Lees de Officiële Beschrijving

De School of Government is onderdeel van Libera Università Internazionale degli Studi Sociali (LUISS) Guido Carli, Een multidisciplinaire universiteit biedt graden op alle academische niveaus. De focus ligt op bedrijfskunde, economie, politiek en recht. De campus is gelegen in het centrum van Rome en presenteert een moderne leeromgeving voor 7000 studenten. Het nieuwe pand, gelegen in een grote semi-park aan de Viale Roemenië, zijn een moderne universiteit complex uitgerust met de nieuwste geavanceerde technologie. De architectuur is voorzien van open, dynamische, transparante ruimtes die het gevoel van gemeenschap en de intensiteit van het leven aan de universiteit volledig uit te drukken.

LUISS Guido Carli is een University gericht op uitmuntendheid in termen van aanzienlijke investeringen in onderwijs en onderzoek. Dankzij de aansluiting met Confindustria, de Italiaanse industriëlen 'Confederation, de universiteit heeft nauwe banden met industriële concerns van het land, waarvan de meeste internationaal opereren. Het onderzoek en onderwijs excellentie van LUISS is onlangs bevestigd door middel van een onafhankelijke evaluatie van Il Sole 24 Ore, een van Europa's toonaangevende dagbladen, en de Nationplacing de instelling tot de top in Italië. sinds haar oprichting LUISS Guido Carli een belangrijke rol in de economische en culturele ontwikkeling van Italië heeft gespeeld. Niet alleen heeft hij van wereldklasse leiders gevoelig voor de waarden van de markt cultuur en de regels van een moderne democratie getraind, maar het heeft ook belangrijke wetenschappelijke bijdragen op het gebied van economie en financiën, recht en politieke wetenschappen.

Horen over de LUISS School of Government rechtstreeks van de directeur Prof. Sergio Fabbrini

School of Government van Andrea Giannone on Vimeo.

Waarom Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli is een multidisciplinaire universiteit biedt graden op alle academische niveaus. De focus ligt op bedrijfskunde, economie, politiek en recht. De campus is gelegen in het centrum van Rome en presenteert een moderne leeromgeving voor 7000 studenten. Het nieuwe pand, gelegen in een grote semi-park aan de Viale Roemenië, zijn een moderne universiteit complex uitgerust met de nieuwste geavanceerde technologie.

De architectuur is voorzien van open, dynamische, transparante ruimtes die het gevoel van gemeenschap en de intensiteit van het leven aan de universiteit volledig uit te drukken. LUISS Guido Carli is een University gericht op uitmuntendheid, dat trekt de beste talenten (in termen van zowel studenten als docenten) door middel van aanzienlijke investeringen in onderwijs en onderzoek. Dankzij de aansluiting met Confindustria, de Italiaanse industriëlen 'Confederation, de universiteit heeft nauwe banden met industriële concerns van het land, waarvan de meeste internationaal opereren. In de meer dan veertig jaar sinds haar oprichting in 1966, heeft LUISS Guido Carli een belangrijke rol in de economische en culturele ontwikkeling van Italië speelde. Niet alleen heeft hij van wereldklasse leiders gevoelig voor de waarden van de markt cultuur en de regels van een moderne democratie getraind, maar het heeft ook belangrijke wetenschappelijke bijdragen op het gebied van economie en financiën, recht en politieke wetenschappen.

Locatie en Diensten

Studeren aan de School of Government betekent deel uitmaken van LUISS dynamische en internationale gemeenschap dat academische inspanningen, enthousiasme en ervaring deelt. Studenten houden een actieve rol in hun opleiding en kan rekenen op een nauwe relatie met de faculteit leden. LUISS heeft vele mogelijkheden voor studenten om betrokken te raken in het weefsel van de universiteit en daarbuiten te krijgen, met inbegrip van zijn eigen radio en web-TV, de belangrijkste in de Italiaanse student gemeenschap.

Aan het eten

Studenten hebben toegang tot de cafetaria op de Viale Roemenië campus dat de volgende openingstijden heeft:

 • Lunch: van maandag tot vrijdag, 12,00-14,30
 • Diner: van maandag tot vrijdag, 19,00-20,45
 • Zaterdag: 12.00-13.30

De cafetaria biedt een afhaalservice is geopend voor diner en op zaterdag. Het is noodzakelijk om de service reserveren door 13,30. Wijzigingen in de cafetaria openingstijden zal worden geplaatst op het prikbord en op de LUISS website. In augustus zal de cafetaria's worden gesloten. Meer informatie vindt u hier.

E-mails en IT

De universiteit IT Services unit garant voor de werking en bijwerking van IT-diensten aan LUISS, het verstrekken van studenten, docenten en medewerkers met verbeterde software-applicaties. Het garandeert ook systeem en platform interoperabiliteit toegepast in onderwijs, onderzoek en administratieve diensten. belangrijkste activiteiten van de IT Services 'zijn:

 • netwerk- en security services
 • bijstand voor de gebruikers
 • aankoop van hardware en software
 • implementatie van nieuwe technologieën
 • het onderhoud en de ontwikkeling van toepassingen

Als student van de School of Government, zult u worden voorzien van een e-mailaccount en toegang tot verschillende webbased diensten. LUISS campussen bieden ook draadloze toegang.

Bibliotheek

School of Government studenten kunnen vrij toegang LUISS bibliotheek die een grote set van offline en online onderzoek bronnen, boeken en tijdschriften biedt. Meer informatie over de bibliotheek zijn hier beschikbaar.

sport-

LUISS Sports Activity is gericht op het maken van de studenten deel te nemen en zich onderdeel voelen van een communautair door de waardevolle boodschap van sport. Als onderdeel van de School of Government, kunt u allerlei sporten variërend zoals basketbal, voetbal, volleybal, rugby, atletiek beoefenen. Alle sportactiviteiten vinden plaats op de Universiteit sportcentrum PALALUISS, bij het gebied Acqua Acetosa, die binnen 30 minuten van Viale Roemenië campus met het openbaar vervoer. Voor meer informatie zie hier.

Culturele activiteiten

Onze studenten kunnen ook deelnemen aan de diverse culturele activiteiten door LUISS studenten georganiseerd, zoals fotografie en het schrijven van wedstrijden, theater labs. De universiteit heeft ook overeenkomsten met een aantal theaters in Rome, het aanbieden van studenten gesneden prijs tickets of korting abonnementen. Meer informatie zal worden verstrekt bij aankomst op de universiteit.

On-campus gezondheidszorg

Studenten kunnen toegang krijgen tot een kosteloze gezondheidszorg service van LUISS en beheerd door de in-house arts wiens openingstijden zijn:

 • Maandag, woensdag, vrijdag: 15,30-16,30
 • Dinsdag en donderdag: 10.00-12.00

In augustus wordt de on-campus care service gesloten. De arts kan ook contact worden opgenomen via e-mail en via de telefoon.

Spoedeisende medische dienst

Er is een dringende medische dienst voor alle LUISS studenten, die beschikbaar is zowel op de campus en thuis van de student. De service wordt aangeboden door Medical Care en u kunt contact met hen te krijgen door te bellen naar het gratis nummer 800 94 94 89.

Reisbureau

LUISS Guido Carli heeft een overeenkomst gesloten met CTS reisbureau (Centro Turistico STUDENTESCO e Giovanile) waar studenten kunnen profiteren van een aantal diensten ondertekend. Studenten van de School of Government kan een CTS lidkaart kopen voor € 18 in plaats van € 30. CTS leden ontvangen de CTS lidmaatschapskaart en de International Student Identity Card, die toegang geeft tot kortingen geeft en snijd de prijzen op de luchtvaartmaatschappij, trein, ferry, film en theater tickets in Italië en in het buitenland. U kunt ook kopen vakantiepakketten naar elke plaats van destination.Details informatie over deze diensten kunt u contact opnemen met de Toelating Staf van de School of Government op het volgende adres: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Italië Tel: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 0039 06 85225056 E-mail: sog@luiss.it.More informatie over LUISS diensten zijn beschikbaar LUISS International Brochure

Accreditatie

De School of Government is integraal onderdeel van LUISS Guido Carli. De universiteit is een volledig erkende academische en onderzoeksinstelling door het Ministerie van Onderwijs, Universiteiten en Onderzoek van Italië.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MA

LUISS School of Government

gezamenlijk gepromoot door de LUISS School of Governmentand en LUISS School of Law, dit tweede niveau master richt zich op Europese Unie (EU) juridische, institutionele e ... [+]

gezamenlijk gepromoot door de LUISS School of Governmentand en LUISS School of Law, dit tweede niveau master richt zich op Europese Unie (EU) juridische, institutionele en beleidsvraagstukken. Het proces van Europeanisering vragen doet rijzen over de scheiding tussen binnenlandse en Europese rechtsorde en het beleid regimes. Deze geavanceerde tweede-niveau master biedt de nodige opleiding voor afgestudeerden in de juridische en beleidsmatige zaken te opereren in deze nieuwe context binnen de EU-instellingen mogelijk te maken; advocatenkantoren en particuliere ondernemingen; publieke en private organisaties; NGO's en non-profit organisaties; regionale en nationale instellingen; regelgevende en adviesbureaus; banken en financiële instellingen. ... [-]

Italië Rome
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS School of Government

De MA in European Studies (MES) is een eenjarig interdisciplinair programma gericht op het opleiden van toekomstige experts in zaken en instellingen van de Europese Unie. ... [+]

De MA in European Studies (MES) is een eenjarig interdisciplinair programma gericht op het opleiden van toekomstige experts in zaken en instellingen van de Europese Unie. De master biedt studenten die ten minste een Bachelor's Degree (of Italië Laurea Triennale) met een brede maar specifieke bekwaamheden in de EU-instellingen en het beleid.

Het programma, in het bijzonder, luidt als volgt: Geavanceerde training op de EU-instellingen en Europees beleid Multinational perspectief op overheidsbeleid en mediterrane EU-aangelegenheden EU Seminar-stijl lesgeven Een internationale student lichaam op een top klasse academische instellingen Ongeëvenaarde academische competentie met een internationale faculteit Sterke professionele en netwerken met reguliere vergadering met professionele deskundigen en beoefenaars EU Praktische training op EPSO selectieprocedures en EU Project Management Cycle Toegang tot nationale en internationale instellingen gevestigd in Rome ... [-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS School of Government

Dit is een een-jaar multi-disciplinair vak als gevolg van de noodzaak van internationale leiders die kunnen bereiken over vakgebieden om meer innovatieve oplossingen voor ... [+]

Dit is een een-jaar multi-disciplinair vak als gevolg van de noodzaak van internationale leiders die kunnen bereiken over vakgebieden om meer innovatieve oplossingen voor moeilijke complexe uitdagingen van overheidsbeleid. Het is praktisch, direct inspelen op de vraag naar internationale experts met geavanceerde vaardigheden in het onderhandelen, het beheer en de analyse van de openbare orde tot succesvolle resultaten te leveren. Tijdens deze masterclass leert studenten hoe de internationale publieke beleid wordt gemaakt, uitgevoerd en geëvalueerd door nationale regeringen, internationale instellingen, multinationals en de civiele samenleving als geheel.

Deze geavanceerde masteropleiding bereidt studenten met undergraduate graden (of Italy's laurea magistrale) aan internationale public affairs experts die kunnen bereiken over vakgebieden om meer innovatieve oplossingen voor moeilijke complexe uitdagingen van overheidsbeleid geworden. De directe link tussen theorie naar praktijk ligt aan de basis van deze masteropleiding.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

#DreamersOnTheRun - LUISS School of Government

LUISS School of Government
Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 85225053