Lees de Officiële Beschrijving

Groeiende de groene economie in een industriële hart.

Meer dan alleen een industriële hub, sinds het einde van de negentiende eeuw in Turijn een thuis voor onderzoek en innovatie op gebieden variërend van film en mode om de communicatie, beeldende kunst en geesteswetenschappen is geweest.

Haar roeping voor het eclecticisme en experimenteren is het een van 's werelds meest belangrijke auto-industrie en de hoofdsteden, in de afgelopen decennia, een wereld-klasse standaard voor een nieuwe cultuur van voedsel en voor onderzoek naar ecologische duurzaamheid gemaakt.

IED Turijn wordt erkend met enig gezag als een van 's werelds belangrijkste centra voor de opleiding in het transport design. In lijn met de kennis en onderzoek typisch voor zijn context, deze campus ontwikkelt en richt zich met haar design werk aan concepten van toekomstige mobiliteit en de meest geavanceerde en innovatieve productie-clusters.

Professionals die bevoegd zijn op ecologisch duurzame ontwerp zijn steeds meer gewild door de private sector en het openbaar bestuur.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IED – Istituto Europeo di Design Torino

17e editie - Werken in marketing en communicatie betekent het creëren, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van relaties tussen klanten en merken, en het creëren van ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

17e editie - Werken in marketing en communicatie betekent het creëren, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van relaties tussen klanten en merken, en het creëren van een directe en persoonlijke band.

De Master in Marketing en Communicatie werd geboren als antwoord op de behoefte, uitgedrukt door bedrijven en agentschappen, om gekwalificeerd personeel te verwerven op het gebied van strategische en operationele marketing en bedrijfscommunicatie. Om op bevredigende wijze te beantwoorden aan de behoeften van de markt en de verwachtingen van de ontvangers, richt de master zich parallel aan de twee professionele velden - marketing en communicatie - zowel vanuit het oogpunt van het bedrijf als het agentschap, om contactpunten, synergieën te tonen en dynamiek van interactie. Daarnaast omvat het trainingspad, parallel met een markt die een steeds snellere evolutie heeft ondergaan, grote modules die specifiek verwijzen naar het webgebied: van socialemediabeheer tot SEO en SEM, van webmarketing tot het beheer van de relatie met bloggers en infunecers, reputatie en content management.... [-]

Italië Turijn
November 2019
Italiaans
Voltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Torino

17e editie - De Masteropleiding in Transportation Design biedt mensen met een grote passie voor auto's de kans om sterk in auto-ontwerptechnieken te werken. Het neemt stu ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

17e editie - De Masteropleiding in Transportation Design biedt mensen met een grote passie voor auto's de kans om sterk in auto-ontwerptechnieken te werken. Het neemt studenten mee in de kern van de designwereld, waardoor ze leren over innovatief denken en hoe het ontwerp van een auto-buitenkant en een auto-interieur kan worden benaderd, ontwikkeld en afgerond.

Turijn is de perfecte stad voor deze cursus, omdat het de wereldhoofdstad is van autodesign en het de geboorteplaats was van de belangrijkste designhuizen en autobedrijven van Italië. De stad biedt de kans om het hele netwerk van auto-ontwerpers naar IED te laten komen om hun capaciteiten met onze studenten te delen voor lessen, lezingen, workshops of voor het rekruteren van jonge talenten.... [-]

Italië Turijn
Maart 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

IED - Istituto Europeo di Design
Address
IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turijn, Piedmont, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 011 541111