Lees de Officiële Beschrijving

De International Telematic University UNINETTUNO , is de enige Italiaanse universiteit voor afstandsonderwijs die met succes is beoordeeld door ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), het Italiaanse ministeriële agentschap voor kwaliteit in het hoger onderwijs. Gevestigd bij het decreet van 15 april 2005 van het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek, levert UNINETTUNIO academische titels die overal ter wereld een juridische waarde hebben voor universitaire studies van niet-gegradueerden en afgestudeerden. UNINETTUNO volgt de aanbevelingen van het Bolognaproces en verstrekt studiepunten voor universiteiten volgens het standaard ECTS-European Credits Transfer System.

UNINETTUNO is een van 's werelds toonaangevende afstandsonderwijsuniversiteiten en heeft recent verschillende internationale onderscheidingen gewonnen voor de voortreffelijkheid van het E-learningplatform van de Europese Associatie van Afstandsonderwijs Universiteiten (EADTU). De IELA-prijs voor het beste e-learningportaal is aan UNINETTUNO verstrekt op basis van zijn onderzoek, kennis en ontwikkeling op het gebied van afstandsonderwijs. Lid van het bestuur van de EADTU - Europese Associatie van afstandsonderwijsuniversiteiten, vertegenwoordiger van ICDE - Internationale Raad voor onderwijs op afstandonderwijs voor Zuid-Europa en het Middellandse Zeegebied, erkend door UNESCO onder de universiteiten die optreden voor het behalen van de SDG 2030-doelstellingen door de Verenigde Naties (https: //goo.gl/jmiif7), en vermeld als lid van de UNESCO's Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO heeft 6 afdelingen, 25 graden cursussen en meer dan 163 examenscentra over de hele wereld. Tegenwoordig heeft UNINETTUNO meer dan 16.000 studenten uit 160 landen, is eigenaar van een satelliet meertalig tv-kanaal gratis in de lucht en een platform voor leren en onderwijzen op afstand online beschikbaar in 5 talen (Arabisch, Italiaans, Engels, Grieks, Frans).

Door serieus rekening te houden met het probleem van de slechte kwaliteit van het onderwijs in sommige onderwijsinstellingen over de hele wereld, dankzij een sterk partnerschap met traditionele universiteiten, worden hoogleraren bij UNINETTUNO gekozen tot de beste professoren van traditionele universiteiten.

UNINETTUNO biedt hoge normen voor lesgeven in een digitale omgeving, dankzij een uniek model van leren en lesgeven op afstand door middel van nieuwe technologieën en een uniek platform dat naast persoonlijke ontwikkeling naast de prestaties bevordert en ondersteunt. Bij UNINETTUNO kunnen studenten de programma's volgen en overal geldige studietitels en universitaire credits krijgen, zonder de beperking van tijd en ruimte, een universiteit zonder grenzen (https://goo.gl/gie8e1).

Hoe te studeren

De op internet gebaseerde trainingsactiviteiten vinden plaats in een webgebaseerd macrogebied dat de Didactic Cyberspace wordt genoemd. In de Didactic Cyberspace vindt het training- en leerproces plaats en worden de toegangen gediversifieerd door een aangepaste login en wachtwoord op basis van de rol van de spelers in het onderwijstraject: professoren, tutoren en studenten. Lessen en online on-demand activiteiten zijn 24 uur per dag beschikbaar, samen met live streaming virtuele klaslokalen en opgenomen virtuele klaslokalen (https://goo.gl/jY26qD).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
  • Arabisch

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International Telematic University UNINETTUNO

Ontwikkeld en geleverd in samenwerking met Mick Clegg (ex-professionele coach Manchester United voetballer) en Adrian Lamb High-Performance (ex-fitnesscoach bij Aston Vil ... [+]

Ontwikkeld en geleverd in samenwerking met Mick Clegg ( ex-professionele coach Manchester United voetballer ) en Adrian Lamb High-Performance ( ex-fitnesscoach bij Aston Villa, Sunderland, Newcastle United en Leicester City FC ). Deze unieke Masters is 100% online met gemengde opties in de vorm van een woning in Manchester en andere centra over de hele wereld.

Mensen verleggen voortdurend grenzen. Jaar na jaar winnen topsporters, ondersteund door innovaties in de sportwetenschap, medailles, tillen trofeeën en breken records zodra dat onmogelijk was. Het team achter het team is actief bezig met het opnieuw uitvinden van de manier waarop een atleet beweegt, herstelt, verbruikt en denkt. Afhankelijk van de sport, moeten sporters een hoog niveau van uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, kracht, behendigheid en flexibiliteit toepassen, evenals een optimale lichaamssamenstelling behouden, om te gaan met de fysieke eisen van hun spel en door te gaan met het demonstreren van individuele vaardigheden zonder voorbarig te zijn vermoeidheid; dit maakt een zorgvuldig gepland, effectief fysiek trainingsprogramma een absolute noodzaak.... [-]

Italië Rome
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
18 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MSc

International Telematic University UNINETTUNO

De MSc in Applied Archaeological Sciences is ontworpen om de nodige kennis en expertise te bieden aan studenten, onderzoekers, managers en leiders van de sector Cultureel ... [+]

De MSc in Applied Archaeological Sciences is ontworpen om de nodige kennis en expertise te bieden aan studenten, onderzoekers, managers en leiders van de sector Cultureel Erfgoed. Het programma is een originele combinatie van modern concept en behoeften voor identificatie, documentatie, onderhoud, redding en verspreiding van risicovolle werelderfgoed. Hedendaagse benaderingen die fungeren als katalysatoren bij het behoud en de documentatie van cultureel erfgoed, dat ook relevant is voor sociale en antropologische interpretaties uit het verleden door de interdisciplinaire aanpak.

De cursus bevat een concreet hands-on veld... [-]

Italië Rome
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
18 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands