Lees de Officiële Beschrijving

De International Telematic University UNINETTUNO , is de enige Italiaanse universiteit voor afstandsonderwijs die met succes is beoordeeld door ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), het Italiaanse ministeriële agentschap voor kwaliteit in het hoger onderwijs. Gevestigd bij het decreet van 15 april 2005 van het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek, levert UNINETTUNIO academische titels die overal ter wereld een juridische waarde hebben voor universitaire studies van niet-gegradueerden en afgestudeerden. UNINETTUNO volgt de aanbevelingen van het Bolognaproces en verstrekt studiepunten voor universiteiten volgens het standaard ECTS-European Credits Transfer System.

UNINETTUNO is een van 's werelds toonaangevende afstandsonderwijsuniversiteiten en heeft recent verschillende internationale onderscheidingen gewonnen voor de uitmuntendheid van het e-learningplatform van de Europese Associatie van afstandsonderwijsuniversiteiten (EADTU). De IELA-prijs voor het beste e-learningportaal is aan UNINETTUNO verstrekt op basis van zijn onderzoek, kennis en ontwikkeling op het gebied van afstandsonderwijs. Lid van het bestuur van de EADTU - Europese Associatie van afstandsonderwijsuniversiteiten, vertegenwoordiger van ICDE - Internationale Raad voor onderwijs op afstandonderwijs voor Zuid-Europa en de Middellandse Zee, erkend door UNESCO onder de universiteiten die optreden voor het behalen van de SDG 2030-doelstellingen door de Verenigde Naties (https: //goo.gl/jmiif7), en vermeld als lid van de UNESCO's Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO heeft 6 afdelingen, 25 graden cursussen en meer dan 163 examenscentra over de hele wereld. Tegenwoordig heeft UNINETTUNO meer dan 16.000 studenten uit 160 landen, is eigenaar van een satelliet meertalig tv-kanaal gratis in de lucht en een platform voor leren en onderwijzen op afstand online beschikbaar in 5 talen (Arabisch, Italiaans, Engels, Grieks, Frans).

Door serieus rekening te houden met het probleem van de slechte kwaliteit van het onderwijs in sommige onderwijsinstellingen over de hele wereld, dankzij een sterk partnerschap met traditionele universiteiten, worden hoogleraren bij UNINETTUNO gekozen tot de beste professoren van traditionele universiteiten.

UNINETTUNO biedt hoge normen voor lesgeven in een digitale omgeving, dankzij een uniek model van leren en lesgeven op afstand door middel van nieuwe technologieën en een uniek platform dat naast persoonlijke ontwikkeling naast prestaties ook aanmoedigt en ondersteunt. Bij UNINETTUNO kunnen studenten de programma's volgen en overal geldige studietitels en universitaire credits krijgen, zonder beperking van tijd en ruimte, een universiteit zonder grens (https://goo.gl/gie8e1).

Hoe te studeren

De op internet gebaseerde trainingsactiviteiten vinden plaats in een webgebaseerd macrogebied dat de Didactic Cyberspace wordt genoemd. In de Didactic Cyberspace vindt het training- en leerproces plaats en worden de toegangen gediversifieerd door een aangepaste login en wachtwoord op basis van de rol van de spelers in het onderwijstraject: professoren, tutoren en studenten. Lessen en online on-demand-activiteiten zijn 24 uur per dag beschikbaar, samen met live streamingvirtuele klaslokalen en opgenomenvitualuele klaslokalen (https://goo.gl/jY26qD).

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans
Italiaans
Arabisch

Deze school biedt ook:

Master

International Telematic University UNINETTUNO

De tweede cyclus (master-niveau) opleiding Business Management en digitale technologieën ontwikkelt een hooggekwalificeerde beroepsprofiel met ook op hoog niveau leidingg ... [+]

De tweede cyclus opleiding in bedrijfsmanagement en digitale technologieën is gericht op het opleiden van professionals op hoog niveau die in staat zijn om de belangrijkste instrumenten te gebruiken die de digitale technologieën bieden in bedrijfsbeheer.

In steeds meer geglobaliseerde en concurrerende markten hebben bedrijven nieuwe vaardigheden nodig die in staat zijn om digitale technologieën te gebruiken om de efficiëntie, effectiviteit en concurrentiekracht van hun faciliteiten te verbeteren.

De tweede cyclus opleiding in bedrijfsbeheer en digitale technologieën is bedoeld voor de opleiding van specialisten in management en controle van bedrijven, specialisten in het commerciële gebied van de bedrijven die actief zijn in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) sector, en consultants in de gebied van bedrijfseconomie en nieuwe technologieën.... [-]

Italië Rome
Open Inschrijving
Voltijd
2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands