Lees de Officiële Beschrijving

ik

John Cabot University, opgericht in 1972, is een onafhankelijk, vier jaar vrije kunsten universiteit met undergraduate graden en studeren in het buitenland programma's in het Engels-sprekende studenten van over de hele wereld.

Of u nu het nastreven van een vier-jarige opleiding of op zoek zijn naar het buitenland te studeren, zal u dit doen in het hart van Rome, omringd door de buitengewoon rijke aanbod van een stad van cultuur, geschiedenis, kunst, creativiteit, het bedrijfsleven en internationale zaken.

Kleine universiteit, grote impact

Bij JCU leert u in kleine klassen van professoren die dialoog aan te moedigen en het gebruik van de stad Rome als een leerproces laboratorium. Je hebt ook de mogelijkheden voor stages bij multinationals, internationale organisaties, NGO's, consulaten, overheidsgebouwen en musea, evenals de mogelijkheden voor studie en reizen buiten de grenzen van Italië naar Afrika, het Midden-Oosten, Azië en in heel Europa.

ii

Studenten die afstuderen van JCU worden geaccepteerd op prestigieuze graduate schools wereldwijd die de Columbia University en de Johns Hopkins University, de London School of Economics en Oxford, l'Università Bocconi, de Universiteit van Auckland Business School en nog veel meer.

Vanwege het mondiale karakter van de JCU mate, de studenten ook een carrière beginnen bij grote multinationale ondernemingen, financiële instellingen, stichtingen, culturele organisaties en diplomatieke organisaties, waaronder Bloomberg, Arab African International Bank, Crowne Plaza - Rome, Heidrick & Struggles, Price Waterhouse Coopers , Honda, IBM, J. Paul Getty Museum, het World Food Program, de Wereldbank en de Liga van Arabische Staten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

John Cabot University

John Cabot University Master of Arts (MA) in Kunstgeschiedenis begeleidt studenten in de richting van professionele beheersing van de materialen en methoden van de kunstg ... [+]

De Master of Arts (MA) van de John Cabot University in de kunstgeschiedenis begeleidt de studenten naar professionele bekwaamheid van de materialen en methoden van de kunstgeschiedenis, met de nadruk op eersteklas onderzoek in de musea, monumenten en archeologische plaatsen van Rome. De mate kan in ongeveer vijftien maanden full-time studie worden afgerond. Het programma heeft een dubbele focus: de visuele cultuur van Rome en de Middellandse Zee in de tijd, van de oudheid tot het heden; en het verwerven van technische vaardigheden voor primair onderzoek. Het stimuleert ook kritische perspectieven op de impact van de Romeinse kunst wereldwijd. Geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, verwelkomde de MA zijn intreerede in de herfst-semester 2017. Het is de eerste Amerikaanse-geaccrediteerde graduate opleiding kunstgeschiedenis volledig gebaseerd in Rome. ... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

John Cabot University
Address
John Cabot University Via della Lungara, 233
00165 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 0668 19121