IED – Istituto Europeo di Design Florence

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Florence heeft een van 's werelds belangrijkste artistieke en culturele erfgoed, maar het is ook een stad met een lange geschiedenis in Italiaans design.

Het bevindt zich in het hart van een regio met een uitstekende productiekwaliteit die Florence een benijdenswaardige internationale reputatie heeft gegeven op het gebied van mode en artistiek vakmanschap tot design en technologische innovatie.

Op een onvergelijkbare plek voor diegenen die hedendaagse kunst en innovatie willen nastreven, richt IED zich op methoden voor het verbeteren van de voordelen van het met elkaar verweven van lokale expertise met alle verschillende aangetroffen culturen.

De deugdzame relatie tussen hoogwaardig artistiek vakmanschap en de industrie is een traditioneel kenmerk van de kwaliteit van de productie in Florence en omgeving.

IED Florence vertegenwoordigt deze speciale relatie die, wanneer toegepast op training, zich vertaalt in het combineren van al deze vaardigheden - zowel oude als hedendaagse - die ten grondslag liggen aan nieuwe beroepen.

Locaties

Florence

Istituto Europeo di Design

Address
Via M. Bufalini 6/r

50122 Florence, Toscane, Italië
Telefoonnr.
+39 055 29821

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden