Lees de Officiële Beschrijving

Link Campus University is een particuliere universiteit in Rome die onder de verordening van de Italiaanse universiteit valt. De afdruk is internationaal vanwege zijn geschiedenis en zijn roeping. In 2011 werd de universiteit erkend door het Italiaanse reglementdecreet van de minister van Onderwijs - Universiteit en Onderzoek nr. 374 van de 21 september 2011. Link Campus University combineert de educatieve strategieën van het Engelse systeem met de Italiaanse cultuur- en didactische methode. De meeste cursussen worden in het Engels gegeven, met uitzondering van enkele die in het Italiaans worden gegeven. Ook heeft de Link Campus University een uitgebreid netwerk van internationale universiteiten en bedrijven. Hier zijn de eigenaardigheden van elke studie van de Link Campus University :

  • Maximaal 25 studenten per klas zijn verplicht om een ​​hechte relatie tussen de student en de professor te vergemakkelijken.
  • Non-stop assistentie van docenten.
  • Mentoring-programma (een expert uit het veld die de studenten begeleidt die hun opleiding bijna afronden.)
  • Een grote bibliotheek
  • Een vergelijkende en interdisciplinaire studiemethode
  • Niet alleen ex-cathedra maar ook interactief onderwijs
  • Regelmatige lessen verrijkt met case studies, seminars en vergaderingen met getuigenissen van verschillende professionele velden, instellingen en bedrijven.
  • Een volledige evenementenkalender, waarvoor internationale gasten worden uitgenodigd, uit alle relevante gebieden, zoals economie, recht, politiek en communicatie.
  • Een uitgebreid netwerk van Italiaanse en buitenlandse partnerbedrijven.

Het hoofddoel van de Link Campus University is om een leidende klasse voor te bereiden die in verschillende systemen en landen kan opereren door jongeren de kans te geven om te slagen in de steeds veranderende mondiale markt.

WAAROM Link Campus University

Omdat het trainingsmodel gericht is op het creëren van professionele managers en ondernemers, in staat om innovatieprocessen in de wereld wereldwijd te ontwerpen en te beheren. Omdat de toegevoegde waarde die het aanbod van Link Campus University zo opmerkelijk maakt, bestaat uit: - geïntegreerde training tussen universiteiten en bedrijven - speciale aandacht wordt besteed aan probleemoplossing methodologie - gebruik van de meest geavanceerde IT-hulpmiddelen - verplichte aanwezigheid - een zekerheid om de examens op schema dankzij de hulp van docenten - individuele training gericht op de harmonische ontwikkeling van persoonlijkheid - verbinding met buitenlandse universiteiten - Welzijn

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Link Campus University

De masteropleiding in Strategische Studies en Diplomatieke Wetenschappen stelt twee majors voor: Media ... [+]

Cursus overzicht

De masteropleiding in Strategische Studies en Diplomatieke Wetenschappen stelt twee majors voor: Media

Leren en onderwijzen

De cursus wordt in het Engels gehouden. De specifieke lay-out van de ruimtes, maakt het mogelijk om een lesmethode toe te passen die frontale les, simulaties en laboratoriumactiviteiten combineert om een interactieve leerervaring te creëren met een innovatieve onderwijsmethode:

· Leren door te doen (leren met oefenen)

· Vaardigheidsopbouw (vergelijking met de problemen van de wereld van het werk)... [-]

Italië Rome
November 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Link Campus University

Het masterprogramma voor bedrijfsbeheer stelt studenten in staat geavanceerde instrumenten en methodologieën te verwerven op management-, financieel en ondernemingsgebied ... [+]

Cursus overzicht

Het masterprogramma voor bedrijfsbeheer stelt studenten in staat geavanceerde instrumenten en methodologieën te verwerven op management-, financieel en ondernemingsgebied, met een sterke oriëntatie op de internationale markt, door de ontwikkeling van strategische planningsvaardigheden, programmeren, controle en probleemoplossing in de zakelijke context.

Deze opleiding heeft verschillende majors: Financieel Management, dat kennis biedt over financieel management van bedrijven, Global Innovative Entrepreneurship, dat zich richt op de managementaspecten van het opzetten van een bedrijf, Marketing en Brand Management, waardoor het mogelijk wordt vaardigheden te verwerven over de interpretatie van marktfenomenen en marketing. processen en Sports Business Management die tot doel hebben de beheersmechanismen van sportbedrijven en organisaties te verdiepen.... [-]

Italië Rome
November 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Link Campus University

De masteropleiding in luxe- en modemanagement is gericht op het trainen van excellentieprofielen in het beheer van luxegoederen en mode. ... [+]

Cursus overzicht

De masteropleiding in luxe- en mode management is een master op het eerste niveau en heeft een toewijding van 60 CFU en 1.500 uur (1 jaar) van frontale onderwijsactiviteiten, workshops, seminars, oriëntatiemodules en coachingstrainingen. Het is gericht op het trainen van topkwaliteitsprofielen in het beheer van luxegoederen en mode.

Het studieplan biedt de studenten een complete voorbereiding die gericht is op het diepgaande inzicht, niet alleen van de eigenaardigheden van de luxemarkt, maar ook van het modesysteem als geheel, met de mogelijkheid om meer specifieke theoretische en praktische vaardigheden met betrekking tot de velden Communicatie en Marketing.... [-]

Italië Rome
December 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 94800 190