IED – Istituto Europeo di Design Milan

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Cradle of Design and Industry.

In het centrum van een grootstedelijk gebied vergelijkbaar met Londen en New York, Milaan is een synoniem in de wereld van de kunst, industrie, financiën, design en mode. In deze stad hebben zij kunstenaars zoals Leonardo en Bramante, en vier eeuwen later, Marinetti en Boccioni, oprichters van de futuristische beweging werkte.

Meer recent, architecten en ontwerpers, evenals de gebroeders Castiglioni, Magistretti, Zanuso en ontwerpers zoals Armani en Versace, een paar te noemen, hebben Milaan de wereld centrum van mode en ontwerp gemaakt.

Kunst en Wetenschap, Industrie en Financiën zijn de culturen achter het pragmatisme en creatieve geest / bedrijf van deze stad.

Geen toeval dat onze school is opgericht in Milaan inspirerend zijn onderwijs te kunnen doen, denken en te innoveren kenmerken van het gebied en de geschiedenis van Milaan. Ontwerpen voor de industrie en met de industrie zowel de productie en service, is de roeping IED Milan, waarin onderwijs en praktijk design in al zijn vormen.

Locaties

Milaan

IED Moda

Address
IED Design / Visual Communication / Management e Comunicazione
via A. Sciesa, 4

20135 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 583361

Milaan

Address
IED Fashion
Via Pompeo Leoni, 3

20141 Milaan, Lombardy, Italië

Milaan

Address
IED Master
Via Bezzecca, 5

20135 Milaan, Lombardy, Italië