Lees de Officiële Beschrijving

Iuav Masters (Post-Graduate Specialization Programs) en Advanced Specialization Courses

Università Iuav di Venezia biedt geavanceerde cursussen voor afgestudeerden en professionals.

De verschillende postdoctorale programma's zijn onderverdeeld in drie takken die variëren afhankelijk van de mate waarin je bereikt:

  • Niveau I Master programma
  • Niveau II Master programma
  • Gevorderde specialisatiecursussen

De Masters (postgraduate specialisatieprogramma's) zijn gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden in innovatieve en strategische sectoren van de industriële en industriële wereld, en worden gekenmerkt door een interdisciplinaire en applicatieve aanpak.

Ze staan ​​open voor afgestudeerden uit verschillende disciplines (kunst, architectuur, stedenbouw, sociologie, ingenieurswetenschappen, economie, filosofie, literatuur, enz.) Die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een professionele opleiding in ondernemerschap, bedrijfsfuncties en bepaalde administratieve en financiële sectoren.

Alle Postgraduate Master-programma's hebben gecontroleerde toegang. De toelatingsvoorwaarden worden gegeven in elke individuele Program Notice.

Postgraduate Master-programma's staan ​​open voor diegenen die in het bezit zijn van de volgende titels (specifieke sectoren hebben nadere informatie over hun eigen programmaberichtgeving):

  • Niveau I Master-programma - voorwaarde: Bachelor of Arts of Science
  • Niveau II Master-programma - voorwaarde: Master of Arts of Science

Een Postgraduate Master-programma is de lengte van een academisch jaar, met ongeveer 375/450 totale uren les. Academische activiteiten worden gekwantificeerd in universiteitskredieten (één studiepunt komt overeen met 25 uur studentenwerk). De totale studielast is daarom over het algemeen opgenomen in 60 studiepunten.

Om een ​​Postgraduate Master Degree te behalen, moeten studenten ten minste 70% van de totale duur van de opleiding bijwonen en de nodige examens behalen. Het studieplan omvat een stage, om te experimenteren en de verworven kennis toe te passen, en de uiteindelijke onderzoeksscriptie.

Advanced Specialization Courses zijn professionele cursussen van verschillende duur. Ze staan ​​open voor diegenen die in het bezit zijn van een undergraduate of graduate degree. Ze staan ​​ook open voor diegenen die professionele ervaring hebben opgedaan die wordt erkend en geschikt geacht voor het doel van de cursussen.

Alle graduate programma's hebben gecontroleerde toegang: het is daarom raadzaam om de individuele Notice van elk programma te bekijken om de exacte toelatingsvoorwaarden te kennen.

De graduate-programma's kunnen de verwerving van universiteitskredieten omvatten.

Het aanwezigheidspercentage is verplicht tot een bepaald percentage van de uren.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IUAV University of Architecture in Venice, Italy

ReADs is een niveau 1 Postgraduaat Specialisatieprogramma voor pas afgestudeerden en professionals die de basisvaardigheden willen verwerven om RETAIL-ruimtes, -architect ... [+]

ReADs is een niveau 1 Postgraduate Master-opleiding voor nieuwe afgestudeerden en professionals die de basisvaardigheden willen verwerven om RETAIL-ruimtes, -architecturen en -ervaringen voor commerciële en sociale plaatsen te bedenken en te ontwerpen.

Gehouden aan de Universiteit van Architectuur in Venetië - IUAV - ReADs is een masteropleiding op hoog niveau die gericht is op het trainen van professionals in Retail Design door middel van een " leren door te doen " -onderwijs bestaande uit frontale lessen geïntegreerd door workshops, stages, bezoeken aan de belangrijkste internationale bedrijven leiders van innovatie en een gearchiveerde reis naar Zweden, het thuisland van Retail.

De lessen worden gegeven door enkele van de beste professionals in Retail, Design en Architectuur wereldwijd.... [-]

Italië Venetië
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands