Lees de Officiële Beschrijving

LUISS Business School , geaccrediteerd door EQUIS, is de School of Business and Management van LUISS Guido Carli University en is gevestigd in Rome (Italië). De school leidt de ontwikkeling en groei van individuen en bedrijven. Het traint talenten die sociale en zakelijke groei binnen kleine en grote instellingen kunnen bevorderen, waarbij ondernemersgeest wordt gecombineerd met onconventionele kwaliteiten: creativiteit, met het vermogen om alle moeilijkheden uit te dagen.

Of uw ambitie nu ligt in het starten van een bedrijf of het veranderen van een grote organisatie, het transformeren van uw wereld of het veranderen van de wereld, LUISS Business School heeft de connecties met uw toekomst.

LUISS Business School wordt van brandstof voorzien en omgeven door innovatie , creativiteit en kansen . Hier leert u van en hebt u toegang tot een faculteit van wereldklasse, gastsprekers en marktleiders.

Een internationale campus in het hart van Rome (Italië). Er is geen plaats zoals Rome! LUISS Business School is een bedrijfsschool van het hoogste niveau in de werelderfgoedstad Rome (Italië), waar schoonheid, geschiedenis en cultuur een geweldige omgeving bieden. De school is gelegen in een van de meest opmerkelijke, historische en artistieke delen van Rome en de gebouwen weerspiegelen de sfeer en schoonheid van de stad. Met de rijke geschiedenis en cultuur van de stad en de creativiteit van Italiaanse bedrijven, is er alles wat u nodig heeft voor een transformationele ervaring.

Ervaar een Business School in de top 1% wereldwijd

LUISS Business School heeft de gouden standaard EQUIS-accreditatie behaald, waardoor u verzekerd bent van een leerervaring van de hoogste kwaliteit.

Ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid

De Hub voor ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERShub) is opgericht om waarde te geven aan ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid in managementonderwijs en in economische actie in het algemeen. ERShub bevordert het idee dat een ethische, verantwoorde en duurzame aanpak van zakendoen essentieel is voor het behalen van belangrijke en langdurige economische resultaten, terwijl het de hedendaagse werelddynamiek en de mondiale uitdagingen die dit karakteriseren op de juiste manier interpreteert.

Van plan om een ​​bedrijf te starten. Als het starten van een bedrijf de focus is van je volgende carrièrestap, biedt de school toegang tot modellering, planning en financieringsmogelijkheden voor studenten om ondernemer te worden.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

LUISS Business School

De master heeft als doel jonge professionals die geïnteresseerd zijn in steeds complexere financiële uitdagingen vorm te geven. ... [+]

Vandaag zijn het beheer van financiële middelen en de relaties met financiële markten en investeerders essentiële doelstellingen voor bedrijven, financiële instellingen en andere organisaties. De strategische rol van Corporate Finance is steeds belangrijker geworden vanwege de grotere aandacht die managers besteden aan het aantrekken van kapitaal, financiële planning, risicobeheer en investeringsactiviteiten. De huidige financiële omgeving vereist nieuwe vaardigheden en competenties om gelijke tred te houden met de eisen voor succesvolle professionals in deze tijden van snelle verandering.

DOELEN

Dit programma bereidt u voor op het omgaan met steeds complexere financiële uitdagingen, het bieden van solide technische kennis en vaardigheden, evenals de transversale competenties die vereist zijn om complexe financiële situaties in een internationale omgeving te beheren. Je verwerft een grondige kennis van de conceptuele en empirische tools om te reageren op nieuwe financiële uitdagingen en nieuwe kansen te creëren.... [-]

Italië Rome
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School

De Master wil studenten leren hoe ze effectief kunnen werken met heterogene, real-world data en om er waarde uit te creëren. ... [+]

De Master in Big Data Management- programma bereidt studenten voor om effectief te werken met complexe, real-world data en daaruit waarde te creëren.

Big Data Management richt zich op het verbeteren van het begrip van klantpatronen om de bedrijfsvoering te vergroten en de winstgevendheid te verbeteren. Werken in big data management vereist een hybride reeks competenties: computerexpertise met een goede kennis van geavanceerde statistische technieken, een grondig begrip van de bedrijfswereld en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het vinden van deze reeks competenties in een enkele persoon is zeldzaam. Ze moeten worden ontwikkeld met de juiste mix van lesgeven in de klas en in het veld.... [-]

Italië Rome
December 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School

Een uniek trainingsprogramma gericht op jonge afgestudeerden die gemotiveerd zijn om wereldwijd managers te worden. • combineert theorie met praktijk, overbrugt academisc ... [+]

De Master in International Management (MIM) is een uniek programma gericht op jonge afgestudeerden gemotiveerd om global managers te worden. Het combineert theorie met de praktijk, overbrugt de academische wereld en de industrie en integreert harde en zachte vaardigheden. Het MIM-programma combineert traditionele cursussen met Learning Labs om kritisch denken te bevorderen en daagt studenten uit om systematisch na te denken over cultureel en intellectueel veeleisende taken.

DOELEN

Dit programma stelt studenten bloot aan topacademici en doorgewinterde leidinggevenden om de zakelijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om in een internationale context te werken. Het MIM-programma van de LUISS Business School bouwt voort op uw passie voor uitmuntendheid en haalt u uit uw comfortzone. Je leert managementconcepten en -kaders en past deze toe op situaties in de echte wereld. Ideale kandidaten zijn dynamisch en ruimdenkend, enthousiast over internationale uitdagingen en bereid om te werken met een multicultureel en divers cohort.... [-]

Italië Rome
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School

Het programma is op maat gemaakt voor studenten die meer willen weten over bedrijfsdigitalisatie, duurzaamheid en nieuwe trends in risicobeheer. ... [+]

De Master biedt 3 tracks :

Major in Digital Ecosystem

Het ontwikkelt onderscheidende capaciteiten en waardevolle kennis die nodig is om bedrijfs- en technologiegedreven strategieën samen te voegen.

Major in Energy Industry

Het biedt deelnemers een gedegen kennis van het energie-ecosysteem om uitdagingen het hoofd te bieden zoals: het broeikaseffect, de uitputting van fossiele brandstoffen, de bedreigingen voor duurzaamheid.

Major in Risk Management en verzekeringen

Het biedt een uitgebreid overzicht van het risicobeheergedeelte voor het evalueren en aggregeren van verschillende risicotypologieën en het beoordelen van hun cumulatieve impact op de hele organisatie.... [-]

Italië Rome
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School

De Master biedt een enthousiaste leerervaring om uw houding ten opzichte van de toeristische sector een concurrerend vermogen op de arbeidsmarkt te maken. ... [+]

De Master in Tourism Management aan de LUISS Business School biedt een enthousiaste leerervaring om uw houding ten opzichte van de toeristische sector te versterken op de arbeidsmarkt. Verwacht wordt dat de toeristische sector de komende twee decennia zal blijven groeien en zal toenemen in economische relevantie. Deze groei zal leiden tot veranderingen in de sector, meer intense concurrentie en nieuwe vormen van samenwerking tussen publieke en private actoren, alsook kleine bedrijven en grote internationale groepen.

In deze omgeving zal de kwaliteit van human resources nog belangrijker zijn voor het succes van een bedrijf. Het vereist een mix van mogelijkheden om kansen te benutten die door technologie worden geboden, om netwerken tussen verschillende actoren en middelen te bouwen en om complexe toeristische producten te creëren.... [-]

Italië Rome
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School

De master wil studenten een 360 ° -visie bieden op de kenmerken van de luxebranche en het modesysteem. ... [+]

De meester biedt twee verschillende tracks:

Majoor in luxe

Het maakt het mogelijk om de werkingsmechanismen in de verschillende luxesegmenten en in de luxebranche als geheel te begrijpen.

Majoor in mode

Het biedt concrete competenties om een ​​zeer fascinerende wereld onder ogen te zien, gekenmerkt door uiterst complexe mechanismen en continue transformaties.

[-]
Italië Rome
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School
Address
Via Nomentana,216
00162 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 85 225 689