zwitserland.

Consistent met de Marist College missie, het gevoel van gemeenschap en het gevoel van dienstbaarheid aan anderen zijn belangrijk voor ons. Marist-LDM ondersteunt de ontwikkeling van de hele persoon: intellectueel, sociaal, lichamelijk en geestelijk. Naast het maken van vriendschappen voor het leven met elkaar, studenten hebben contact met veel medewerkers en docenten in zowel formele als informele instellingen. Onze programma's en diensten zijn ontworpen om zelf-ontdekking, ontwikkeling van leiderschap, gezond gedrag en sociale verantwoordelijkheid, evenals genot te bevorderen.

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meester In Het Museum Studies

Campus Voltijd August 2018 Italië Florence

De MA in Museum Studies wordt aangeboden door Marist College en Istituto Lorenzo de 'Medici bij de Maristen-LDM Florence Branch Campus in Italië. Deze opleiding is ontworpen om de academische behoeften van gekwalificeerde studenten te ontmoeten uit de hele [+]

De MA in Museum Studies wordt aangeboden door Marist College en Istituto Lorenzo de 'Medici bij de Maristen-LDM Florence Branch Campus in Italië. Deze opleiding is ontworpen om de academische behoeften van gekwalificeerde studenten te ontmoeten uit de hele wereld.

De MA in Museum Studies is een interdisciplinair geavanceerde graad programma dat is bedoeld om studenten te voorzien van een goed begrip van hoe musea werken binnen hun sociale en culturele context. Op basis van de faculteit uit de VS, het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, worden cursussen gegeven met behulp van een verscheidenheid van innovatieve methoden, maar ze delen twee fundamentele basisprincipes die zijn ingebed in de filosofie van het programma: 1) musea 'betrokkenheid bij het publiek staat voorop en 2) musea variëren sterk over de hele wereld en dus moeten worden bestudeerd vanuit een internationaal vergelijkend perspectief.... [-]


Videos

Marist Italy - Florence Campus Tour